Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    20. Siječanj 2021. 08:12

Jutroooo 🥰

Kod mene nista posebno prijavit 
    Osim bolnog hopsanja jutros s lijeve strane 😩 da se zabrinem?
    Danas krecem s lh trakicama 🤞🏻
    Enaaa1 zao mi je zbog m. Koliko se vi trudite? Aj stavi u potpis 🙂
    Tonkica nadam se da ce lh tamnit i da se nesto kuha 🤞🏻🤞🏻
    Hope mogu mislit koji šok 😩 bit ce beba na ovaj ili onaj nacin, al bit ce i nek te to drzi 🤗
    Lucky meni se kod tebe sve sviđa ovaj mjesec Al bas sve 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    20. Siječanj 2021. 08:13

WonderWoman

Jutroooo… Evo javljam se i ja malo. Čitam vas stalno, pa prvenstveno želim čestitati na ➕ 👏👏👏
    Ja od četvrtka planiram počet piškiti trakice, a datum za nedobiti je 9.2. Dobila sam poklon bon u Mulleru pa sam tamo mislila kupiti LH, kako ste zadovoljni s njima?
    I da, naručila sam se isto na pregled kod ginekologa pa da vidimo sto će meni reći.
    Sretno dalje svima 🥰

Ja nisam bila zadovoljna, uvik su mi tamne skoro kao pik
    Bas su me izludile 😩

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Anchy_23 🌈 🌸
    20. Siječanj 2021. 08:14

Sretno Sanjarka sa lh! Neka O bude cim cim prije i iz tvog dobitnog desnog jajnika 

Joja 🙏
    20. Siječanj 2021. 08:16

Miakamo bas super sto ti je ginekolog sve detaljno "pregledao" hehehhe... Citam tvoj ppst i ne mogu docekat pregled kod privatnika :) ne mogu vjerovat da vam se doktor tako posveti... Za mene je to nesto nepojmljivo lol. Meni moj ne kaze ni dobar dan ni dovidjenja lool, samo ponavlja da uredno hopsamo na sredini ciklusa i nema da ne bude hahaha

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Anchy_23 🌈 🌸
    20. Siječanj 2021. 08:27

Lucky🍀

Sanjarka ajmo u napad na lh i neka pikcina urodi plodom 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    A mene je danas tempica razveselila kad je skocila… Aliiii znamo i same da nas svaki simptom moze dobrano zeznut pa ajmo se veselit ali s rezervom 😅

Ja znam da vise ne vjerujem ni jednom simptomu. U prvoj T nisam imala pojma da sam T do grceva. Tako da dok ne osjetim ponovo te gceve ne vjerujem nicemu. Sada sam si umislila 100 simptoma a nisam T hahah

annboleyn
    20. Siječanj 2021. 08:28

Joja💙

Lucky i martina ajmo lh na sunce ☀️ :)
    Anchy jesi sigurna da ti ovulacija nije bila 19dc?
    AnnB.Dobrodosla i jos brze osla… Kad planiras pisnut hcg? Pratis li i lh prije menge (zbog detektiranja moguce trudnoce)
    Hopezao mi je za lose vjesti al gledaj to s vedrije strane…. Bar ste nasli problem i znate na sta se treba fokusirat…. Nije to nista nerješivo…. Nemoj se sekirat, uz tebe smo.
    Tonkica pisni ti hcg…..
    ____
    Ajme cure jeeedva sam vas pohvatala….. Jucer popodne nisam bas mogla pisat pa sam jutros sat vremena citala zaostatke ahahhaha. Kaćamuz je pojeo vise od pola torte i kaze da je ooodlicna hehehe hvala za recept… Ja ne jedem slatko pa nisam probala hehe 😸

Hvala ❤️
    Ne pratim lh trakicama posle ovulacije, koristim ove skupeee iz apoteke pa mi zao piskiti po njima ‘nako 😂, svaki mjesec planiram da narucim sa amazona ili alija, onda se ponadam da je bas tad uspjelo i da mi nece trebati, i tako u krug... 🤦‍♀️
    Necu ni hcg prije 11dpo, mozda ni tad, zavisi od simptoma, vec sam se dosta nagledala minusa a tesko mi padnu.
    Ovaj mjesec pratim skupa sa vama simptome, nadam se da cete mi donijeti srecu 🥰

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

BAJOMA
    20. Siječanj 2021. 08:28

🌈

Lucky🍀

Sanjarka ajmo u napad na lh i neka pikcina urodi plodom 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    A mene je danas tempica razveselila kad je skocila… Aliiii znamo i same da nas svaki simptom moze dobrano zeznut pa ajmo se veselit ali s rezervom 😅

Ja znam da vise ne vjerujem ni jednom simptomu. U prvoj T nisam imala pojma da sam T do grceva. Tako da dok ne osjetim ponovo te gceve ne vjerujem nicemu. Sada sam si umislila 100 simptoma a nisam T hahah

Aj pisni test 😘🤗

Kaća
    20. Siječanj 2021. 08:32

Joja baš mi je drago da je dobra torta 🤗
    Anchy molim te udovolji trudnici sa super moćima da ti ne bi jačmenac 😂😂 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Joja 🙏
    20. Siječanj 2021. 08:33

annboleyn

Joja💙

Lucky i martina ajmo lh na sunce ☀️ :)
    Anchy jesi sigurna da ti ovulacija nije bila 19dc?
    AnnB.Dobrodosla i jos brze osla… Kad planiras pisnut hcg? Pratis li i lh prije menge (zbog detektiranja moguce trudnoce)
    Hopezao mi je za lose vjesti al gledaj to s vedrije strane…. Bar ste nasli problem i znate na sta se treba fokusirat…. Nije to nista nerješivo…. Nemoj se sekirat, uz tebe smo.
    Tonkica pisni ti hcg…..
    ____
    Ajme cure jeeedva sam vas pohvatala….. Jucer popodne nisam bas mogla pisat pa sam jutros sat vremena citala zaostatke ahahhaha. Kaćamuz je pojeo vise od pola torte i kaze da je ooodlicna hehehe hvala za recept… Ja ne jedem slatko pa nisam probala hehe 😸

Hvala ❤️
    Ne pratim lh trakicama posle ovulacije, koristim ove skupeee iz apoteke pa mi zao piskiti po njima ‘nako 😂, svaki mjesec planiram da narucim sa amazona ili alija, onda se ponadam da je bas tad uspjelo i da mi nece trebati, i tako u krug… 🤦‍♀️
    Necu ni hcg prije 11dpo, mozda ni tad, zavisi od simptoma, vec sam se dosta nagledala minusa a tesko mi padnu.
    Ovaj mjesec pratim skupa sa vama simptome, nadam se da cete mi donijeti srecu 🥰

Mozes si narucit s njuskala... Stignu ti za dva dana... Ja isto ne narucujem s amazona ili alija jer si mislim da ce mi samo za tekuci mjesec trebat i gotovo hehehe.... Evo ja danas saljem mail zenskici s njuskala, do vikenda mi stizu trakice sigurno i u pon pocinjem piskit i hopsat :))) 
    Mi smo ti velike piskilice, vjeruj da bi ti bilo bas zanimljivo piskat s nama po cijele dane ahahha

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Kaća
    20. Siječanj 2021. 08:34

Vama padne temp pred menstruaciju, a mene zatvori 🙄
    Ako ne odem na WC u jutro, dan do dva prije neočekivane znam da će doć. Za sada još ima nade 😂😂

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.