Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Joja 🙏
    29. Prosinac 2020. 16:46

Malala nadam se da ste dobro :*
    Ja sam u šoku još.... Muž mi je u Petrinji i bas se bojim. Nadam se da nece bit naknadnih potresa....

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Anchy_23 🌈 🌸
    29. Prosinac 2020. 18:36

Sva sam neka uznemirena danas da sam zaboravila  i piskiti lh. Sada sam prije pola sata i miruje trakica. Vjerovatno bude tako sljedecih nekoliko dana ne ocekujem uskoro O.

Anchy_23 🌈 🌸
    29. Prosinac 2020. 18:40

Kiky bitno da ti je baka dobro 🙏
    Joja nadam se da je i tvoj muz ok!

Joja 🙏
    29. Prosinac 2020. 19:08

🌈

Kiky bitno da ti je baka dobro 🙏
    Joja nadam se da je i tvoj muz ok!

On je dobro, isao je s jednom organizacijom u pomoc ostecenima. Javlja mi da ima vise mrtvih i strasno eto. Nadam se da ce nam se malala brzo javit. 
    Kiky podrska baki! 💗

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Anchy_23 🌈 🌸
    29. Prosinac 2020. 19:22

Lucky🍀

Sve i da imam O mislim da mi nebi bilo do hopsanja 🙄 a mislim da nakon ovog stresa zadnja dva dana necu ovulirat iduce dvije godine

Lucky jesi ti isla danas na pregled. Ja sam totalno pogubljena i malo prije sam opet osjetila potres slabiji sad citam bio je 3.9 

Anchy_23 🌈 🌸
    29. Prosinac 2020. 19:38

Lucky🍀

Nisam isla, kod nas je sve bilo u kolapsu, struje nije bilo od potresa do maloprije, na telefon i mob nisi mogo dobit apsolutno nikog, jedva da je internet radio, tako da nisam isla, zvali su me kasnije iz poliklinike da pitaju jesam li dobro i da ne rade danas, da cemo se dogovoriti za drugi put. A i nije mi do nicega tako da se nadam da dok dodem sebi da ce bit i pregled.

Pa da nikome nije bilo do nicega...niti si mogla. Bas je bio kolaps. 
    Obaviti ces, samo da se kroz par dana sve stabilizira🙏❤

Joja 🙏
    29. Prosinac 2020. 20:50

Lucky jezik pregrizla s ovim da neces imat dvije godine ovulaciju od soka hehe malo si me cak i nasmijala... 
    Mog muza jos nema i sad me vec hvata panika... Ne javlja se uopce, podrhtavanja stalno osjetim po malo.... Ne znam jel umisljam ili stvarno..... Nemam pojma kako cu zaspat vcrs.... Popila sam pola litre vina sama ahaha i sto se ne ljulja, meni se ljulja

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Sanjarka88
    29. Prosinac 2020. 22:05

malala

Samo da se kratko javim. Jako nas je pogodilo danas. Ima mrtvih, šteta velika. Cijeli dan smo vani. Sad spavamo u autu. Stalno se tresemo i tutnji prije svakog potresa. Jedva sam danas preživjeli. Bila sam sa sinom vani pokraj kuće. Zgrabila ga i počela bježati kad je zatutnjalo i dimnjak mi pao iza leđa na pola metra. Nerealan osjećaj gledati kako se sve ruši oko tebe. Moji su isto jako pogođeni. Nepokretna mama isto je noćas u autu i samo čekaju kad će se kuća srušiti. Ne znam kad ću se psihički oporaviti za bilo kakav nastavak života. Vama pozdrav i sretno.

Treba li vam pomoc?
    Drzi se. Sve sta covjeka ne ubija ojaca ga, bitno da ste zivi drugo ce doc na svoje 
    Tu smo sta trebas ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    29. Prosinac 2020. 22:08

Evo moje trakice 
    Ocekujem o u čet, jutros smo hopsali 
    Pa sad vidit cemo za dalje 
    Sta bude i kako bude. Umara me malo to kalkuriranje pa cu spontano kako mi dođe i kako klinci dopuste

https://ibb.co/6v5gsD3
    https://ibb.co/SfTqWTN

Sanjarka88
    29. Prosinac 2020. 22:39

malala

Hvala, cure. U autu smo noćas, a još i kiša pada. Srce me boli da mi sada zalijeva kuću bez krova ali šta mogu.
    Sad trenutno ništa ne treba. Kad krenemo u obnovu onda će trebati svašta. Hvala vam od srca.

Javi, tu smo! Pomoc cemo!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.