Ne umem,nisam nikada postavljala? Kako bese onaj link
👱🏼♀️ 24
🧔🏻 24
➕ 25.11.
Sto se simptoma tice- na svakom sajtu, svugde sam procitala da su grudi osetljive, moje nisu nimaloooo!! Ne bole, nisu natekle, bukvalno ih udaram da zabole ali nece 😂 stomak me boleo kao da cu da dobijem, ali bol traje 2 minute pa ga nema dva tri sata.. nista mi se ne jede, inace sam gurman.. joj nesto drugo nemam nistaaa od simptoma😂😂 zato sam mislila da ce doci M 😂
👱🏼♀️ 24
🧔🏻 24
➕ 25.11.
Sto se simptoma tice- na svakom sajtu, svugde sam procitala da su grudi osetljive, moje nisu nimaloooo!! Ne bole, nisu natekle, bukvalno ih udaram da zabole ali nece 😂 stomak me boleo kao da cu da dobijem, ali bol traje 2 minute pa ga nema dva tri sata.. nista mi se ne jede, inace sam gurman.. joj nesto drugo nemam nistaaa od simptoma😂😂 zato sam mislila da ce doci M 😂
👱🏼♀️ 24
🧔🏻 24
➕ 25.11.
Tako sam i ja prvi put bila bez simptoma, samo sam imala te grceve isto tako kako opisujes. Ima nade i bez simptoma
Kad ste hopsali ti i dragi jesi pratila O sa trakicama?
Pratila sam O trakicama.. 7.11. popodne su mi pokazale pik.. posto mm nije bio tu hopsali smo 8,9,10 i to je to 😂 a pre 7.11. poslednji put je bilo 4.11. kada ne on otisao na put, tako da pretpostabljam da se primila neka od 8,9 ili 10. datuma🤭
👱🏼♀️ 24
🧔🏻 24
➕ 25.11.
Daaa, znaci od simptoma nista znacajno izrazeno.. ja nisam verovala kada sam videla +.. zelim vam da sve uskoro osetitw ovu radost!! Mada ja sam na forumu dosla pre 3-4 meseca, spisak cekalica je bio bas dugacak, sada je bas kraci, znaci krenulo nas je 🙈 hvala svima puno na podrsci!!
👱🏼♀️ 24
🧔🏻 24
➕ 25.11.
Bravo dreamer kakav divan pozitivan test. Evo odmah mi je ljepsi dan danas
I bas kako Lucky kaze, vidimo iz tvog primjera da ako ne hopsamo prije O to ne mora biti presudno.
Bas mi je drago zbog tebe, uzivaj
Dreamer Čestitam, nek bude školska 😊😊
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Sortiraj odgovore
Najstariji