Juzina je zato lose spavamo evo slusam na vijestima 🤣
Ja danas krecem sa lh trakicama. Bad me zanima kakve ce mi ove plave biti.
Vani je vrijeme ludo. Kisa pada a sa jedne strane sunce izbija i evo je duga!
https://ibb.co/G0mwC5k za dobro jutro. Ne moze se uslikati dobro ali uzivo je prekrasna! 🌈😇
Jutro cure...meni ni južina ne smeta da super spavam hahaha...zadnjih par dana i po dan odspavam malo 😆 osim onoga sto sam vec bila napisala nista novo...ali stigne još je jutro hehe...znaci glavobolja i bol u leđima ne prestaju od O, a O sam jaaako osjetila...tempica ide lijepo gore nakon onog pada na 4dpo...svrbež koze je još tu ali čini mi se da je slabiji nego neki dan..
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Jutroo djevojke❤️ Ja sam sad u ovom dosadnom dijelu ciklusa, kad M zavrsava i ceka se O. Nista se ne dogadja. Cekam uzv 4.1. u nadi da ce gin najaviti ovulaciju i da se mozemo baciti na posao😄🙏🏻🤞🏻
-
Ancy prekrasna duga🥰 nema mi ljepseg prizora u prirodi.
-
Piski li nam tko uskoro hcg? Malala jel stigla M?
Lucky zaboravila sam napisati, drzim ti fige za uzv danas. Nadam se da se nesto kuha kod tebe
Lucky drzim fige da ga sarmiras da ti napravi uzv kako si rekla😂 a onda i da najavi folikulice🍀🤞🏻🙏🏻
Malala nista jos nije gotovo 🙏🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Lucky sretno danas. Jedva cekam da se javis ❤️
E meni dosli jutros testici s Amazona, vec 😍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
A ja sam odlucila da cu lh sad oko 13h piskiti.. to mi se cini kao ok vrijeme.. problem je sto mi se vec sad piski hahah 🤣😅🙈 moram izdrzati i manje piti dopodne.😅
A ja sam odlucila da cu lh sad oko 13h piskiti.. to mi se cini kao ok vrijeme.. problem je sto mi se vec sad piski hahah 🤣😅🙈 moram izdrzati i manje piti dopodne.😅
Tako sam ja jucer, umrla skoro dok sam docekala da piskim 😂😂
I evo sad mi je jasno zasto testici ne dolaze, maloprije mi dosao mail da su vratili paket da ga nisu ni pokusali dostavit do mene 😤😤 Sanjarka daj link da vidim sta si ti narucila 😂
Aaaaaaa
Narucila ono sa tvog linka
50lh+20hcg
I to mi dpd dovezao 🤷♀️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji