Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    30. Prosinac 2020. 08:12

Ja sam ujutro izletila iz kreveta jer sam potres osjetila. Niti sam si bazalnu izmjerila niti pojela dorucak. Glava me rastura od naglog ustajanja. Termosica za caj na poslu ostala nisam si ni lh ponjela da danas piskim na poslu.
    Btw jucer sam cekala cekala da piskim u 13 i jako mi se piskilo i onda potres...skoro sam se upiskila dok sam do wca dosla 🙈🙊
    Sve naopacke....nadam se da ste vi ostale bolje nego ja 😘

tina25
    30. Prosinac 2020. 08:13

anci000 🔜🤰🏼

Duša mi je slomljena, bio je spontani… stvarno vas sve volim i zahvaljujem se na svakoj molitvi i lijepoj rijeci, trenutačno sam iskidana na komade, doktorica je plakala skupa sa mnom… kaže događa se u ranim trudnoćama, bolje sada nego kasnije… stvarno sam jako loše, m me tješi ali nadam sa da će sutra bolje biti

Zaista vam hvala ❤️

Jako mi je žao, ali moraš biti jaka nemoj jako potonuti...placi, uzmi si vremena za tugovanje koliko god ti treba, sve smo mislima uz tebe 🥰🥰

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

tina25
    30. Prosinac 2020. 08:15

Malala kako su i cure rekle ako trebaš nešto slobodno napisi koliko budemo mogle pomoći ćemo ti...

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Anchy_23 🌈 🌸
    30. Prosinac 2020. 09:25

Lucky🍀

Ancy mene je rastreslo toliko da nisam razmisljala ni o lh ni o O 🙈 danas mozda pisnem, al nadam se da nece O jos koji dan dok se ne priberem, da mogu hopsnut na miru, nit pijem kapi, nit andol, ciklu…. Nista…sve zaboravila

Ma razumijem te i ja sama sam isto tako rastresena nit mi je do lh trakica niti ciklu ni vrkutu pijem...I ja se nadam da cu se pribrati i da cu do O moci opet u miru sve piti i hopsnuti...

Kaća
    30. Prosinac 2020. 09:25

Ancioo jako mi je žao 😔❤️ vrišti, plaći imaš pravo na to. A tu smo onda da te dignemo opet 
    Jojo jesi uspila stupit u kontakt s njim? 
    Malala daj nekakav kontakt pa ćemo se organizirat nekako. Jel imaš za bebice odjeće, hrane? Jel ti fali nešto? Usmjeravaju ljudi volontere prema okolnim mjestima gdje fali stvari. Nemoj se ustručavati 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Kaća
    30. Prosinac 2020. 10:03

Cure jel ima neka grupa tu s foruma na FB da se mogu i privatne poruke prosljeđivati? 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Pokloncic13
    30. Prosinac 2020. 10:06

Ancio jako mi je krivo radi tebe,vas..ali treba biti pozitivan i barem pokušati sagledati u tom trenutku stvari drugačije. Vjerujem da se sve događa iz nekog razloga koji nema nisu bas objašnjivi kako bi željeli,ali treba vjerovati u dobro,u bolje ❤️
    Jedno onak,glupo pitanje..kaj mislite,hoće biti jači opet? 😩 bas me frka..

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Anchy_23 🌈 🌸
    30. Prosinac 2020. 10:23

Lucky drzim fige da danas pregled prode dobro🍀🤞
    Pokloncic ni seizmolozi ne znaju dal ce i kad biti potresa. Ja se nadam da je ovo bio najjaci i da vise necemo dozivjeti ovako nesto. 🙏
    ----
    Ja pokusavam ostati pozitivna inace cu skrenuti. Nadam se da je sve lose sto se trebalo dogoditi sad dogodilo. Sve lose zelim ostaviti u 2020 i okrenuti novi list.
    2021 da ga J**** mora biti bolja. Ne moze gore od ovoga to je sigurno. 🙏

Anchy_23 🌈 🌸
    30. Prosinac 2020. 10:26

anci000 🔜🤰🏼

Hvala drage ❤️ Bit će padobranac još jači samo da malo nadodem 💪🏻💪🏻

Ma ti si jedna snazna zena💪🏻. Bas tako te zamisljam. Doci ce i nase bebice koje ce ostati sa nama. Vidjeti ces 2021 ce nam svasta lijepo donjeti!❤️

Sanjarka88
    30. Prosinac 2020. 11:43

Lucky sretno na pregledu, treba gledati naprijed
    Nadam se da ima folikula 🤞🏻🤞🏻🤞🏻❤️

Evo moje danasnje trakice 🎉🎉🎉

https://ibb.co/TgJpBwC
    https://ibb.co/W3mXqz7

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.