Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Veljača 2021. 08:41

Ma curke sve ocito osim Bajo ja isto vjerojatno ne bi vidjela da sam vi,ili da uzivo nisam vidila neku sjenicu,ali ja tretiram kao negativno jer je 9DPO pa ce se vidjeti,pisala iz solidarnosti prema Tommy iako je super rano bilo pa sad tko zna 🤣 mozda nesto i ima 🤷‍♀️ Ja sam nakon 2 i po minute uzela test da slikam i posaljem da sam obavila svoj dio dogovora i kad sam na prvi pogled vidla slabasnu sjenicu noge su mi se odsjekle i sad vec samu sebe sat vremena uvjeravam da su me oci pokusale prevariti 😂😂😂

Sanjarka88
    02. Veljača 2021. 08:46

Hopeforyou

Ma curke sve ocito osim Bajo ja isto vjerojatno ne bi vidjela da sam vi,ili da uzivo nisam vidila neku sjenicu,ali ja tretiram kao negativno jer je 9DPO pa ce se vidjeti,pisala iz solidarnosti prema Tommy iako je super rano bilo pa sad tko zna 🤣 mozda nesto i ima 🤷‍♀️ Ja sam nakon 2 i po minute uzela test da slikam i posaljem da sam obavila svoj dio dogovora i kad sam na prvi pogled vidla slabasnu sjenicu noge su mi se odsjekle i sad vec samu sebe sat vremena uvjeravam da su me oci pokusale prevariti 😂😂😂

Cuj, sve je moguce. Kad opet piskis? 😁🥳

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

tina25
    02. Veljača 2021. 08:50

Možda bi i mogla piskiti danas bez obzira na temp jer sada par mjeseci neću morati...M ide u njemačku tako da ćemo imati sada par mjeseci pauze 

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Sanjarka88
    02. Veljača 2021. 08:52

tina25

Možda bi i mogla piskiti danas bez obzira na temp jer sada par mjeseci neću morati…M ide u njemačku tako da ćemo imati sada par mjeseci pauze

Onda pišaj ženo 🥳🥳🥳
    Zao mi je sta vam sljedi pauza ako sad bude minus 😒

tina25
    02. Veljača 2021. 08:54

Sanjarka88 🐰

tina25

Možda bi i mogla piskiti danas bez obzira na temp jer sada par mjeseci neću morati…M ide u njemačku tako da ćemo imati sada par mjeseci pauze

Onda pišaj ženo 🥳🥳🥳
    Zao mi je sta vam sljedi pauza ako sad bude minus 😒

A nema veze...malo cu se opustiti i srediti...kad krene M naručiti cu se kod gin da vidim sta dalje...jer evo ovo je šesto mjesec kako idemo sa trakicama i ništa.. Tako da ce me vjerovatno slati dalje...a onda m napraviti spremio kada se vrati 

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Pokloncic13
    02. Veljača 2021. 09:03

Jutro curice 😍
    Joj Tina zao mi je ak bude minus,ali gledaj to s pozitivne strane,riješiti ćeš u međuvremenu sve svoje dileme i pitanja koja te muče,a kad se muž vrati spermiogram,treba odnekud početi 🙏
    Kako ste mi vi ostale,ima li kakvih fora simptomcica? ☺️

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

annboleyn
    02. Veljača 2021. 09:04

Hope ja ne vidim nista ali tek je 9dpo, bice za dan-dva 🤞
    Tina drzim 🤞da bude ➕ bez obzira na pad temperature
    Ja jedva cekam da zapocnem sa lh, mnogo je dosadno kad se ne piski ni na sta 😂

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

02. Veljača 2021. 09:12

Vidjet cemo kad pisam iduci jer imam jos jedan test doma,mislila sam da sam uzela pakiranje od 2 trakice,al naravno nisam,jedna je jos sam se danas smijala sama sebi kak nisam skuzila da pise 1 stuck 😂😂😂

Sanjarka88
    02. Veljača 2021. 09:37

Pokloncic13

Jutro curice 😍
    Joj Tinazao mi je ak bude minus,ali gledaj to s pozitivne strane,riješiti ćeš u međuvremenu sve svoje dileme i pitanja koja te muče,a kad se muž vrati spermiogram,treba odnekud početi 🙏
    Kako ste mi vi ostale,ima li kakvih fora simptomcica? ☺️

Nista vrijedno spomena 
    Bolne cicke. Znacajno je jedino sta su me u zadnje 2 trudnoce krenule bolit ranije od 6dpo, inace ne 
    Sad jel to sta znaci, vidit cemo do kraja vikenda 
    Povremeno me zategne dolje desno 
    Ali mucim muku s crijevima i napuhanoscu od nedjelje navecer pa vjerovatno je to 
    Kod tebe? 

annboleyn
    02. Veljača 2021. 09:40

Lucky ti vec od sutra kreces 🤩 mogla bih i ja, nemam kao ti 10000 trakica ali dok ima nek se trosi 🤣
    Sad sam u fazi razmisljanja o taktici akcijanja, svako drugi dan pa pred O svaki dan, ili da isprobamo Sanjarkinu manje je vise 🤔

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.