Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    29. Prosinac 2020. 06:57

Juzina je zato lose spavamo evo slusam na vijestima 🤣
    Ja danas krecem sa lh trakicama. Bad me zanima kakve ce mi ove plave biti.

Anchy_23 🌈 🌸
    29. Prosinac 2020. 07:57

Vani je vrijeme ludo. Kisa pada a sa jedne strane sunce izbija i evo je duga! 
    https://ibb.co/G0mwC5k za dobro jutro. Ne moze se uslikati dobro ali uzivo je prekrasna! 🌈😇

tina25
    29. Prosinac 2020. 08:12

Jutro cure...meni ni južina ne smeta da super spavam hahaha...zadnjih par dana i po dan odspavam malo 😆 osim onoga sto sam vec bila napisala nista novo...ali stigne još je jutro hehe...znaci glavobolja i bol u leđima ne prestaju od O, a O sam jaaako osjetila...tempica ide lijepo gore nakon onog pada na 4dpo...svrbež koze je još tu ali čini mi se da je slabiji nego neki dan..

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

29. Prosinac 2020. 08:15

Jutroo djevojke❤️ Ja sam sad u ovom dosadnom dijelu ciklusa, kad M zavrsava i ceka se O. Nista se ne dogadja. Cekam uzv 4.1. u nadi da ce gin najaviti ovulaciju i da se mozemo baciti na posao😄🙏🏻🤞🏻
    -
    Ancy prekrasna duga🥰 nema mi ljepseg prizora u prirodi.
    -
    Piski li nam tko uskoro hcg? Malala jel stigla M?

Anchy_23 🌈 🌸
    29. Prosinac 2020. 08:19

Lucky zaboravila sam napisati, drzim ti fige za uzv danas. Nadam se da se nesto kuha kod tebe 

29. Prosinac 2020. 08:41

Lucky drzim fige da ga sarmiras da ti napravi uzv kako si rekla😂 a onda i da najavi folikulice🍀🤞🏻🙏🏻

Sanjarka88
    29. Prosinac 2020. 10:16

Malala nista jos nije gotovo 🙏🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Lucky sretno danas. Jedva cekam da se javis ❤️
    E meni dosli jutros testici s Amazona, vec 😍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Anchy_23 🌈 🌸
    29. Prosinac 2020. 10:36

A ja sam odlucila da cu lh sad oko 13h piskiti.. to mi se cini kao ok vrijeme.. problem je sto mi se vec sad piski hahah 🤣😅🙈 moram izdrzati i manje piti dopodne.😅

Anchy_23 🌈 🌸
    29. Prosinac 2020. 10:41

Lucky🍀

🌈

A ja sam odlucila da cu lh sad oko 13h piskiti.. to mi se cini kao ok vrijeme.. problem je sto mi se vec sad piski hahah 🤣😅🙈 moram izdrzati i manje piti dopodne.😅

Tako sam ja jucer, umrla skoro dok sam docekala da piskim 😂😂

Sanjarka88
    29. Prosinac 2020. 11:00

Lucky🍀

I evo sad mi je jasno zasto testici ne dolaze, maloprije mi dosao mail da su vratili paket da ga nisu ni pokusali dostavit do mene 😤😤 Sanjarka daj link da vidim sta si ti narucila 😂

Aaaaaaa 
    Narucila ono sa tvog linka 
    50lh+20hcg
    I to mi dpd dovezao 🤷‍♀️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.