Martina baš mi je žao. Kako je moguće da su trakice pokazale onako lijepu crtu, baš me razljutilo to.
Jel ti sad na sljedećoj ovulaciju ideš na transfer?
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Kod mene dosla M. Klasila u noci. 🤷♀️🤦♀️…idemo daljem Premom aplikacija je pogodila. Kad ulovim pil javim za datum sljedeceg ne dolaska M
🤯🤯
🙋♂️25 🙋♀️26
🤵👰 21.6.2019. ❤️
Pokusavamo od 06/19
Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
Folna
🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁
Martina bas mi je zao i vise ne kuzim te sjene i testove nek ide sve u 3 krasne!
Tinci hvala za knfo o kapima 😉
Dajana meni su rekli vitamin d poslije obroka pa ga ja tako uzimam.
Martina ja naprosto ne vjerujem. Znaci bila sam uvjerena da je to TO! 😔
Ali idemo dalje jel tak,nema predaje? ❤️💪🏻
Hope mico,a testic?
Dajana,ja ti uzimam boost sprey d3,nemam iskustva s ovim 😏 možda neka druga curka zna?
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Martinaja naprosto ne vjerujem. Znaci bila sam uvjerena da je to TO! 😔
Ali idemo dalje jel tak,nema predaje? ❤️💪🏻
Hope mico,a testic?
Dajana,ja ti uzimam boost sprey d3,nemam iskustva s ovim 😏 možda neka druga curka zna?
Ma kakav testic? Ja sebe uvjerila to je to i sad cekam,iako mi tommy kaze da nece stic,reko uvijek stigne zajebat. No imam spreman CB koji pokazuje evaporacijske,pa eventualno sutra,prekosutra? Ako ste za evaporacijske? Ako mi ju bude htio i pokazat 😂😂🥳🥳 kad ti radis testic?
Meni osobno se sere od evaporacijskih i cb totalno ne volim,draži mi je onda ultra posto već frer nije stigao 🥴
Nebi neki drugi?
Ja sam popisala Kineza ujutro i standardno imam sjenu ali je definitivno evaporacijska jer je identična kao jučer,a već bi se sad trebala pojačati crtica.
I od jutra me boli u području jajnika tak da ono,come on gospodo da zafrknem i ovaj ciklus s neuspješnim seks maratonom točno mi se zgadio 🤣🤣
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
Meni osobno se sere od evaporacijskih i cb totalno ne volim,draži mi je onda ultra posto već frer nije stigao 🥴
Nebi neki drugi?
Ja sam popisala Kineza ujutro i standardno imam sjenu ali je definitivno evaporacijska jer je identična kao jučer,a već bi se sad trebala pojačati crtica.
I od jutra me boli u području jajnika tak da ono,come on gospodo da zafrknem i ovaj ciklus s neuspješnim seks maratonom točno mi se zgadio 🤣🤣
Znas sto.ja sam uzela CB prvi put u zivotu,reko da vidimo,jedan ko nijedan,da se osjecam vazno kad se pojavi evaporacijska hahahaha. Al kad kod mene tu u ljekarni imaju samo CB,izbjegavala sam to,na poslu i ljekarni imaju samo CB,eventualno pregny ali to mi je nesto ala kinez i nisam bas povjerljiva prema tome,u dm-u imas samo cb i first sign,a u mulleru imas samo duchesse..e sad..nije da imam neki izbor,a na aliexpressu sam narucila femometer LH i HCG pa cekam da stigne posiljka a do onda,kuda koji mili moji 😂
Martina bas mi je zao i vise ne kuzim te sjene i testove nek ide sve u 3 krasne!
Tinci hvala za knfo o kapima 😉
Dajana meni su rekli vitamin d poslije obroka pa ga ja tako uzimam.
Super hvala tako cu onda i ja 😃
🙋♂️25 🙋♀️26
🤵👰 21.6.2019. ❤️
Pokusavamo od 06/19
Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
Folna
🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁
Taman ti stigne frer ako ga sad naručiš sada s Amazona u slučaju da gospođa ipak dođe,to sam i ja napravila 😎
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
Taman ti stigne frer ako ga sad naručiš sada s Amazona u slučaju da gospođa ipak dođe,to sam i ja napravila 😎
Nemam racun otvoren i ok,znam da cem sve nasmijat s ovom izjavom al ne kontam kako to funkcionira taj amazon,jel ko ebay da moras imat svoj paypal racun otvoren pa prebacujes bla bla il kako to vec ide 🤷♀️🥱🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji