Imam vam ja sliku mullera na betu od 28 od prosinca, bila je biokemijska. Mogu vam ga staviti cisto da vidite kakva je crta na betu 28. I da, muller trakica vam je osjetljivosti 10. A onaj plasticni je 25.
Ma imaju i trakice od 25,moje su bar bile tak da ono,jebemu kad ne pise na kutiji koliko je nego na uputstvima,jedino di sigurno mozes danas kupit test od 10 je u ljekarni,jer na ovim testovima u bipi,mulleru i dm-u ne pise vrijednost nigdje,bar na onima koje sam ja radila nije osim u uputstvima u kutiji..
Imam vam ja sliku mullera na betu od 28 od prosinca, bila je biokemijska. Mogu vam ga staviti cisto da vidite kakva je crta na betu 28. I da, muller trakica vam je osjetljivosti 10. A onaj plasticni je 25.
Ma imaju i trakice od 25,moje su bar bile tak da ono,jebemu kad ne pise na kutiji koliko je nego na uputstvima,jedino di sigurno mozes danas kupit test od 10 je u ljekarni,jer na ovim testovima u bipi,mulleru i dm-u ne pise vrijednost nigdje,bar na onima koje sam ja radila nije osim u uputstvima u kutiji..
Ne pise, ali mi je sestra od mpo lijecnika rekla da su one 10. Znaci one od 13 kn iz mullera. Mislim da je u pravu jer sam na tu istu betu od 28 imala i plasticnog mullera na kojem se jedva nazirala sjena, a na ovom se bas vidilo. Bacila sam plasticni i nemam sliku, da me ne podsjeca. Ova slika je slucajno ostala.
Cure na fox movie je Zalomilo se 🤣🤣
I oni se čude ko pure drekecu ksk je to moguće 🙊😅
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Ne pise, ali mi je sestra od mpo lijecnika rekla da su one 10. Znaci one od 13 kn iz mullera. Mislim da je u pravu jer sam na tu istu betu od 28 imala i plasticnog mullera na kojem se jedva nazirala sjena, a na ovom se bas vidilo. Bacila sam plasticni i nemam sliku, da me ne podsjeca. Ova slika je slucajno ostala.
Ne znam gdje to bude al bas sam napisala kad sam radila taj na 9DPO,kako glupaca ja uzela onaj di je 1 u pakiranju,a na uputstvima pisalo 25..barem tu u hrvatskoj..znaci identicna uputstva sam dobila za plasticni test i onaj gdje je 1 trakica u pakiranju..e sad kad je ovo bilo ne znam,al ja sam uzela testove prosli utorak eto hahahaha
Pa na ovima iz Millera u uputstvima piše da je 25miu.
Ove kaj koštaju 13,90.
Dajana,Joja gdje ste i kako ste?
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Elem,negoooo Luckyyyyyy bila mi je cast biti na toj listi evo ravno 3 sata. Ja zaspala nocas u 1,probudila se u 6:15 ko sova ,tu vam stavila test na kojem nista nisam vidla sve dok nisam filtrirala i to jedva naspram onog testa na 11DPO ako se sjecate di se lijepo vidla crtica slabasna koji je radila i Anitram..ja zakrmila na 3 sata,otisla na wc piskiti i vidim na papiru smedu i rozu krv pomijesanu.sad mislim ja sebi,evo kurve eeevoooo,u isti mi mah zao zbog one crtice na 11DPO, a s druge strane sam skoro skocila s wc-a bez gaca krenula skakat od srece jer ciklus nije bio anovulatoraaan,sto je vrijedno sampanjca sa mojom dijagnozom 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳 eto krenulo je nesto,nadam se ja da je to to,da u ponedjeljak krvarim ko velika,moram se cut s ovom doktoricom da vidimo sto ce reci jer je rekla da pokusamo jos raditi na bebi i ako slucajno bude pozitivan test a ja na kraju dobijem M,da se obavezno javim i dalje cemo se dogovoriti za novi ciklus 😎 nesto se dogada,osjetim prilicno jake grceve, dolazi M na velika vrata,ma neka dobrodosla je ovaj mjesec bez obzira na sve,bar znam da je O bila,da moj folikulic nije presao u cistu 🍾🍾🍾🥳🥳
Pa na ovima iz Millera u uputstvima piše da je 25miu.
Ove kaj koštaju 13,90.
Dajana,Jojagdje ste i kako ste?
Evo mene 😃
Idem kuci sa fuša
Moram samo reci da sam kod zene piskila bar 5 puta i da mi je stomak napuhan dosta bas imam neki pritisak dole..
Ovako mi je oke za sad 😃
🙋♂️25 🙋♀️26
🤵👰 21.6.2019. ❤️
Pokusavamo od 06/19
Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
Folna
🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁
Antiram i eto taj mali vragulan mi sad skace po glavi tako da ne gubi nadu i veselje
👍👍👍..bas htjela napisat sad da mi krenuo smedi iscjedak.
Zene , ja sam zbunjena 😟
Danas sam mozda 1 dpo ne znam a mozda i 2 dpo a mozda i O, imala sam Pik kao sto znate u srijedu na CB a na rozim trakicama u cetvrtak...maliprije krenula u tus kadu, nesto mi na bradavicama, ja stisnem kad bijelo kao mlijeko izlazi...prestala dojiti sina ima 6 godina...what the fuck??
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Sortiraj odgovore
Najstariji