Bilo bi lijepo da ovu i iduću godinu nemamo više brige oko ciklusa i trakica 🤞. Lucky donesi nam sreću već ove godine
Ancy možda je izostanak simptoma najveći simptom 🤞
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Ovaj mjesec prvi puta osjetim da O dolazi, nikada mi bradavice nisu bile osjetljive u polovici ciklusa sada ih bas osjetim i povremeno probadanje lagano dolje u stomaku...možda ove kapi ipak pomogu 🤞🤞 groznog su mirisa a još goreg okusa, ali i to cu izdržati samo da pomogne 🤗🤗
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
dancy da bar je tako ja bi bila najsretnija!
tina to je super znak, mozda kapi stvarno pomazu
Tina ja sam samo jedan ciklus pila čaj od marulje i odmah ostala trudna. Odvratnog je okusa da sam skoro povracala,ali uspjelo je. Izdrži 🤞
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Tina ja sam samo jedan ciklus pila čaj od marulje i odmah ostala trudna. Odvratnog je okusa da sam skoro povracala,ali uspjelo je. Izdrži 🤞
Prvi dan sam i ja tako skoro povracala, užasan okus...ali sada sam već nekako i navikla pa mi nije toliko grozno...nadam se da ce pomoći 🤞🤞
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Papa - 8mj ✔
Lucky sjećam se da...prvo sam rekla da cu uzeti femisan a kapi, i onda sam na fejsu u jednoj grupi vidjela preporuku za kapi sto jedna cura pravi, ima za sve i svašta..i odlučim uzeti te, 110kn sa postarinom a ima 100ml, a femisan a kapi samo 30ml...stavila sam sliku bočice i sastav pa ne znam jesi vidjela
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Papa - 8mj ✔
Ja gospodju M ocekujem danas i sve mislim da ce doci.. radim u apoteci, drugu smenu, plan mi je da na kraj smene uzmem hcg test ako ne dodje i ujutru uradim 😂 ne boli me stomak ali mi grudi nisu natecene i nisu bolne a to je kao glavni simptom T..
👱🏼♀️ 24
🧔🏻 24
➕ 25.11.
Evo 😊😊
https://ibb.co/0VxnN7c
https://ibb.co/vPg8Y7M
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Papa - 8mj ✔
I mene bas zanima...ali za sada kažem osjećam simptome O, inače nisam nikada...sada jeli to od kapi ili ne ne znam, nadam se da je od njih i da cu ovaj ciklus uspjeti 🤗🤗
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Papa - 8mj ✔
Curke, primjetila sam nekakav gusci iscjedak sad kad sam bila na wcu. Ali samo kad sam se obrisala dalje vise nema nista suho je sve
Onako je bijelkast malo rastezljiv i zgrudvao se na papiru u lopticu haha. To je najbolje sto vam mogu opisati. Ne znam jel to dobar znak ili sta. Ja se majke mi ne mogu sjetiti prosle god kad sam ostala T kak je to meni islo kakve sam simptome imala...Nista ja to nisam primjecivala. Znam samo da sam imala grceve kao da cu dobit i tak 2 dana a M ne stize popiskila test i ono pluscina ko kuca...a za drugo nemam pojma. Nit se sjecam dal su me cicke bolile niti iscjedak kakav je bio ....
bas mi je bilo tad lijepo nis nisam gledala i opterecivala se
Sortiraj odgovore
Najstariji