Evo usporedbe radi isto sad 10dpo i iste trakice ja ne trudna
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
M bi mi trebala doci 16.02 ,pik je bio 01.02 i to samo taj dan, vec navecer ga nije bilo, kad bi se najranije mogla testirsti s hcg testom?
Antiram jako mi je zao ja sam bila sigurna da je to ko meni kak je bilo i da je to to,budes sad brzo u nove pobjede
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Evo usporedbe radi isto sad 10dpo i iste trakice ja ne trudna
Plave su meni uvik ovakve 😂
Roza ti lipo bome izgleda
Kakva je bila zadnjih dana?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
M bi mi trebala doci 16.02 ,pik je bio 01.02 i to samo taj dan, vec navecer ga nije bilo, kad bi se najranije mogla testirsti s hcg testom?
Antiramjako mi je zaoja sam bila sigurna da je to ko meni kak je bilo i da je to to,budes sad brzo u nove pobjede
Vjerovatno si ovulirala 2. 2.
A testiranje ovisi koji test imas
Pa evo variraju i sad ću vam staviti taj hcg istovremeno kad i rozi lh
Znaci konstantno jedno te isto
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
Pa evo variraju i sad ću vam staviti taj hcg istovremeno kad i rozi lh
Znaci konstantno jedno te isto
Ja vidim na HCG dok je jos upijanje urina u postupku neku sjenu 😱 evo ne znam sto bi rekla,nisam pametna vise,ovaj ciklus jer skroz lud i naopak🤷♀️🤣
Sayuri prolaktin bude malo povisen i kod ovulacije. A mozda ti tijelo reagira na oplodnju 😁😁😁
Sve je moguce, nije da to sada izlazi samo od sebe, stisnem i kap dvije bijelo vodenasto...inace moje tijelo je dosta responsivno, pa vidjeti cemo..
Ja pocinjem piskiti u cetvrtak na 6dpo pa kud puklo...imam sve osjetljive testove i 3 Frer..🤭
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Sayuri prolaktin bude malo povisen i kod ovulacije. A mozda ti tijelo reagira na oplodnju 😁😁😁
Sve je moguce, nije da to sada izlazi samo od sebe, stisnem i kap dvije bijelo vodenasto…inace moje tijelo je dosta responsivno, pa vidjeti cemo..
Ja pocinjem piskiti u cetvrtak na 6dpo pa kud puklo…imam sve osjetljive testove i 3 Frer..🤭
🥳🥳🥳🥳
Poklončić i ja vidim sjenu dok se suši odmah 🤷♀️
A kad se osusi ne baca na roskasto?
Evo sorry sto gušim forum ali ja vise ne znam. Kaj je ovo? Kakva je to boja sjene?
Prvi odozgora je u 7 ujutro,donja dva su par minuta razlike iz istog urina prije sat i pol.
Fakat neznam,ne razumijem se u to eto.🥴
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
Sortiraj odgovore
Najstariji