Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Veljača 2021. 22:48

Lucky ti si se bacila na Sayuri 🤣🤣🤣 muz ce nastradat veceras🤭
    _
    Dajana piški, zašto ne, kakvo je to pitanje😅
    _
    Martina toliko mi je krivo i nevjerojatno da testovi mogu davat tako lazne nade, ne mogu rec da cu se prestat testirat rano, ali bome barem ako nesto vidim necu muzu govorit do kasnjenja menge🤦🏼‍♀️ 
    Ja se jos ipak nadam za tebe💪🏻

annboleyn
    06. Veljača 2021. 22:58

Draga Joja hvala ti, bas si divna ❤️ kao i sve cure ovdje, velika smo podrska jedna drugoj, i mogu reci da mi ovaj forum mnogo znaci u smislu da mogu otvoreno iznijeti svoje osjecaje i znati da cu naici na razumijevanje.
    Cesto podvlacimo da nas mogu shvatiti samo one koje kroz isto prolaze i to je doista tako. 
    Sto se tice dinastije Tudora, jos u osnovnoj skoli sam citala o Henriju VIII i njegovim zenama 😂, i o Engleskoj u doba Elizabete I

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

SAYURI
    06. Veljača 2021. 23:54

Eh ja sam sibnula jos jedan kontigent vojske i neee mogu vise 😭 Nek ga drka do kraja mjeseca, ovaj moj bi stalno ...🤦‍♀️

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

tina25
    07. Veljača 2021. 08:36

Ja evo ne znam sta je sa mojom temp...otišla ona gore i ostala...

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Anchy_23 🌈 🌸
    07. Veljača 2021. 08:39

Jutrooo!
    Evo kafenisem ☕
    Jucer sam ulazila pa citala a nikako da mir uhvatim da polovim sto se dogada. Sad vidim kako je lucky lijepo napisala niđe M na vidiku a bome i testici zezaju 🙈
    Ja se nadam da ce biti jos neki plus do kraja mjeseca. Polazem nade u vas 🤞🍀😉
    Joja draga moja hehe evo me kod sveki na vikendu u slavoniji.
    Selo moje malo. Odmaram pa sam malo manje stigla popratiti vas. Ovdje se stalno nesto dogada. 
    A kod mene se nis ne dogada. Nisam si lh ponjela pa sad nemam pojma jel se sta pokrenulo. Budem sutra pisnula jednu pa javim.
    E lucky narucila sam si aqua feminu, pa daj mi reci od kojeg dc si ti to pocela piti i kad si pila klomifen dal si i te kapi uzimala istovremeno ? 
    Neka si se nacvrcala 🍸moram i ja jedan vikend kad mi dode frendica...bas mi fali to sve sad od kad je korona svi se zavukli nitko nikome ne ide 🙈😂

tina25
    07. Veljača 2021. 08:52

Anchy od mene je lucky čula za te kapi hehe...ja sam ih odmah od prvog dana M pila, odnosno drugog jer su mi onda došle..i pila cijeli ciklus, imaš taman za dva ciklusa...pripremi se na užasan okus hehe...a ovo za klomifen ne znam, to ce ti ona morat reci..

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

07. Veljača 2021. 09:05

Kod mene dosla M. Klasila u noci. 🤷‍♀️🤦‍♀️...idemo daljem Premom aplikacija je pogodila. Kad ulovim pil javim za datum sljedeceg ne dolaska M 

07. Veljača 2021. 09:28

🦋Anitram1982🦋

Kod mene dosla M. Klasila u noci. 🤷‍♀️🤦‍♀️…idemo daljem Premom aplikacija je pogodila. Kad ulovim pil javim za datum sljedeceg ne dolaska M

Zao mi je 😞😞😞

07. Veljača 2021. 09:33

Jutro curke,ja sam jucer malo skocila do Smb-a s muzem na druzenje za frendicom..imala sam neko smedarenje,glava me bila presjekla i s racunanjem da je to vjerojatno dolazak M sam popila jedan fini nalgesin i kad sam dosla doma kazem ja njemu daj ti meni svoj normabel ocito trebam dobit da opusti misice i krene to van kako spada jel. Zaspala ko krme neko,alarm zvoni za BT izmjerim ja izgledam ko popaj,zazvoni ono krene pistat ugasim,probudim se prije 10-ak minuta i zapisem u graf temp,odem na wc jer kontam jes sad cu morat promijeniti ulozak,kad ono,doslovno 3 smede kapljice na 3 razlicita mjesta 🤯🤦‍♀️🤷‍♀️ Ludi ciklus je ovo-OPET! Sutra treba doci gospodicna pa cekamo jel 🥱😂
    U meduvremenu evo moj graf koji sam krenula radit tek nakon O i nije mjerodavno jos ali etoooo 🤷‍♀️🙈

https://www.fertilityfriend.com/b_i/s_gKpFdW.png

DajanaT2106
    07. Veljača 2021. 09:39

Cure mozete mi reci lad ste pile D vitamni prije obroka ili poslije?
    Evo slikice koje sam uzela 
    https://ibb.co/MsPQy4L
    Bile su neke od 7000ali nisam htjela to uzeti 🙈

🙋‍♂️25 🙋‍♀️26
    🤵👰 21.6.2019. ❤️
    Pokusavamo od 06/19
    Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
    Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
    Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
    Folna
    🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.