Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    25. Studeni 2020. 14:35

Anahl, dobro nam dosla . Curke su ti rekle za trakice. Ja sam isto za roze lh trakice zelene se teze mogu ocitati.
    Njuskalo je najbolja opcija dode relativno brzo a nije tako skupo kao u bipi/dm-u.

Kiky 🥰
    25. Studeni 2020. 14:41

Ja imam ovaj put neke roze LH ali jako tesko ocitavaju. Kao zelene su koje meni nisu dobre isto

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

3sreca
    25. Studeni 2020. 17:18

Dreamer cestitam. Neka bude skolska i dosadna. Uzivaj 🤰🍀

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

Joja 🙏
    25. Studeni 2020. 18:43

Drage moje.
    Ja vas jako dobro znam obzirom da visim na forumu već mjesecima (pogotovo na ovoj temi), a sebe sam pokušala ukratko predstavit u opisu ispod posta...
    Odlučila sam se prikljucit nakon još jednog neuspješnog ciklusa u nizu :( ... Jucer sam popila zadnji duphaston, danas pocela smedjarit i sutra ocekujem vjesticu (sve školski)... Hcg testove radim od 10dpo svaki ciklus i svaki dan ista prica, setam s testom po stanu ko luda i umisljam nepostojece sjene... Paralelno, naravno, od 10 dpo piskim i lh i pratim hoooce li potamnit 😹 (pratim sve vaše taktike).... 
    Nadam se da me primate u ekipu pošto vidim da vas je sve manje hehe 🤗
    Uglavnom... Pik sam imala 10 dc... Odnos smo imali 7. 9. 10. I 11. dc... Bila sam uvjerena da smo sve pokrili i da je ovulacija 11dc..... E sad, bazalna tempica je skocila tek na 13.dc da li je moguće da smo ipak fulali? 

Oprostite na podužem postu 🤭

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Anchy_23 🌈 🌸
    25. Studeni 2020. 19:41

Bokic Joja 😊 dobro nam dosla!
    Procitala opis vidim sve slicno kao i kod mene, od duphastona, vrkute cikle ananasa i kojekakvih cudesa...🤭🙈
    Eto ja jedino ne pratim bazalnu ali budem sad od sljedeceg ciklusa. 
    Moguce je da je kod tebe pik bio onda mrvu kasnije..
    Kad uhvatis pik na trakicama , da li ih piskis dan dva poslije pika da vidis da li trakice svijetle?

• Dreamer97
    25. Studeni 2020. 20:00

Hvala svima na cestikama🥰 e mogu vam reci jos jedan simptomcic a to su vetrovi😂 nije nesto preterano ali podsetilo me na jednu devojku odavde, znam da je isto imala taj simptom😂 prdis ko lud😂 
    A pokusavamo od 6/2020.

👱🏼‍♀️ 24
    🧔🏻 24
    ➕ 25.11.

Kiky 🥰
    25. Studeni 2020. 20:12

Mene evo poceo trbuh bolit sigurno ce vjestica doc, sprema se s metlom van 😂

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

tina25
    25. Studeni 2020. 20:51

Ja evo zadnji tjedan dana ne znam Jel to od kapi ili čega ali znojim se više i baš se taj znoj osjeti, kao da se nisam prala mjesec dana...bas smrdim sama sebi...otuširam se i stavim dezić ali nakon sat-dva kao da se nisam tuširala...

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

tina25
    25. Studeni 2020. 21:58

Lucky🍀

Tina to od ovih aqua femina kapi? Koliko dugo ih pijes? Nekako sumnjam da bi tako brzo vec mogle utjecati na to

Pijem  ih od 17.11...pa ne znam Jel zbog njih ili zbog nečeg drugoga, ali koma je..

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Sanjarka88
    25. Studeni 2020. 21:58

Dreamer Cestitam ❤️ nek bude skolska 🤗🙏🤞

Joja dobro nam dosla ❤️ i cim prije otisla 🤞🤞

U nas izgleda korona lagano se sprema 🙄 svaki ciklus nesto 😬😬😬
    Mala je razvila simptome a ima potvrđenog zaraznog učenika u razredu. U petak ide na testiranje.
    Stavili smo je u apartman. Ali ako smo uhvatili vec smo uhvatili...nadam se ako nas i dograbi da cemo svi proc bez vecih simptoma 🤞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.