Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tina25
    25. Studeni 2020. 08:59

Jutro curke...ja sam svoj PIK zabetonirala, još jednom navečer i sada odbrojavamo dane do (ne) dolazeće M 😊😊

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

• Dreamer97
    25. Studeni 2020. 09:12

Nisam jos, nemam test, mislim da cu ga piskit danas na poslu, pa ako bude - kupicu jos jedan za ujutru 🙈 uglavnom nje jos nema, hvala Boguuu😍

👱🏼‍♀️ 24
    🧔🏻 24
    ➕ 25.11.

Anchy_23 🌈 🌸
    25. Studeni 2020. 09:53

malala  znam kako ti je, ja sam 10 dana bila doma i ispizdila sam! ali prode i to...izdrzati ces!
    tina super super za betoniranje, veselim se odbrojavanju 
    dreamer neka ni ne dode sljedecih 9 mj 

Matkiša 😎
    25. Studeni 2020. 10:12

Dreamer čekamo po rezultat 🤞🤞🤞
    Lucky možeš maknuti ovo da kasni. Evo bila kod doce, čekam mengu da dođe i onda 3dc bi trebala uzv i bockanje krenuti.. A to će biti vikend naravno i ne znamo šta ćemo sada... Bez neg. testa mi ne daju te inekcije, a i žurio je u salu i ništa novo nisam saznala 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Anchy_23 🌈 🌸
    25. Studeni 2020. 10:30

mattan drzim fige da onda ovaj mj upali i bude sve normalno a ne kao prosli ciklus. 

Anchy_23 🌈 🌸
    25. Studeni 2020. 10:57

Sad sam si zacrtala ako ovaj ciklus nije upalio u sljedeci idem bas punom snagom. Sve cu pratiti i nema sanse da fulam O.
    Planiram i temp mjeriti. Ovaj ciklus sve naopacke..od korone pa nadalje.
    Bas sad gledam druzim se sa vama od 9 mj a imala sam samo jednu O  prestrasno....
    Trenutno sam ni na nebu ni na zemlji...ono ne znam ni koji mi je tocno dpo. Simptoma nema a nema ni M niti imam osjecaj da ce doci. 
    Samo cekam taj 30-ti da pisnem i da zovem gin 
    Dosta mi je iscekivanja jajnika da prorade i onda prorade sa klomifenom i ja ne ulovim O strefi me korona....ma bas sam neki baksuz..

Anchy_23 🌈 🌸
    25. Studeni 2020. 11:16

Lucky🍀

Ancy nisam ni ja ništa bolja, ja sam tu od 4.mj a O imala 2 puta

Stvarno smo sestre po svemu!  Nadam se da ces ti uloviti sad O i da ides papa sa ove teme i da vuces i mene sa sobom 

Matkiša 😎
    25. Studeni 2020. 11:19

Lucky🍀

Joj Mattan draga mene već pomalo počinje živcirat taj tvoj doktor, pa kako može sve tako usput stalno rješavat na brzinu?? daj sjedni i uzmi si vremena i objasni i riješi stvar, joj užas, nadam se da će ovaj put bit bolji postupak nego ovi do sad

Haha a znam, Al sto puta su ga zvali na mobitel da dođe na operaciju, zapravo me primio iako nisam bila u planu, no obećao je da će sljedeći put sve objasniti, pa ćemo vidjeti.. Uostalom briga me, sama ću se informirati 😜 On nek samo u ode kako treba haha

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• Dreamer97
    25. Studeni 2020. 11:30

Zeneeee, moj plus je koliko kucaaaa!!!!! Ja ne mogu da verujem!!! 

👱🏼‍♀️ 24
    🧔🏻 24
    ➕ 25.11.

Anchy_23 🌈 🌸
    25. Studeni 2020. 11:33

Dreamer97

Zeneeee, moj plus je koliko kucaaaa!!!!! Ja ne mogu da verujem!!!

ajmeee ajmeee bravoooo!!! cestitam 
    daj nam slicicu da se divimoooo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.