Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Joja 🙏
    20. Siječanj 2021. 08:47

🌈

Tako je! Punom snagom naprijed. Taman sam sutra kod gin pa cemo napraviti plan za dalje. Probala bi sa letrozolom ali vidjeti cu sta kaze. Ne znam dal se moze 3 mj sa klomijem pa prebaciti na letrozol…hmm…
    Znam samo da se klomi smije 6 mj i onda se treba stati…

Bas me zanima sta ce ti reci... Kad sutra ides da znamo iscekivat vijesti? :)

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Tonkica111
    20. Siječanj 2021. 08:48

https://ibb.co/dpx86n8
    Jedino ovako imam sliku. 
    Hahaha mogu se jedino tješit da je tek 11 dpo, iako bude pozitivnih testova već tad. Volila bi dobit M samo da prestanem žderat više, ovo nije normalno koliko kila dobijem u pms-u.

danchy1990
    20. Siječanj 2021. 08:52

Tonkica111

Jedino ovako imam sliku.
    Hahaha mogu se jedino tješit da je tek 11 dpo, iako bude pozitivnih testova već tad. Volila bi dobit M samo da prestanem žderat više, ovo nije normalno koliko kila dobijem u pms-u.

Ja vidim sjenu,taman za 11dpo

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Zara7
    20. Siječanj 2021. 08:52

Jutro cure drageee,
    Annboleyn hvala tiii 🤗
    Hope žao mi je pročitati, nadam se da si malo bolje... isto tako znam da su žene ostajale trudne sa svakakvim dijagnozama gorim od tvoje tako da se nadam da je samo pitanje vremena i da će uz tako tempirane odnose bit uspjeh već ovaj ciklus 🤞🤞 PLUS, širi se teorija o dobitnim desnim jajnicima kod svih cura u uspješnim ciklusima, a vidim da je tvoj desni funkcionalniji od lijevog 🙊🤗
    Tonkica mislim da lh nije pouzdan kod svih žena niti se mijenja isto kod svih tako da ništa još nije gotovo, a za hcg je vjerojatno još rano (isto ti sliku baci 😊)
    Lucky ajmooooooo 🤗🥳🥳
    Sanjarka i meni je ovulacija ovaj ciklus bila na desnom jajniku (pretpostavljam jer znam za prošli pouzdano da je bila na lijevom) tako daaaa teorija drži vodu 🙊
    Anchy draga, sad plan za novi ciklus 😚😚 sretno na pregledu🤞🤞
    ______ 
    Moje trakice polako još tamne, od simptoma se javljaju lagani menstrualni grčevi i povremeno štrcanje sa strane cica, inače sve po starom 🙂 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Zara7
    20. Siječanj 2021. 08:54

Danchy bliži se 23.1.🤗 kakvo je stanje? 🤞

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Joja 🙏
    20. Siječanj 2021. 08:57

Tonkica111

Jedino ovako imam sliku.

Bozeee meni svi ti testovi izgledaju pozitivni 🧐
    Imas jos nekakve simotome? Stvarno sam optimisticna po pitanju tvog testa... 💙

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Anchy_23 🌈 🌸
    20. Siječanj 2021. 08:57

Hvala curke moje!
    Joja tek sutra navecer poslije posla imam dog konzultacije sa gin. Tamo u pola 7 pa se javim cim zavrsim. 
    Svaki put se strasno razocaram kad skuzim da nisam T i onda dode M pa krene novi ciklus i evo opet se nadam opet zelim uhvatiti pik i opet se vratio entuzijazam 

Zara7
    20. Siječanj 2021. 09:00

Tonkica koji je ovo test? 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Kaća
    20. Siječanj 2021. 09:01

Tko piški hcg sutra samnom?

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Joja 🙏
    20. Siječanj 2021. 09:01

🌈

Hvala curke moje!
    Joja tek sutra navecer poslije posla imam dog konzultacije sa gin. Tamo u pola 7 pa se javim cim zavrsim.
    Svaki put se strasno razocaram kad skuzim da nisam T i onda dode M pa krene novi ciklus i evo opet se nadam opet zelim uhvatiti pik i opet se vratio entuzijazam

Tocno znam kako se osjecas... I ja svaki neuspjeli ciklus prebolim prije vjestice :) a sta cemo, nema nam druge nego optimisticno dalje 💙🤗

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.