Ma i ja,ko im jebe kevu,ima da Kinezi štampaju Kineze dok ne popisamo crtetinu!
I totalno se osjećam nikako i netrudno 😅
Nek se ne uvrijede Kinezi i ostali branitelji drugih nacionalnosti,zajeban je dan pa se i ja zajebavam 🤣
A evo tebi tvoje sjene
https://ibb.co/rsJN9YJ
Zene moje ja nasla ilegalni kafic pa cijele dane pijem kave, pusim, uzivam u netrudnickik gustima, sta cu🤣
_
Joja i Pokloncic ja se nadam da je jos rano i drzim vam fige za crte za koji dan🙏🏻
_
Sanjarka jesi rekla muzu? Hoces digitalac radit?
_
Sayuri nikad mi se nije desilo, stvarno ne znam😳
Nema me 2 dana, vidim vise od 60 stranica ispisano, odmah sam znala da su dobre vijesti ali nisam mogla predpostaviti da ih je toliko mnogo!
Sanjarka testici su mrak 😍😍😍
Martina i tvoji su vise nego obecavajuci, cekamo ponedjeljak za definitivnu potvrdu 🤞
Silver cestitam, bas mi je drago zbog tebe, istih smo i godina pa mi to daje vjetar u ledja da nastavimo sa trudom
Svima vam zelim najurednije i najdosadnije trudnoce na svijetu ❤️❤️❤️
Hope, Pokloncic, Joja drzim 🤞🤞🤞 da crte tamne 🥰
I svim ostalim curama takodje sve najbolje!
Ja sam ovih dana bas bila potonula, toliko da nisam ni radila lh trakice, uhvatilo me neko tmurno raspolozenje, osjecaj bespomocnosti i sumnja da cu ikad uspjeti u pokusajima... Bas me je sve ovo obradovalo i oraspolozilo 🤩🤩🤩
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Annb cesto te se sjetim... Mozda zato sto sam veliki fan todora hehehe.... Procitala sam o njima vise literature od one koju sam trebala citat za faks ahahha al to je sad neka druga tema ;)
Uglavnom, nemoj klonut duhom.... Znam da je to tesko povjerovat nekom ko se i sam pati hehe al stvarno mislim da ce svaka od nas dobit svoje mrvice.... Neka od nas ce proci mozda tezi put, al o tom ne trebamo ni razmisljat... Ovdje smo jedna za drugu i mene osobno to dize svaki put..... Kad te nesto rastuzi, pisi nam... Sto se tice tvog linka za FF u potpisu... Mislim da si kopirala
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Anitram pa rano ti je za mengu… Imas inace takav iscjedak?
Pa obicno dode dan dva prije M. Bio mi je nakon jednog transfera isto na 11dpo krenuo. A jos sam tad bila na progesteronima.
Krivi link.... Trebas kopirat onaj ispod tog.... Mislim da je treci po redu.... (Slucajno sam poslala post na pola napisan gore)
Zoe nemoj mi to govorit, muz mi je u Stozeru ahahahhaha zezam se. Samo uzivaj, svima je vec dosta svega 😘
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Anitram pa rano ti je za mengu… Imas inace takav iscjedak?
Pa obicno dode dan dva prije M. Bio mi je nakon jednog transfera isto na 11dpo krenuo. A jos sam tad bila na progesteronima.
Pa imas li kakav miom ili nesto sto ti to radi? Ja sam imala vanmestrualna krvarenja koja bi pocela 21 dc, doktor mi dao duphaston kao to je nizak progesteron kad ono - miom.... Mali al na nezgodnom mjestu....
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Vidim ma ima puno plusića! Prekrasno! Čestitam svakoj, a pogotovo trudnicama koje čekaju svoju prvu bebu!🥰 Prekrasno je biti mama! A za ove koje još čekaju, ne odustajte, vaše vrijeme dolazi! Bit će! I ja sama sam jedna od onih kojoj je trebala puno godina. Nemam šta pametno pisati, ne pratim trenutno ništa trakicama, sexamo se kad nam se da i možda nas iznenadi kao i prvi put! 💙
👩33g
👨42g
👦4g
Ja sam na Jojinom sad bez beda vidjela sjenu,ali ono bez naprezanja očiju..
Vidi se i na mojem,ali se ne pojavi čim umočim u urin,nego nakon 4,5min i tak onda lijepo stoji stalno,prca me u mozak jel 🙊
U odnosu na jučer se samo ljepše vide i to je sve 🤷♀️
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji