🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬svima🤭
Opet sam pisnula jednu, i još je tamnija od one dvije sto sam danas napravila
https://ibb.co/597QLgT
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Martina bas mi je drago da je sve okej 😊. Svakako nam se javi tu i tamo 😉 i hvala za trudnicku prasinu treba nam 🌌🌌
Tina samo ti hopsaj, bas lijepo tamni 🍀🤞
Martina superiškaaa 🎉🎉🎉
Ajde ajde sve ćemo mi kad tad, cure samo strpljenja 🦄
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Lucky kad krećeš sa trakicama? Da se pratimo
popiškila jednu na 5dc i jednu jučer i mislim da ću sad dalje svaki dan, da se imam s čim bavitidemo skupa po taj plus
Mogla bi sutra početi iako mislim da je prerano s obzirom na moje duge cikluse,bar da se malo upoznam sa trakicama 🤣
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Tina ne lovi pik nego bi trebala pišnut hcg ili sam ja pobrkala nešto…. 🤔🤔🤔
Ja sam tek na 14 dc, tek lovim pik...
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Mattan, zao mi je. Idemo zajedno po Bozicno cudo. Zao mi je zapravo sto si uz testove koje si radila, dobila nadu i onda beta kaze suprotno. Mada, moram ti priznati, ja NIKAD nisam bila dobra u "citanju" sjena pa tako na ovim tvojim testovima nisam nista vidjela. Iskreno sam zeljela da ne budem upravu i da dobijes svoj zasluzeni ➕
LHBaby, nisam sada na Letrozol mada ozbiljno razmisljam da trazim 🙈. Ali neka, pokusavat cu ovako prirodno do proljeca i onda cu po Letrozol ako ne upali. Tamo nekad travanj - svibanj. Malo odbijam posjete ginekologu i folikulometrije i preglede i sve sto ide s tim jer je onda moj 'state of mind' u potpunoj okupaciji razmisljanja samo o tome. To me ubijalo u pojam dok smo radili na prvoj bebi. Toliko sam se fokusirala samo na to da uopce ne znam sto se sve drugo dogadjalo u te 3 godine.
Lucky, bas mi je drago zbog tvog dobrog nalaza. Sada lagano, opusteno po svoj ➕
Ne prekidaj tradiciju vodjenja popisa 😄
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
Malala Tina lovi pik, po odbrojavanju ima jos 15 dana do ne dobivanja gospođe 😊
Danchy pa ako tek pocinjes s trakicama mozes se pomalo upoznavat s njima, bar svaki drugi dan dok se ne priblizi vrijeme za O, pa cemo se pratit i usporedivat 😁
Pratila sam 2 ciklusa sa zelenim ali pik nisam uhvatila,nadam se da ću sa ovim novim uspjeti.
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Jutro ☕
Pije se kava, zima je, nema simptoma.
Haha haiku za pocetak dana.🤣
Dancy nadam se da ce ti nove trakice donjeti srecu 🍀🤞
Lucky kakve su kod tebe trakice, jel tamni to sta? Kad ides na uzv?
Ancy ne tamni jos, rano je to za mene da bi potamnilo. Jos 2 dana se moram strpit pa ce ginic rec svoje 😁
Ulala brzo ce to jos 2 dana. Ja mislim ako mi sad nije upalilo (a nije hahha) , da cu tražiti gin bar jos jedan ili 2 uzva u sljedecem ciklusu.
----
Znas kako na internetu mozes procitati svasta, tako sam negdje procitala da mozes imati folikul ali da u njemu nema js.
A meni je taj moj ciklus bio cudan...nakon uzva mi je gin rekla da bi O trebala biti kroz 4 dana (6.11) a po trakicama i svemu to tad nije bilo. Mene je ona bol uhvatila tek 13.11. kad sam imala koronu i kad nisam vise pratila trakicama i mislim da je tad tek folikul pukao. Pitanje dal je uopce bilo js i sta se to sve dolje izdogadallo nemam pojma...
A sto je najbolje ja trenutno nemam simptoma apsolutno nikakvih. Inace me sise bole tj dana prije M a sad ni to...tako da ja vjerujem da nisam T niti da dolazi M. bas banana teska...
Sljed pon zovem gin. nakon sto test napravim...
Sortiraj odgovore
Najstariji