Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tina25
    23. Studeni 2020. 13:34

Lucky🍀

tina25

Piškit ću još jednu kasnije, Jel bi ovo mogao danas biti PIK?
    https://ibb.co/0mdYhHn

Da, da, pisni ti jos jednu kasnije 🤞🏻

Baš sam sretna sada haha, mislila sam opet ništa ni od ovog ciklusa, jer su ovih dana bas svjetle trakice bile i sada odjednom bum 😁😁

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

danchy1990
    23. Studeni 2020. 13:50

Lucky kad krećeš sa trakicama? Da se pratimo

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

LHBaby1
    23. Studeni 2020. 14:16

Anitram hvala ☺️ Ma da, slazem se.. testirat cu dok ne izadje iz organizma skroz, svaki dan i bok. 😜 

👧🏽 33g. (sve uredno)
    🙎🏽‍♂️ 32g. (sve uredno)
    • Pokušavamo od 9/2020
    • Folikulometrije ✅
    • Hormoni ✅
    • Spermiogram ✅
    • HSG (1/2021) ✅

My Ovulation Chart

LHBaby1
    23. Studeni 2020. 14:18

Malala sad idemo po nove plusiće 😍🍼

👧🏽 33g. (sve uredno)
    🙎🏽‍♂️ 32g. (sve uredno)
    • Pokušavamo od 9/2020
    • Folikulometrije ✅
    • Hormoni ✅
    • Spermiogram ✅
    • HSG (1/2021) ✅

My Ovulation Chart

Sara 🌸
    23. Studeni 2020. 14:32

Lucky🍀

Inače žene, stigao nalaz, prolaktin 254..savršen…pa ti sad reci, izgleda da je onih 20min mirovanja tamo dosta utjecalo na to, znači ipak mogu sve svoje nade položit u ovaj ciklus ali svakako namjeravam napomenuti to doktoru čisto da čujem šta će on reć

Zamisli 🎊🎉 Baš mi je dragoooo šta je ipak sve ok. 
    Sad samo naprid za jednu bablje ljetnu bebu 😁

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

tina25
    23. Studeni 2020. 14:38

Lucky ovo ce biti tvoj dobitni ciklus 😊😊🤞🤞

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Sara 🌸
    23. Studeni 2020. 14:38

Sara🌻

Lucky🍀

Inače žene, stigao nalaz, prolaktin 254..savršen…pa ti sad reci, izgleda da je onih 20min mirovanja tamo dosta utjecalo na to, znači ipak mogu sve svoje nade položit u ovaj ciklus ali svakako namjeravam napomenuti to doktoru čisto da čujem šta će on reć

Zamisli 🎊🎉 Baš mi je dragoooo šta je ipak sve ok.
    Sad samo naprid za jednu bablje ljetnu bebu 😁

Zapravo ne, krivo izračunah, tribala bi bit pravo ljetna bebica 😂

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Anchy_23 🌈 🌸
    23. Studeni 2020. 14:52

Ma too Lucky sad je ovo tvoj ciklus 100% 
    Ljetno rodendanska bebita 

Silver Moon
    23. Studeni 2020. 14:56

Znaci 
    Prvi gin mi je reko da imam cistu na ljevom jajniku i pcos.Napisao je da s eneke mjere nemogu izmjeriti.
    Tada je meni bio 36dan ciklusa i taj puta je on reko da na uzvu nista nevidi osim ciste i dobila sam 45ti dan.
    Nije mi dao nikakvu terapiju.
    E sad sam kod nove gin zenske i puno je bolja ali sam ja njoj rekla za pcos i ona kaze da su mi jajnici 20/30 i skroz zdravi.Kaze:"imas jako lijepe zdrave jajnike bez cisti".
    E sad  3god se t nije desila ja sam misla da mam ciste a nemam ih jer je onaj gin pred mirovinu bio i ocito je to napisao cisto bzv i pola toga nije mogao ocitati.
    Gin kaze da su mi jajnici "lijeni" ali svaki mj bez obzira dobila 26 ili 36dan imam ovulacije.
    E sad pitanje je kakve su meni to ovulacije prema ovim trakama ako koristim zelene trake i od 16 do 20dana su obje crte prisutne ali nisu iste boje.
    Navodno prema uputi moraju bit iste jacine e sad mene zanima zasto nijedan dan(2puta ih radim) ne postane ljeva jako crvena kao desna s obzirom da ovulacija postoji?
    Zena od koje narucujem mi je rekla d aroze nisu dobre ako imam pcos jer ce mi stalno bit ovulacija i zato koristim zelene.Jasno se vidi da od 16 do 20 potamni ljeva al ne dovoljno.
    Problem je sto od nekih 4godine a od 2018 bas ciljano planiramo i nista se ne desava.
    Ja sma misla da je u meni problem al napisala sam sta mi gin rekla a vjerujem da ima volje za radit vis enego muskarac u 60tim godinama koji napise da pola nalaza nije izmjereno a ona je sve izmjerit uspjela 🤷‍♀️ S tim da je rekla da mi je 6mm endometrium msm zato jer mi je bio tek 9ti dan ciklusa

💃 25
    🤵29
    Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
    Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
    Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
    Femisan a kapi 1
    Vrkuta čaj
    Matičnjak čaj
    Lh trakice bezuspješn
    Fertilup za muskarce
    Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
    1.postupak IUI 11.9.23.
    Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...

Silver Moon
    23. Studeni 2020. 15:06

E sad s obzirom da ipak nemam ciste i potpuno sam zdrava dali sad da predem na roze? Jer u 4 dana mi smo par mj svaki dan pa se nista ne desi. Ili se desi da mi je ovul npr ciklus 32 dana meni je od 16 do 20
    A od 36 je 17 do 21 🙈
    Ond aispada da nema veze s ciklusom ovul mi je od 16 do 21 svakako. Bas sam se iznenadila ja misla ciste se prosirile kad ono nema niceg sve je super 

💃 25
    🤵29
    Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
    Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
    Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
    Femisan a kapi 1
    Vrkuta čaj
    Matičnjak čaj
    Lh trakice bezuspješn
    Fertilup za muskarce
    Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
    1.postupak IUI 11.9.23.
    Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.