Joj zao mi je lucky. Bas su lijeni ti nasi jajnici ne znam sto bi rekla vise...sa tabletama jedva do O dodemo. 🤷🏼♀️Zapravo ove cure koje svaki mj imaju priliku raditi na bebi nemaju pojma koliko su sretne
Ali gledajmos dobru stranu, sada se opusti koliko mozes od svega. Popij koju casicu 🍷🍾🥃🥂za novu godinu i ako M ne dode tu je duphaston da spasi stvari 😉
Nema nam druge. Nije nam lako ali necemo kukati idemo dalje draga 💪🍀🤞
Na tri teme pisem😁dok vas nadjoh..
https://ibb.co/nMkSB1x
Jeli se nekoj desavalo da kroz cijeli ciklus ima ovakvu crtu?Za koji dan trebam dobiti. Na proslom UZ dr.vidio vodenu cistu tokom ciklusa,nadao se da ce puci u toku tok ciklusa..Da li ovo pojavljivanj3 crte znaci da je ona jos tu ili moze postojati I bez icega. Plizz za odg . Ovaj mj bi trebali na ivf,ako ona ne ne nestane odgqdja se sve dok jajnici ne budu cisti.
Ne znam sto bi ti rekla. Mozda i je od ciste. Te vodene ciste najcesce puknu i odu prirodno tokom M. Vjerujem da ce i tvoja tako nestati...
Ancy moja sestro po jajnicima, bit ce kako bude, sve ce se rijesit, ali kao i uvijek strpljenje strpljenje i samo strpljenje 😉 idemo korak po korak, odradit cemo taj hsg i idemo dalje 💪🏼
Tako je! Daj nam Boze svima ovdje strpljenja!
Anabela ja kad sam imala cistu trakice su bile kao pred pik tamne, a ovo je meni vecinom pod normalno na tim rozim kroz cijeli ciklus.
Zoe ma ionako sam dovoljno po stresom, tako da cu sad odmorit mozak od trakica i hopsanja, analiziranja i taktike. Ako do 30dc ne dode M zovem gina i idem dalje. On sam kaze uvijek mi uspije terapija kod pacijentica, ali eto ja sam valjda poseban slucaj 😅
Hvala ,nadam se I ja da je tako ❤
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Na tri teme pisem😁dok vas nadjoh..
https://ibb.co/nMkSB1x
Jeli se nekoj desavalo da kroz cijeli ciklus ima ovakvu crtu?Za koji dan trebam dobiti. Na proslom UZ dr.vidio vodenu cistu tokom ciklusa,nadao se da ce puci u toku tok ciklusa..Da li ovo pojavljivanj3 crte znaci da je ona jos tu ili moze postojati I bez icega. Plizz za odg . Ovaj mj bi trebali na ivf,ako ona ne ne nestane odgqdja se sve dok jajnici ne budu cisti.
Ne znam sto bi ti rekla. Mozda i je od ciste. Te vodene ciste najcesce puknu i odu prirodno tokom M. Vjerujem da ce i tvoja tako nestati…
Hvala ,valjda bude tako...Uskoro cu znati,ali nemam mira sa ovim trakicama...ne znam koji me djavo tjera da ih radim 😁
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Pročitala sam na preskokce... Lucky žao mi je što te opet zeza ta O 🙄🙄 Nadam se dae biti bolje.
Jeste li sve ok?
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Muz i ja smo se jutros dogovorili u 6 i 30 kad je pukao opet potres, da idemo kod rodbine na 3-4 dana, malo juznije, u nadi da cemo se malo opustit i odspavat kako treba bar 3 noci🙈 ovo je vise fakat nepodnosljivo, strah me ici na wc i biti sama minutu uopce. Strah i trepet na svaku buku🥺🥺
Ako se nastave potresi, a stigne ovulacija mislim da ce definitivno propast ovaj mjesec🤦🏼♀️
Mattan nadam se da si dobro. Ja ok malo potreseno! Kako si?
Zoe muz i ja takoder sutra pakiramo kofere i gibamo u slavoniju kod prijatelja. Tamo cemo prespavati i docekati Novu godinu. Treba mi malo mira potresena sam i nervozna, takoder znam ako se ne smirim malo da cu si samo smrdati O i hopsanje i sve.
U mislima su mi stalno svi iz Petrinje i okolice i nasa Malala!
Lucky daj nemoj zezat... Bas mi je krivo. Al ajde proci ce i ovaj ludi mjesec... 💪
Muz mi je jos u petrinji. Culi smo se nesto kratko.... Drzi ih adrenalin i ne znam kad planiraju kuci... Ja od soka nisam ni mjerila bazalnu....
Mi necemo nigdje za novu nekako mi je predepresivno stanje za bilo kud ici. Strah me da ce se nesto dogodit ako odem.... Pitanje osim toga hoce mi se i muz vratit kuci do nove :( ..... Mislim da ovaj ciklus otpada..... Nisam za nista
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Sortiraj odgovore
Najstariji