Jutro!
Hope zao mi je i znam kakav je osjecaj kad cujes lose vijesti. Kako lucky kaze i ja sam znala plakati kad bi gin rekla lose vijesti i da npr. nema O taj mjesec.
Sreca u nesreci radi jedan jajnik i pcos se moze lijeciti i puno cura je i sa takvim jajnicima ostalo T. Sad se baci u akciju i neka se mrvica primi ☘🤞
----
Kod mene nista, nema jos vjestice. Ja cu pop. Jedva cekam da krene...nadam se da ce do sutra krenuti. Ako ne onda neka gin pogleda sutra sto je i kako je...
I da...bazalni toplomjer mi je krepao vjv baterije 🙈
Tak da ne znam kako mi se temp ponasa...
Lucky, i ja sam 7dpo i vec “imam” simptome 😂
Isko je jos rano, drzim nam 🤞🤞🤞
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Jutro!
Hopezao mi je i znam kakav je osjecaj kad cujes lose vijesti. Kako lucky kaze i ja sam znala plakati kad bi gin rekla lose vijesti i da npr. nema O taj mjesec.
Sreca u nesreci radi jedan jajnik i pcos se moze lijeciti i puno cura je i sa takvim jajnicima ostalo T. Sad se baci u akciju i neka se mrvica primi ☘🤞
—-
Kod mene nista, nema jos vjestice. Ja cu pop. Jedva cekam da krene…nadam se da ce do sutra krenuti. Ako ne onda neka gin pogleda sutra sto je i kako je…
I da…bazalni toplomjer mi je krepao vjv baterije 🙈
Tak da ne znam kako mi se temp ponasa…
Pisni ti danas 🤞🤞🤞
Martina kakva je tvoja lh danas
Nemam pojma. Nisam ju jos isprobala. Moram ih kasnije podignut (ako uspijem danas) pa cu probat. Al imam jos jednu onu plavu 🤣🤣
Meni još nema M...31 DC, 11DPO...a boli me danima. Jučer sam bila sigurna da ću dobiti... Lh onako vidi se kao i jučer... Popodne budu tamnije pa ću piškit... Glava me čudno boli od jučer... Nekako površinski bi rekla,i locirano pretežito poviše čela... Nekako mislim da bi lh bila tamnija da je šta.
Hope drži se, nemam iskustva pa da ti nešto pametno kažem. Vjerujem da je šok na prvu, al kad se slegne bit će ti drago da je problem napokon detektiran i da možeš krenut u napad. I cure same kažu da je punji njih tako ostalo trudno, a doktorica ti je toliko dobra ova da ti je i razvila plan napada. Nemoj klonit, mi smo tu za razgovor.
Lucky meni to sve smrdi na bebine pelene 😂
Moji simptomi, sise se još drža visoko 😂 Grčići opet jučer ,ali samo popodne dok sam bila na poslu.
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Kaca. Uh iz tvojih usta u bozje usi 🙈
Tebi se lijepo i temperatura drzi Neka tako i ostanee
Lucky i martina ajmo lh na sunce ☀️ :)
Anchy jesi sigurna da ti ovulacija nije bila 19dc?
AnnB. Dobrodosla i jos brze osla... Kad planiras pisnut hcg? Pratis li i lh prije menge (zbog detektiranja moguce trudnoce)
Hope zao mi je za lose vjesti al gledaj to s vedrije strane.... Bar ste nasli problem i znate na sta se treba fokusirat.... Nije to nista nerješivo.... Nemoj se sekirat, uz tebe smo.
Tonkica pisni ti hcg.....
____
Ajme cure jeeedva sam vas pohvatala..... Jucer popodne nisam bas mogla pisat pa sam jutros sat vremena citala zaostatke ahahhaha. Kaća muz je pojeo vise od pola torte i kaze da je ooodlicna hehehe hvala za recept... Ja ne jedem slatko pa nisam probala hehe 😸
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Jutroooo... Evo javljam se i ja malo. Čitam vas stalno, pa prvenstveno želim čestitati na ➕ 👏👏👏
Ja od četvrtka planiram počet piškiti trakice, a datum za nedobiti je 9.2. Dobila sam poklon bon u Mulleru pa sam tamo mislila kupiti LH, kako ste zadovoljni s njima?
I da, naručila sam se isto na pregled kod ginekologa pa da vidimo sto će meni reći.
Sretno dalje svima 🥰
🙋♀️ 34god.,sve u redu (AMH 43,3/2022.)
🙋♂️33god., asthenozoo(1/23)
🙏🤞🤰 ljeto 2020., aktivnije jesen 2020.I dalje u iščekivanju. 🏨BetaPlus
4/2023-1.postupak, aspiracija, transfer 19.4.2023 ⛔, 2 ⭐⭐
5/2023-FET, prirodni⛔, ostala⭐
11/2023 - FET, stimulirani (Estrofem) 🤞, 10dnt➕, beta1-158,5, beta2-359
Sortiraj odgovore
Najstariji