Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    07. Veljača 2021. 19:14

SAYURI

Pokloncic13

E ovak,ja obožavam prnje,makar sam sad u fazi ulaganja u trenirke jel 🥴
    Volim kupovati detalje za stan i općenito ta dekoracija,volim visiti po aliju i stavljati u košaricu,ljubiteljica sam grickalica i čokolade,volim putovat,kad je to bilo moguće jel..volim sport..čuda nespojiva jel..volim ic na nokte i frizuru,to su neke sitnice koje sam si ostavila za radost,sitnice bitnice jel 🤣
    I naravno,mali mi mora bit cakum pakum,a bome i muza volim zategnut 🙊
    Lav sam jebiga,esteta..al nisam samodopadna,nametljiva i glasna..

Joja kak si mi ti? Jesi našla kakvu stazicu putem pa oprcila guzicu ko i naša Sayuri? 🥰

E sto je Sayuri prcila guzicu, prcila je….nemrem vise😫 Ovo cudo sto izlazi iz grudi i dalje ide na stisak, cice se malo pocele puhati i imam grcice lagano, sta je ne znam. Ne znam vise ni kad je O bila, imala sam cudne pikove i testove🤔
    Pokloncic pisnj ti test obavezno ako progesteron bude visok ali isto tako, ako ne bude sky high visina ne znaci da nisi trudna…sretno🤞🤞
    Sanjarka kako se osjecas? Ima li ovaj put pravih simptoma? Sta bi za muza, jesi li mu obznanila?

Za muza Kontam mozda izdrzat do valentinova 😂😂😂
    Osjecam se obicno. Osim cudno bolnih cica. Nemam nista za izvdojit znacajno 🤷‍♀️
    A ti si oplođena 100% 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    07. Veljača 2021. 19:14

Lucky i Anchy grlim 🤗

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

DajanaT2106
    07. Veljača 2021. 19:19

E tak bracna duznost obavljena 🤣🤣 
    Ma da mi je lh u banani danas ali eto.. 🤨
    Odbrojavamo jos 4 dana do M i molimo Boga da nedode 🤣😃
    Negoo vidim svasta ste napisale😃 a ja cijelo popodne goste pa nikako pisati..
    Jos saznam da mi je od najboljeg kolege cura trudna 5tj. Ii eto opet ja ne!! 🤯 Same trudnice oko mene
    Padam u depru pomalo.. Msm drago mi je i sve to zbog njih... Ali da moram reci nek jednom nije pazio ona ostala trudna a jaa 2 godine ne pazim i nistaa jojj jojj 🙃

🙋‍♂️25 🙋‍♀️26
    🤵👰 21.6.2019. ❤️
    Pokusavamo od 06/19
    Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
    Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
    Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
    Folna
    🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁

SAYURI
    07. Veljača 2021. 19:20

Sanjarka88 🐰

SAYURI

Pokloncic13

E ovak,ja obožavam prnje,makar sam sad u fazi ulaganja u trenirke jel 🥴
    Volim kupovati detalje za stan i općenito ta dekoracija,volim visiti po aliju i stavljati u košaricu,ljubiteljica sam grickalica i čokolade,volim putovat,kad je to bilo moguće jel..volim sport..čuda nespojiva jel..volim ic na nokte i frizuru,to su neke sitnice koje sam si ostavila za radost,sitnice bitnice jel 🤣
    I naravno,mali mi mora bit cakum pakum,a bome i muza volim zategnut 🙊
    Lav sam jebiga,esteta..al nisam samodopadna,nametljiva i glasna..

Joja kak si mi ti? Jesi našla kakvu stazicu putem pa oprcila guzicu ko i naša Sayuri? 🥰

E sto je Sayuri prcila guzicu, prcila je….nemrem vise😫 Ovo cudo sto izlazi iz grudi i dalje ide na stisak, cice se malo pocele puhati i imam grcice lagano, sta je ne znam. Ne znam vise ni kad je O bila, imala sam cudne pikove i testove🤔
    Pokloncic pisnj ti test obavezno ako progesteron bude visok ali isto tako, ako ne bude sky high visina ne znaci da nisi trudna…sretno🤞🤞
    Sanjarka kako se osjecas? Ima li ovaj put pravih simptoma? Sta bi za muza, jesi li mu obznanila?

Za muza Kontam mozda izdrzat do valentinova 😂😂😂
    Osjecam se obicno. Osim cudno bolnih cica. Nemam nista za izvdojit znacajno 🤷‍♀️
    A ti si oplođena 100% 😁

Uh nadam se 🥳  Ako mozes izdrzati, to bi bilo bas super Valentinovo😍  Bas mi je drago zbog tebe, stalno mislim kako smo skupa bile na temi Proljetne bebe i skupa u par dana napustile...

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Pokloncic13
    07. Veljača 2021. 19:31

Et ga na lepe moje,ja umocila 3 različita,E bome ti neće lagat bome sam sve samo ne oplođena 🤣🤣 čekam mengicu do srijede i onda pauziranje do idućeg ciklusa pa u nove pobjede,klepanja,mrdanja,umakanja i tak to 🤭

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Kaća
    07. Veljača 2021. 19:35

Poklončić mrtve nisu, nešto se vidi, ali nemam pojma šta je to 😲
    Uff mene najviše opuštaju knjige, izleti u prirodu imamo svoju ekipu koja je tako aktivna. I obavezno šetnjica dnevna sa pasićem. A bez crne gorke kave i jutarnje cigare ne mogu funkcionirati. Toliko uživam u kavi da svi znaju kad sam u gostima kod prijatelja da samo ja kuvan kavu, jer mora bit po mom guštu 😂

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Kaća
    07. Veljača 2021. 19:37

Lucky molim te stavi me na popis 19.2. Mi smo ovaj mjesec samo jedan hopsić dan pred ovulaciju. Pa šta bude 🤞😋

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Maša🤰🏼
    07. Veljača 2021. 19:44

Pokloncic ja vidim sjene bez problema
    Hope nadam se da nece doc :P nego da je krv jer se mrvica namjesta ;)
    JA VOLIN : putovatiiii jakooooo ali vec skoro godinu dana nismo bili nigdje :( volim dobro papati, i volim uredenja prostora, i voli party hahahahha  👌🤩 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Anchy_23 🌈 🌸
    07. Veljača 2021. 19:56

Sanjarka88 🐰

Lucky i Anchy grlim 🤗

❤ trudnica nasa 😘

Joja 🙏
    07. Veljača 2021. 20:07

Kaća nadam se da ce biti jedan ali vrijedan heheh 🤞
    Sanjarka molim se Bogu onda da i meni bude 60 ahahaha da mogu s mirom napravit test.... Ne znam zasto al tesko mi pada lovljenje sjena.... ☹️ 
    Mašo mi smo iskoristili svaku priliku za putovanje i prosle godine pa smo bili van lijepe naše tri puta... Ove godine ne mislimo bas putovat jer planiram ostat trudnaaa napokonnn ahahha
    Pokloncic daj testice :*

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.