Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tina25
    24. Studeni 2020. 12:01

Ancy_23

Curke, primjetila sam nekakav gusci iscjedak sad kad sam bila na wcu. Ali samo kad sam se obrisala dalje vise nema nista suho je sve
    Onako je bijelkast malo rastezljiv i zgrudvao se na papiru u lopticu haha. To je najbolje sto vam mogu opisati. Ne znam jel to dobar znak ili sta. Ja se majke mi ne mogu sjetiti prosle god kad sam ostala T kak je to meni islo kakve sam simptome imala…Nista ja to nisam primjecivala. Znam samo da sam imala grceve kao da cu dobit i tak 2 dana a M ne stize popiskila test i ono pluscina ko kuca…a za drugo nemam pojma. Nit se sjecam dal su me cicke bolile niti iscjedak kakav je bio ….
    bas mi je bilo tad lijepo nis nisam gledala i opterecivala se

Meni se to zna desiti sa vremena na vrijeme...a ne znam zbog čega 

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Anchy_23 🌈 🌸
    24. Studeni 2020. 12:32

Lucky🍀

Ono sto sam ja iz svega naucila je da iscjetku ne vjerujem 😂 meni malo bude voden, malo gust, malo bijel, ovakav onakav…. A niđe veze 🙈🙈😂😂 ali Ancy ne znam kakav bi bio da se formira u kuglicu i jel sta znaci… 🤷🏻‍♀️

Ni ja se ne uzdam u te iscjetke, ne kuzim ih...nekad je bolje ni ne pratiti to sve. Samo test kad izostane la bruha ako ne procurimo i prije nego sto stignemo piskiti.
    Imam doma jednog kineza ali uopce me ne vuce da ga pisnem...

Kiky 🥰
    24. Studeni 2020. 14:14

Ja sam danas na 11dpo. Radila sam LH svijetla je dosta. Da sam T sigurno bi bila tamnija tako da sigurno otpisujem ovaj ciklus i muzic ce morat sljedeci tjedan na spermiogram pa da vidimo sto cemo dalje. A dobro jos su 3 dana da se m ne pojavi ali nisam ja te srece 😔

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Anchy_23 🌈 🌸
    24. Studeni 2020. 14:59

Kiky 🥰

Ja sam danas na 11dpo. Radila sam LH svijetla je dosta. Da sam T sigurno bi bila tamnija tako da sigurno otpisujem ovaj ciklus i muzic ce morat sljedeci tjedan na spermiogram pa da vidimo sto cemo dalje. A dobro jos su 3 dana da se m ne pojavi ali nisam ja te srece 😔

Koje LH imas roza ili zelene? Ne mora to nista znaciti...jos ima fore dok ne dode M. 
    Al kuzim te...i ja isto imam osjecaj da kod mene nis...
    Gledaj to ovako ako sad ne bude + idete dalje napraviti neke pretragice pa ces vise znati. Svakim tim korakom si blize bebici

tina25
    24. Studeni 2020. 15:16

malala

Tina, kapi su puno isplativije od femisana, ako su i jednako učinkovite. 🤞 Javi kako će završiti sve.

Isplativije su da, javljam naravno 😊😊

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Papa - 8mj ✔

tina25
    24. Studeni 2020. 15:17

Danas trakica puno svjetlija, jučer bio PIK, O sutra...tako mi je premom označila...
    https://ibb.co/r3CzBJh

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Papa - 8mj ✔

Kiky 🥰
    24. Studeni 2020. 15:41

Ancy_23

Kiky 🥰

Koje LH imas roza ili zelene? Ne mora to nista znaciti…jos ima fore dok ne dode M.
    Al kuzim te…i ja isto imam osjecaj da kod mene nis…
    Gledaj to ovako ako sad ne bude + idete dalje napraviti neke pretragice pa ces vise znati. Svakim tim korakom si blize bebici

Imam roze trakice. Ali ove sza imam mi se cine dosta osjetljivije nego sto su inace roze trakice

Ja 33g,mm 34g
    💙 Stiže nam dečko 💙

tina25
    24. Studeni 2020. 16:13

Lucky🍀

Tina jos to zabetonirajte i ima da bude ➕
    Ja imam neke cudne bolove iliti pritiske u trbuscicu jedino sto ne znam jel mi to od pripremanja za O ili jer sam pocela lagano trenirat opet pa imam samo upalu misica 😂😂😂

Ja danas cijeli dan povremeno imam onako probadanja dolje u stomaku, nadam se da je to zbog O

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Papa - 8mj ✔

tina25
    24. Studeni 2020. 17:25

Lucky🍀

tina25

Lucky🍀

Tina jos to zabetonirajte i ima da bude ➕
    Ja imam neke cudne bolove iliti pritiske u trbuscicu jedino sto ne znam jel mi to od pripremanja za O ili jer sam pocela lagano trenirat opet pa imam samo upalu misica 😂😂😂

Ja danas cijeli dan povremeno imam onako probadanja dolje u stomaku, nadam se da je to zbog O

Tebi bi moglo bit znak O, meni nije 100%, trakice ne mrdaju s mrtve tocke jos

Ja se nadam da je, ne sjećam se kada sam tako osjecala u vrijeme kada bi trebala biti O..jedino nisam egg iscjedak primjetila, ali i ovo sto imam mi izgleda obecavajuce 😊😊
    A tebi je još rano možda, tek si 9DC, meni je onda bila jedva vidljiva testna crtica...

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Papa - 8mj ✔

Kiky 🥰
    24. Studeni 2020. 17:35

Ja kad sam i danas vidjela svijetlu trakicu bas sam malo pala u trans. Samo sta ne pocnem plakat. Znam da su jos 3 dana do m....ali tuga tuga velika. Stvarno nema sta nisam probala pit l, jest i vidim da su to sve baceni novci i da se moram pomirit jednostavno s tim da ne ide prirodno  😪😪😪😪 Nemam bas volje za nista.b

Ja 33g,mm 34g
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.