Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matkiša 😎
    23. Studeni 2020. 16:26

Lucky superiška 🎉
    Meni se doktor po običaju ne javlja, moj plan je još danas a možda i sutra stavljati utrić da M ne dođe... A šta ću drugo, ne dam da me opet gledaju neki žnj doktori a ovaj radi u srijedu...
    S tim da moram otići prije M na pregled i obavit covid test i tek onda rokanje iglama 😜 Sve bi to bilo idealno da se ovaj tuntlo javlja kad treba, pih 🥴

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Sara 🌸
    23. Studeni 2020. 16:43

Mattan, nemoj da ti besplatni pokušaji propadaju zbog neorganiziranosti jednog liječnika. Ako sljedeći put propadne jer je njihova krivica, ja bi se lagano skupila u Zg il di ti je blize. Razumin da je i to trošak, al svakako manji od privatnog pokušaja MPO. 
    Ja baš mislim da je i za ovaj propali ciklus zaslužna uvelike njihova nepažnja,  isto si i sad ostavljena si na "snađi se druže". 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

tina25
    23. Studeni 2020. 17:00

Evo trakica od malo prije https://ibb.co/Gt1gHXj
    U premom mi jos uvijek oznacuje high, a ne pik..ali evo mi smo pokrili sada i navečer ćemo opet i iduća dva dana...i onako smo od danas u izolaciji pa nemamo pametnijeg posla haha

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Matkiša 😎
    23. Studeni 2020. 17:36

Sara🌻

Mattan, nemoj da ti besplatni pokušaji propadaju zbog neorganiziranosti jednog liječnika. Ako sljedeći put propadne jer je njihova krivica, ja bi se lagano skupila u Zg il di ti je blize. Razumin da je i to trošak, al svakako manji od privatnog pokušaja MPO.
    Ja baš mislim da je i za ovaj propali ciklus zaslužna uvelike njihova nepažnja, isto si i sad ostavljena si na "snađi se druže".

Slažem se! Ma nije problem za mene za Zg, ja ne radim trenutno ali suprug nema ni dana slobodnog više... No kad bi trebalo organizirali bi se 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

simba
    23. Studeni 2020. 18:02

Lucky🍀

Inače žene, stigao nalaz, prolaktin 254..savršen…pa ti sad reci, izgleda da je onih 20min mirovanja tamo dosta utjecalo na to, znači ipak mogu sve svoje nade položit u ovaj ciklus ali svakako namjeravam napomenuti to doktoru čisto da čujem šta će on reć

O

Lucky🍀

Inače žene, stigao nalaz, prolaktin 254..savršen…pa ti sad reci, izgleda da je onih 20min mirovanja tamo dosta utjecalo na to, znači ipak mogu sve svoje nade položit u ovaj ciklus ali svakako namjeravam napomenuti to doktoru čisto da čujem šta će on reć

👩33g
    👨42g
    👦4g

simba
    23. Studeni 2020. 18:05

Leptir2014

E sad s obzirom da ipak nemam ciste i potpuno sam zdrava dali sad da predem na roze? Jer u 4 dana mi smo par mj svaki dan pa se nista ne desi. Ili se desi da mi je ovul npr ciklus 32 dana meni je od 16 do 20
    A od 36 je 17 do 21 🙈
    Ond aispada da nema veze s ciklusom ovul mi je od 16 do 21 svakako. Bas sam se iznenadila ja misla ciste se prosirile kad ono nema niceg sve je super

Jel ti muž radio spermiogram? Čisto da se ne fokusiraš samo na sebe i na eventualno svoju 'krivicu'.

👩33g
    👨42g
    👦4g

23. Studeni 2020. 19:32

Lucky🍀

Aaa gdje su nam nase trudnice nestale, curke javite nam se malo da vas cujemo kako ste 🤗 Martina i Masa jeste popiskile jos koji test, vadile betu?

E nisam piskila vise testova. Bila kod ginekologa danas. Kaze da ono sta vidi je u redu i da mu ne treba beta. 🤭 Uglavnom odgovara tjednima. Dakle usla u 5 tjedan (4+4) Plonedjeljak opet kontrola posto je ovo stavrno rano bilo sada i mogo je vidit samo crni krugic di ce biti beba. Al sve je ok to. 

LHBaby1
    23. Studeni 2020. 19:46

Lucky ba mi je drago da je prolaktin u redu ☺️
    E a da li ti je dr. povecao dozu Klomifena iz ciklusa u ciklus? 

👧🏽 33g. (sve uredno)
    🙎🏽‍♂️ 32g. (sve uredno)
    • Pokušavamo od 9/2020
    • Folikulometrije ✅
    • Hormoni ✅
    • Spermiogram ✅
    • HSG (1/2021) ✅

My Ovulation Chart

BAJOMA
    23. Studeni 2020. 20:12

🦋Anitram1982🦋

Lucky🍀

Aaa gdje su nam nase trudnice nestale, curke javite nam se malo da vas cujemo kako ste 🤗 Martina i Masa jeste popiskile jos koji test, vadile betu?

E nisam piskila vise testova. Bila kod ginekologa danas. Kaze da ono sta vidi je u redu i da mu ne treba beta. 🤭 Uglavnom odgovara tjednima. Dakle usla u 5 tjedan (4+4) Plonedjeljak opet kontrola posto je ovo stavrno rano bilo sada i mogo je vidit samo crni krugic di ce biti beba. Al sve je ok to.

😍😍😍😍

23. Studeni 2020. 20:18

Lucky🍀

Martina super super 🥰🥰 izvjestavaj nas i dalje kako bebolina napreduje 🤗
    Lhbaby ja sam odmah pocela piti 2 tablete dnevno od 50mg, svakih 12 sati po jednu. I tako sva 3 ciklusa. Bas sam nestrpljiva da vidim desava li se ista ovaj ciklus. Nadam se da je i maticna mlijec malo pogurala sve. Razmisljam da nakon ovog ciklusa ako ne uspije pokusam i femisan a kapi, citala sam puno pozitivnog vezano za njih.

Hocu ❤ 🌬 :- ovo je baby dust 🤭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.