Jutro curke...ja sam svoj PIK zabetonirala, još jednom navečer i sada odbrojavamo dane do (ne) dolazeće M 😊😊
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Nisam jos, nemam test, mislim da cu ga piskit danas na poslu, pa ako bude - kupicu jos jedan za ujutru 🙈 uglavnom nje jos nema, hvala Boguuu😍
👱🏼♀️ 24
🧔🏻 24
➕ 25.11.
malala znam kako ti je, ja sam 10 dana bila doma i ispizdila sam! ali prode i to...izdrzati ces!
tina super super za betoniranje, veselim se odbrojavanju
dreamer neka ni ne dode sljedecih 9 mj
Dreamer čekamo po rezultat 🤞🤞🤞
Lucky možeš maknuti ovo da kasni. Evo bila kod doce, čekam mengu da dođe i onda 3dc bi trebala uzv i bockanje krenuti.. A to će biti vikend naravno i ne znamo šta ćemo sada... Bez neg. testa mi ne daju te inekcije, a i žurio je u salu i ništa novo nisam saznala
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
mattan drzim fige da onda ovaj mj upali i bude sve normalno a ne kao prosli ciklus.
Sad sam si zacrtala ako ovaj ciklus nije upalio u sljedeci idem bas punom snagom. Sve cu pratiti i nema sanse da fulam O.
Planiram i temp mjeriti. Ovaj ciklus sve naopacke..od korone pa nadalje.
Bas sad gledam druzim se sa vama od 9 mj a imala sam samo jednu O prestrasno....
Trenutno sam ni na nebu ni na zemlji...ono ne znam ni koji mi je tocno dpo. Simptoma nema a nema ni M niti imam osjecaj da ce doci.
Samo cekam taj 30-ti da pisnem i da zovem gin
Dosta mi je iscekivanja jajnika da prorade i onda prorade sa klomifenom i ja ne ulovim O strefi me korona....ma bas sam neki baksuz..
Ancy nisam ni ja ništa bolja, ja sam tu od 4.mj a O imala 2 puta
Stvarno smo sestre po svemu! Nadam se da ces ti uloviti sad O i da ides papa sa ove teme i da vuces i mene sa sobom
Joj Mattan draga mene već pomalo počinje živcirat taj tvoj doktor, pa kako može sve tako usput stalno rješavat na brzinu?? daj sjedni i uzmi si vremena i objasni i riješi stvar, joj užas, nadam se da će ovaj put bit bolji postupak nego ovi do sad
Haha a znam, Al sto puta su ga zvali na mobitel da dođe na operaciju, zapravo me primio iako nisam bila u planu, no obećao je da će sljedeći put sve objasniti, pa ćemo vidjeti.. Uostalom briga me, sama ću se informirati 😜 On nek samo u ode kako treba haha
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Zeneeee, moj plus je koliko kucaaaa!!!!! Ja ne mogu da verujem!!!
👱🏼♀️ 24
🧔🏻 24
➕ 25.11.
Zeneeee, moj plus je koliko kucaaaa!!!!! Ja ne mogu da verujem!!!
ajmeee ajmeee bravoooo!!! cestitam
daj nam slicicu da se divimoooo
Sortiraj odgovore
Najstariji