Ekipa koja je isla na HSG..koliko su vam bili stari brisevi?
Ja imam briseve stare 4mj.koji su uredni pa me strah da bi tražili novije
A trenutno mi je gin na bolovanju i vraca se tek na jesen a zamjenski je samo za trudnice..
Mislim da su moji oko 2 mjeseca
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
I ja sam imala takve plave, neke no name, al isto tako su se ponašale, baš su me zbunjivale. Sve dok nisan imala pik san bila zbunjena, al kad je pik, bas vidis razliku, ta testna skoro da ne eksplodira od te boje. 😁 Tako da Kona, nije ti jos pik po trakicama. Nastavi dalje..
Chianbas mi je drago da je sve u redu 🧡
Lucky, ne zaboravi da si ti u Bajinom 🔝3️⃣ Ima jos nade 😁😁😁🙈
Hahaha da Bajinih slavnih top 3čekat će mene još neko vrijeme čini mi se
ali moram priznat da je malo frustrirajuće ovako kad nemaš pojma šta je s ciklusom i kad će M, makar smo trenutno dosta u nekim drugim stvarima ali tu i tamo me stignu misli i jebiga onda 🙈
Ma razumin skroz, evo je meni 15. DC i ja sva nekako u nadi bila da bi se mozda moglo nesto promijenit i da O bude ranije, kad ono, šipak. Trakica ne moze bit svijetlija😂 Prosla dva miseca san ja vec ludila u ove dane, radila sa svakon mokracom test, ne bi li se sta promijenilo. Ovaj misec zen, bas laganini. Radim trakiicu jednon dnevno, vidim da je blijeda, šutnen u smeće i nastavin dalje. Nema razmisljanja zasto. Sviđam si se takva. 😁
Nekako sam sad okrenuta putu u HR, nada postaje veca jer me otac nazva i reka da ce se on sa sestrom mojoj, pazi ovo, zaletit po nas. Samo 1000 km, al sta je to za njegovu prvorođenu🙈 Nemamo auto, rekli smo da nam ne triba dok ne dode bebica, jer ako ista, javni prijevoz u DE je odličan, pa bi bili ludi jos i to sebi na vrat stavit. Ali eto, u ovakvim situacijama dobro dode auto. 🥴
Znači ti si #daddysgirl 😁 neka neka, lijepo je to
Ja sam malo flegma malo onako, ne znam ni kako bi opisala, ne baš luda al eto….makar moji ciklusi su uvijek bili duži pa se nadam da će gospođa doć kroz 10 dana
Nisan nisan, sestra je #daddysgirl, ona je usadila tu ideju da bi mogli po nas doc. A otac njoj ne moze rec ne😂 Srićom da sam barem #bestsister, pa ne moze ona bez mene. A i slala san joj nekidan slike nekih kupaćih iz H&M-a, po 0.99€ su koštali, pa mislim da želi doc i u shopping. Znas kako se kaže, ne laje kuč** radi sela😂😂😂 zezan se, grozna san.
Želim ti svo strpljenje dok ne dode M, a onda u akciju. 🧡
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Tommyfame moji su brisevi bili stari pola godine. Nisu mi nista rekli da su prestari.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Moje trakice jos uvijek ful blijede, danas 11.dc...nekako sumnjam da ce i ovaj ciklus biti O. 🤨
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Cure, meni vec dva dana trakice pokazuju lh pik, jel moze pik trajat tak dugo? Pratila sam trakicama vec tjedan dana i lijepo mi je tamnilo,i eto vec dva dana pik. Malo sam zbunjena
Cure, meni vec dva dana trakice pokazuju lh pik, jel moze pik trajat tak dugo? Pratila sam trakicama vec tjedan dana i lijepo mi je tamnilo,i eto vec dva dana pik. Malo sam zbunjena
Meni je ovaj mjesec 3 dana bio pik
Vise nisam nakon toga htjela mjerit
No bazalna je skocila nakon prvog dana pika pa sam ove druge ignorirala 😬
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Bruna, https://ibb.co/6PBL63f
ovo su kao sve "mogucnosti" kako se nečiji LH može ponašati.
Moguće je imati peak dva dana. 😉
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Hvala vam curke. Od slijedeceg ciklusa ako mi ne uspije pocinjem mjerit bazalnu,pa budem pametnija😃🤪
Tommyfame moji su brisevi bili stari pola godine. Nisu mi nista rekli da su prestari.
Joj odlicno!
Hvala vam cure ❤
Jos da uspijem koga dobit na telefon..cijeli dan zovem ili je zauzeto ili se ne javljaju
Uzas!
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Ja sam danas u tesko pmsu.. Dobro aj ne samo danas nego zadnjih 3dana..al borin se sama sa sobom... Ne sam si da prevlada zivcanluk 🤞🤣 23ds..taman za tjedan dana M stize pa da rjesim ostatak uputnica za hormone.. Dns sam isla progesteron..
Sortiraj odgovore
Najstariji