Lucky mislim da svi čekamo sad tvoje piskanje 😇
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Miakamo onda akcijanje na najjace 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Jel nam ko sutra piski? Osim sto Martina i ja piskimo lh 🤭🤭
Mogu ti reci da nam je veselo 😂
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Kiky divni su testovi 😍. Želim ti dooosadnu i urednu trudnoću ♥️
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Pozdrav curke,ja evo obavila pregled kod privatnika i trenutno sve sto mogu rec je sok,suza suzu stize dok vam pisem samo da se javim i napravim update. Na uzv-u je vidjela doktorica jasno policisticne jajnike,lijevi kaze da je cista na cisti,krcat cistama i da je on sreden posteno,a na desnom ima dosta sitnih cista,ali svejedno se jos probije koji folikul,danas je 15mm i rekla je da za 5 dana budem spremna na O,s muzem ako radimo na trudnoci za 3 dana raditi akciju sva 3 dana i onda stati,bas sam ju pitala sto kada bude ovulacija sa odnosim,rekla je mozete vi imati odnose,ali ako ih nema prije same ovulacije,odnosno 2 dana prije same ovulacije,sanse su 80% da je ciklus propao jer je gotova stvar s odnosima kad dode do ovulacije,zato je bitno 2 dana prije same ovulacije imati odnose. Uglavnom,u soku sam,rekla sam joj kako moj socijalni doktor nije vidio to na uzv-u pa je rekla da vjerojatno nije mogao ako je ultrazvuk stari,ali da je lijevi jajnik jako mala sansa da ce ovulirati sa silnim cistama,a ovaj desni dok jos nesto obavlja funkciju rekla je da se radi na tome. Dala nam je rok 2,3 mjeseca da probamo ostvariti T,a ako ne dode do toga,muz spermiogram,a ja sve hormone vadit,stitnjacu,AMH i OGTT..rekla je samo za 3 dana se primiti posla i nadati se da se mozda uhvati. Cisto mali update da znate sto je bilo. Tuzna sam i sokirana jer nisam ocekivala bas tako tesku dijagnozu i trebat ce mi malo vremena da se dobijem nakon ovoga,a nadam se da do silnih pretraga nece ni doci
Ako je bila jos koja curka s plusicem cestitam od srca,procitat cu vas ovih dana samo da se malo trgnem iz ovog soka pa eto..i da rekla mi je da ne trosim novce na LH trakice jer nema smisla posto moze pokazivati negativno a da mi je zapravo bila O ili obratno..uglavnom,javim se cim se malo dobijem 😘
P.S lucky,mozes me staviti na popis posto smo izracunale dolazak iduce M ako dode do O...iduca bi trebala biti 8.2.
Pozdrav curke,ja evo obavila pregled kod privatnika i trenutno sve sto mogu rec je sok,suza suzu stize dok vam pisem samo da se javim i napravim update. Na uzv-u je vidjela doktorica jasno policisticne jajnike,lijevi kaze da je cista na cisti,krcat cistama i da je on sreden posteno,a na desnom ima dosta sitnih cista,ali svejedno se jos probije koji folikul,danas je 15mm i rekla je da za 5 dana budem spremna na O,s muzem ako radimo na trudnoci za 3 dana raditi akciju sva 3 dana i onda stati,bas sam ju pitala sto kada bude ovulacija sa odnosim,rekla je mozete vi imati odnose,ali ako ih nema prije same ovulacije,odnosno 2 dana prije same ovulacije,sanse su 80% da je ciklus propao jer je gotova stvar s odnosima kad dode do ovulacije,zato je bitno 2 dana prije same ovulacije imati odnose. Uglavnom,u soku sam,rekla sam joj kako moj socijalni doktor nije vidio to na uzv-u pa je rekla da vjerojatno nije mogao ako je ultrazvuk stari,ali da je lijevi jajnik jako mala sansa da ce ovulirati sa silnim cistama,a ovaj desni dok jos nesto obavlja funkciju rekla je da se radi na tome. Dala nam je rok 2,3 mjeseca da probamo ostvariti T,a ako ne dode do toga,muz spermiogram,a ja sve hormone vadit,stitnjacu,AMH i OGTT..rekla je samo za 3 dana se primiti posla i nadati se da se mozda uhvati. Cisto mali update da znate sto je bilo. Tuzna sam i sokirana jer nisam ocekivala bas tako tesku dijagnozu i trebat ce mi malo vremena da se dobijem nakon ovoga,a nadam se da do silnih pretraga nece ni doci
Draga Hopeforyou, zao mi sto prolazis kroz sve to, vjerujem da si u soku, narocito ukoliko si redovno posjecivala ginekologa (a obzirom na sva dogadjanja koja vidim u potpisu, vjerujem da jesi) a da ti takva mogucnost nije spomenuta.
Imas pravo da budes razocarana i tuzna, i znam da je tesko sad vidjeti ista pozitivno u svim tim informacijama koje si dobila ali zapravo je uvijek bolje znati stvarnu situaciju i na adekvatan nacin se sa njom suociti i reagovati. Policisticni jajnici svakako mogu biti problem u ostvarivanju i zadrzavanju trudnoce ali sada kad je problem utvrdjen uz strucne ljude i odgovrajuci tretman sve je moguce.
Saljem ti mnogo zagrljaja i poljubaca, drzi se, buce sve ok 🥰🥰🥰
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Draga Hope tuzno i razocaravajuce, drzi se❤️ suosjecam s tobom jer sam ja isla na preglede samo privatno, a tek kad sam otisla bas na humanu su mi rekli da su mi jajnici policisticni, koja ljutnja i razocaranje, a znala sam da nesto nije u redu. Drago mi je da ti barem jedan jajnik funkcionira, i to puno znaci. Nije lako, ali nazalost ima i gorih dijagnoza, drzi se i drzim ti fige vec za ovaj mjesec❤️❤️❤️🍀🍀🍀
Kiky cestitke 🤗 bas mi je drago zbog tebe. Neka bude skolska i dosadna. Mene nije odavno bilo al evo da javim da sam bila kod ginekologa u subotu, potvrdio mi je ovulaciju po trakicama rekao da ce biti u nedjelju ili u ponedjeljak. Folikul 18mm i da ce jos porasti, endometrij 8 mm. Bas sam se rasteretila. Muz radio spermiogram i uredan je. Rekao mi da izvadim spolne hormone i amh i akcija nedjelja, ponedjeljak, utorak i srijeda. Rekao mi je i da je desni jajnik uz materice vjerovatno zbog neke upale sto sam imala pa me zato boli kad imam ovulaciju.
Wuhuuu super 🤷♀️ nek bude dobitni onda ovaj ciklus 🤞
Joj bas mi zao da je tako. Al ne ocajavaj. Bile su i gore dijagnoze pa cu cure ostajale trudne. Jel rekla ds uzimas sta za pcos? Mozda mozes vidit nes na prirodnoj baci. Znam da je caj macina trava pomogao curama sa pcos. Treba sam biti uporan. 💪
Sortiraj odgovore
Najstariji