Zene evo carape za nashttps://ibb.co/kSPFvRW🤭🤭
Hahahah jaooo vidjela sam to danas negdje 🤣🤣smijeh
Ja kad sam i danas vidjela svijetlu trakicu bas sam malo pala u trans. Samo sta ne pocnem plakat. Znam da su jos 3 dana do m….ali tuga tuga velika. Stvarno nema sta nisam probala pit l, jest i vidim da su to sve baceni novci i da se moram pomirit jednostavno s tim da ne ide prirodno 😪😪😪😪 Nemam bas volje za nista.b
A vjerujem...svima nam je koma kad je minus. A ponajvise zenama koje se dugo vec trude. Sjetim se nase Male kako je nakon 2 god dobila plusic i sad je na ljetnim bebitama.
Biti ce, uvjerena sam da se sve selimo s ove teme...samo je pitanje dana...
Kazem ti ako je minus kreni u akciju pretrage, sve povadi i napravi sto mozes i onda plan sa gin za dalje.
Ja kad sam i danas vidjela svijetlu trakicu bas sam malo pala u trans. Samo sta ne pocnem plakat. Znam da su jos 3 dana do m….ali tuga tuga velika. Stvarno nema sta nisam probala pit l, jest i vidim da su to sve baceni novci i da se moram pomirit jednostavno s tim da ne ide prirodno 😪😪😪😪 Nemam bas volje za nista.b
Ja sam ti radila lh trakicu imala sam + a bila je skroz negativna , nekome bude lh pozitivna a nekome ne , dok ne dođe
Gđa vjestica sve je moguce 🤞🤞🤞
Imate pravo cure, sva sreca pa smo mi ovdje jedna drugoj podrska. Kazem si necu se sekirat bezveze i padat u neku depresiju ali svejedno kad je jace od mene. Dok ne dodje mogu se nadat. A da krecemo na pretrage lagano pa idemo dalje. Valjda tako mora biti.
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Meni M nije dosla danaaas😍 jeste da imam probadanja kao da ce doci svaki cas ali ipak se nadam jer mi nikad ne kasni🙈 nadam se da ovo nece biti prvi put kako kasni 🤭
👱🏼♀️ 24
🧔🏻 24
➕ 25.11.
Meni M nije dosla danaaas😍 jeste da imam probadanja kao da ce doci svaki cas ali ipak se nadam jer mi nikad ne kasni🙈 nadam se da ovo nece biti prvi put kako kasni 🤭
Ajde iznenadi nas sutra pozitivnim vijestima 🥰
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
🤞🍀jao to je super...kad piskis 😍😍😍?
Pa obecala sam da cu veceras kupiti test i piskiti ujutru, ali me koleginica ubedila da sacekam i sutra kupim test.. tako da sutra kupujem 2, jedan cu na poslu, jedan za prekosutra sa prvim urinom (naravno ako ne dodje vestica).. aaaaj ko ce docekati sutraaa🙈
👱🏼♀️ 24
🧔🏻 24
➕ 25.11.
Jutro ☕
Kako ste mi curke?
Dreamer cekamo da nam javis rezultate testica 🤞🍀
Dreamer jesi piskila? Drzim 🤞🤞
Evo jos 2 dana do moje m. Radila sam opet Lh imam ih milijun a nijedan HCG. Ali cini mi se da i nisu bas ove roze trakice dobre. Neznam vidit cemo. Na mojoj LH jutros nista jako blijeda druga crtica.
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji