Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    24. Studeni 2020. 08:29

Lucky🍀

Ancy ne tamni jos, rano je to za mene da bi potamnilo. Jos 2 dana se moram strpit pa ce ginic rec svoje 😁

Ulala brzo ce to jos 2 dana. Ja mislim ako mi sad nije upalilo (a nije hahha) , da cu tražiti gin bar jos jedan ili 2 uzva u sljedecem ciklusu.
    ----
    Znas kako na internetu mozes procitati svasta, tako sam negdje procitala da mozes imati folikul ali da u njemu nema js. 
    A meni je taj moj ciklus bio cudan...nakon uzva mi je gin rekla da bi O trebala biti kroz 4 dana (6.11) a po trakicama i svemu to tad nije bilo. Mene je ona bol uhvatila tek 13.11. kad sam imala koronu i kad nisam vise pratila trakicama i mislim da je tad tek folikul pukao. Pitanje dal je uopce bilo js i sta se to sve dolje izdogadallo nemam pojma...
    A sto je najbolje ja trenutno nemam simptoma apsolutno nikakvih. Inace me sise bole tj dana prije M a sad ni to...tako da ja vjerujem da nisam T niti da dolazi M. bas banana teska... 
    Sljed pon zovem gin. nakon sto test napravim...

danchy1990
    24. Studeni 2020. 08:39

Bilo bi lijepo da ovu i iduću godinu nemamo više brige oko ciklusa i trakica 🤞. Lucky donesi nam sreću već ove godine
    Ancy možda je izostanak simptoma najveći simptom 🤞

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

tina25
    24. Studeni 2020. 08:49

Ovaj mjesec prvi puta osjetim da O dolazi, nikada mi bradavice nisu bile osjetljive u polovici ciklusa sada ih bas osjetim i povremeno probadanje lagano dolje u stomaku...možda ove kapi ipak pomogu 🤞🤞 groznog su mirisa a još goreg okusa, ali i to cu izdržati samo da pomogne 🤗🤗

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Anchy_23 🌈 🌸
    24. Studeni 2020. 08:51

dancy da bar je tako ja bi bila najsretnija!
    tina to je super znak, mozda kapi stvarno pomazu

danchy1990
    24. Studeni 2020. 09:00

Tina ja sam samo jedan ciklus pila čaj od marulje i odmah ostala trudna. Odvratnog je okusa da sam skoro povracala,ali uspjelo je. Izdrži 🤞

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

tina25
    24. Studeni 2020. 09:09

danchy1990

Tina ja sam samo jedan ciklus pila čaj od marulje i odmah ostala trudna. Odvratnog je okusa da sam skoro povracala,ali uspjelo je. Izdrži 🤞

Prvi dan sam i ja tako skoro povracala, užasan okus...ali sada sam već nekako i navikla pa mi nije toliko grozno...nadam se da ce pomoći 🤞🤞

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Papa - 8mj ✔

tina25
    24. Studeni 2020. 09:41

Lucky sjećam se da...prvo sam rekla da cu uzeti femisan a kapi, i onda sam na fejsu u jednoj grupi vidjela preporuku za kapi sto jedna cura pravi, ima za sve i  svašta..i odlučim uzeti te, 110kn sa postarinom a ima 100ml, a femisan a kapi samo 30ml...stavila sam sliku bočice i sastav pa ne znam jesi vidjela 

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Papa - 8mj ✔

• Dreamer97
    24. Studeni 2020. 09:49

Ja gospodju M ocekujem danas i sve mislim da ce doci.. radim u apoteci, drugu smenu, plan mi je da na kraj smene uzmem hcg test ako ne dodje i ujutru uradim 😂 ne boli me stomak ali mi grudi nisu natecene i nisu bolne a to je kao glavni simptom T.. 

👱🏼‍♀️ 24
    🧔🏻 24
    ➕ 25.11.

tina25
    24. Studeni 2020. 10:03

Evo 😊😊
    https://ibb.co/0VxnN7c
    https://ibb.co/vPg8Y7M

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Papa - 8mj ✔

tina25
    24. Studeni 2020. 10:25

I mene bas zanima...ali za sada kažem osjećam simptome O, inače nisam nikada...sada jeli to od kapi ili ne ne znam, nadam se da je od njih i da cu ovaj ciklus uspjeti 🤗🤗

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Papa - 8mj ✔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI