Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Prosinac 2020. 11:59

Ancio jako mi je zao😞 mogu misliti, koje uzbudjenje pa onda razocaranje. Pretuzno. Drzi nam se i odmah iza M u nove pobjede❤️🍀
    Sanjarka prekrasne trakice, pik ko kuća😄

30. Prosinac 2020. 12:00

Lucky drzim fige za pregled, javi🤞🏻❤️

Anchy_23 🌈 🌸
    30. Prosinac 2020. 12:07

Sanjarka baci se u lov na bebicu  pik samo takav. Kod mene je jucer bljedunjavo bilo..ali tek sam 11dc a kod mene ako bude, bude tek oko 17dc 18dc..i neka bude tako da se uspijem smiriti od svih stresova!

Anchy_23 🌈 🌸
    30. Prosinac 2020. 12:26

Lucky🍀

zoe_r

Luckydrzim fige za pregled, javi🤞🏻❤️

Jos ce me uhvatit potres taman u trenutku kad mi gurne onu sondu za ultrazvuk u micicu 😂😂😂 kakve sam srece 😂

hahahahahahaha jaooo e sad si me bas lijepo nasmijala  Odmah dobijes i vibracije od potresa hahah zamisli 

Anchy_23 🌈 🌸
    30. Prosinac 2020. 12:54

Joj ma necu se saliti uopce. Ne dao Bog jos ovakvih potresa. Neka smo mi mirni sljedecih 100 i vise godina!!

Sanjarka88
    30. Prosinac 2020. 12:58

Lucky🍀

zoe_r

Luckydrzim fige za pregled, javi🤞🏻❤️

Jos ce me uhvatit potres taman u trenutku kad mi gurne onu sondu za ultrazvuk u micicu 😂😂😂 kakve sam srece 😂

Malo ce ti zavibrirat 😂😂
    Malo crnog humora 
    Stres nece nista, kad sam ja ovulirala normalno 15 dana nakon spibagboga onda stvarno mislim da to nista ne utjece 🤷‍♀️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

30. Prosinac 2020. 13:26

Ja sam se tako nadala da ce mi se nakon duphastona malo se poboljsat situacija. Ja krvarim ko luda 7-8 dana inace, nadala sam se da sad nece bit tako. I evo danas 6 dan menstruacije, a kod mene slapovi😭 uzas mi je to. Nadam se da ce prestat do sutra, pijem vrkutu pa mozda i to pomogne.
    -
    Lucky  cekamo novosti❤️

Anchy_23 🌈 🌸
    30. Prosinac 2020. 13:44

zoe_r

Ja sam se tako nadala da ce mi se nakon duphastona malo se poboljsat situacija. Ja krvarim ko luda 7-8 dana inace, nadala sam se da sad nece bit tako. I evo danas 6 dan menstruacije, a kod mene slapovi😭 uzas mi je to. Nadam se da ce prestat do sutra, pijem vrkutu pa mozda i to pomogne.
    -
    Lucky cekamo novosti❤️

Meni su sad M cak i krace od kad sam na klomifenu. Prije sam imala obilne i 7 dana su trajale, a sad je 5-ti dan vec onako smedarenje i kraj. Pijem vrkutu pa mozda i zbog nje...ne znam. Ali suosjecam s tobom znam kak je to, dopizid kad 6 ti dan umjesto da je kraj ono ko da si pipu otvorio!

anabelaaaa
    30. Prosinac 2020. 13:59

Na tri teme pisem😁dok vas nadjoh..
    https://ibb.co/nMkSB1x
    Jeli se nekoj desavalo da kroz cijeli ciklus ima ovakvu crtu?Za koji dan trebam dobiti. Na proslom UZ dr.vidio vodenu cistu tokom ciklusa,nadao se da ce puci u toku tok ciklusa..Da li ovo pojavljivanj3 crte znaci da je ona jos tu ili moze postojati I bez icega. Plizz za odg . Ovaj mj bi trebali na ivf,ako ona ne ne nestane odgqdja se sve dok jajnici ne budu cisti. 

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

30. Prosinac 2020. 14:03

Joj Lucky bas mi je zao😭 bas sam se nadala sretnim vijestima i jednom prirodnom lijepom ciklusu, u pm🤬
    Nadam se da ce M doci na vrijeme pa da ce iduci ciklus biti kako spada. Ako nista bar ove lude dane ne moras mislit na hopsanje i raspored, opusti se i odmori, iduci ciklus je tvoj❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.