Joja briga tebe sta te ni cekamo, ti planinaris 😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Evo moje LH 🤣
Za ove plave ovo je super heheeh
Nadam se da ipak nije naznaka m 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Vidjet cemo,sutra je dan D. Ili ce doci ili ce sjebat sistem,vidjet cemo 🤣🤣
Curke imam jedno onak pitanje,da se maknemo od stresa,dijagnoza i očitavanja trakica 😎
Kaj su vam onak fetiši,slabosti,veselja? 💄💇🏼♀️🍰🧘🏼♀️
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Curke imam jedno onak pitanje,da se maknemo od stresa,dijagnoza i očitavanja trakica 😎
Cokolada! Nekom nikotin,meni cokolada 😂 aaaa mimo togaaaaa...glazba,pisanje,cetiri zida i mrak ponekad 😎 mada u zadnje vrijeme sve nesto gledam ovu traku za trcanje u sobi i kontam mogla bi prosetat malo dok gledam neki film,seriju...ali nedjelja je,najljeniji dan u tjednu 🤣🤣🤣
Shoping 🤪
Putovanje i klopa...
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Meni je najvece veselje dobra hrana, ja sam najsretnija osoba na svijetu kad jedem 😁 i kad mogu pjevat i plesat 💃💃
Fina klopa takoder i slatko...tj cokoladaaa 🍫
Ajme sto sam se danas ubila u kotlovini mmmmljac 😋
Pokloncic meni kava i cigareta😂 volim slatko, volim jesti, ali sjest na neko lijepo mjesto, popit finu kavicu i zapalit, to mi je najveci gust. 🤭
Meni je to takav fetis da bi se trebala malo i zapitat, jucer kad sam pronasla ilegalni kafic skoro sam plakala od srece🤣🤣
Osim toga moram priznat da sam i sminkerica😝 knjige obozavam i skupljam ih💗
Alooo mackiceeee 😽😽😽
Ja sam vam MRTVA.... Totalno sam ispala iz forme.... Prehodali smo 30ak km po strmom i blatnjavom terenu....
Test nisam radila a bome ni necu... Onaj testic jucer je definitivno evaporacijska i necu se mucit s tim... Sutra vadim krv i sve ce bit jasno... :)
Martina zao mi je zbog menge :(
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Ja imala brzinski seks s muzem, bilo je malo krvi,vjerojatno je to odcepio,ima da se do sutra pokreneeeee🤞🏻 Grceve sam ublazila trcanjem na traci,evo 40min mi proslo u roku keks dok sam gledala seriju 😂 sad ih toliko ne osjecam ali cekam da se istusiram i sutra probudim,vjerojatno ce me sve zivo bolit 😂😂😂
Alooo mackiceeee 😽😽😽
Ja sam vam MRTVA…. Totalno sam ispala iz forme…. Prehodali smo 30ak km po strmom i blatnjavom terenu….
Test nisam radila a bome ni necu… Onaj testic jucer je definitivno evaporacijska i necu se mucit s tim… Sutra vadim krv i sve ce bit jasno… :)
Martina zao mi je zbog menge :(
Mislim da progesteron neces sigurno vidit jesi li trudna ili nisi
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji