Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MJ317
    21. Srpanj 2020. 10:13

Mašo vidi se bas bas 🥰😁

chiAn
    21. Srpanj 2020. 10:15

Mojoj prijateljici su u 12 tt rekli da mora pobaciti jer beba nece preživiti naredna 2 tjedna...pronasli su joj cistični higrom, rekli da ce imati zatajenje bubrega, da ce joj svi organi otkazati, downov sindrom, mentalnu retardaciju, rascjep na usni...ugl sve...
    Ona se odlučila dati sve u Božje ruke...njoj je nepojmljivo da pobaci dok bebi srce još kuca...
    Kaze da si nikad to ne bi oprostila i da bi ju patilo cijeli život...
    Ugl sada je u 28-29 tjednu trudnoće i nema ničega od toga što su joj nabrojali...doktori su u čudu i govore joj kako je hrabra žena...na bebi sve super...nema vise cisticnog higroma, bubrezi u redu, nema rascjepa na usni...razvija se u skladu sa tjednima najnormalnije....

url=https://lilypie.com]
    url=https://lilypie.com]

21. Srpanj 2020. 10:26

chiAn

Mojoj prijateljici su u 12 tt rekli da mora pobaciti jer beba nece preživiti naredna 2 tjedna…pronasli su joj cistični higrom, rekli da ce imati zatajenje bubrega, da ce joj svi organi otkazati, downov sindrom, mentalnu retardaciju, rascjep na usni…ugl sve…
    Ona se odlučila dati sve u Božje ruke…njoj je nepojmljivo da pobaci dok bebi srce još kuca…
    Kaze da si nikad to ne bi oprostila i da bi ju patilo cijeli život…
    Ugl sada je u 28-29 tjednu trudnoće i nema ničega od toga što su joj nabrojali…doktori su u čudu i govore joj kako je hrabra žena…na bebi sve super…nema vise cisticnog higroma, bubrezi u redu, nema rascjepa na usni…razvija se u skladu sa tjednima najnormalnije….

😍😍😍🙏🙏🙏

silver
    21. Srpanj 2020. 10:27

Svatko ima svoje priče, i svatko ima svoje živote, ne govorimo uopće o ljubavi nego o onome što ti 21. stoljeće može ponuditi da saznaš prije nego rodiš. Jedna žena bi ovako jedna onako, ali samo je jedna istina, nitko nema iste životne priče, i ono najbitnije nitko nema iste uvjete za život, i odluka koju svaka žena donese za sebe je jedinstvena. Ja ne osuđujem nikoga, upoznala sam svakakve ljude i kulture i živote koji se žive najnormalnije ali i one koji nenadano krenu tokom koji nisi mogao ni zamisliti, uvijek i svakome moraš dati priliku shvatiti da ono što ti osjećaš nije jednako za drugoga iz ne samo jednog jednostavnog razloga nego iz stotine i tisuće drugih razloga....No razmišljajte pozitivno, nemojmo o tome sada jer tema je LH trakice 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    21. Srpanj 2020. 10:31

Također, nešto što ljudi nikada ne vide, imati dijete sa mentalnim i fizičkim poteškoćama nije isto osobi koja ima normalnu ili dobru financijsku situaciju i onoj koja to nema, joj ma more razloga! Da se razumijemo, ja bi ga najvjerojatnije imala (ne mogu reći jer ne znam ali mislim da bi), ali isto tako POTPUNO shvaćam osobu koja ga ne bi imala...Reći "ja ne mogu jer je to živo dijete i srce kuca" je malo...ne znam kako bi rekla a da ne zvučim grozno, hm recimo "zatucano" jer život je i za tebe i za to dijete puno više od tvoga "ja ne mogu"...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Sara 🌸
    21. Srpanj 2020. 10:32

chiAn

Mojoj prijateljici su u 12 tt rekli da mora pobaciti jer beba nece preživiti naredna 2 tjedna…pronasli su joj cistični higrom, rekli da ce imati zatajenje bubrega, da ce joj svi organi otkazati, downov sindrom, mentalnu retardaciju, rascjep na usni…ugl sve…
    Ona se odlučila dati sve u Božje ruke…njoj je nepojmljivo da pobaci dok bebi srce još kuca…
    Kaze da si nikad to ne bi oprostila i da bi ju patilo cijeli život…
    Ugl sada je u 28-29 tjednu trudnoće i nema ničega od toga što su joj nabrojali…doktori su u čudu i govore joj kako je hrabra žena…na bebi sve super…nema vise cisticnog higroma, bubrezi u redu, nema rascjepa na usni…razvija se u skladu sa tjednima najnormalnije….

Baš mi je drago. Ja sam samo odlučila da prestanem govorit "ja ne bih nikad tako odlučila/napravila/ itd...." 
    Svatko donosi odluke za sebe i nije manje bolja niti je gora osoba od onog tko donese drukciju odluku. Jer nijedna situacija nikad nije u potpunosti ista. Na kraj krajeva, sa tim odlukama živiš do kraja života.

mmarie, ja sam odlično, šta i nije toliko bitno, kako si ti? Jel prestalo krvarenje? Jesi primjetila da ti je ovo bilo drukcije od menstralnog? 
    Nadam se da si dobro i da je suprug promijenio mišljenje 😉🧡

Žene evo moja trakica napokon počela tamnit, 16. DC 
    https://ibb.co/W6qY3vy 🤞🏻🎊, nadam se da ce pik uskoro. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    21. Srpanj 2020. 10:36

Silver, upravo o tome sam s mužem maloprije pričala, slažem se skroz. 
    No, možda je stvarno bolje na ovoj temi ostavit svoje svjetonazore, uvjerenja, vjerovanja, štagod,  sa strane. 🙈🙈🙈

Btw, jel ti bila O ovaj ciklus? Oces radi uopce trakice?

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

silver
    21. Srpanj 2020. 10:37

Sara baš smo u isto vrijeme napisale hahah! Te žene koje preziru druge žene koje nisu odlučile onako kako bi one odlučile su najgore...a smatraju se nekim posebno svetim ženama!
    Držim ti fige, trakica tamni! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    21. Srpanj 2020. 10:39

Sara🌻

No, možda je stvarno bolje na ovoj temi ostavit svoje svjetonazore, uvjerenja, vjerovanja, štagod, sa strane. 🙈🙈🙈

Moja O je vjerojatno sutra....ne radim trakice, bila jutros na folikulometriji! Nooooooo...želim ova sljedeća 2 tjedna bit u zenu...stvarno!! Možda smo ti i ja opet usklađene ovaj ciklus! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Sara 🌸
    21. Srpanj 2020. 10:47

silver

Sara🌻

No, možda je stvarno bolje na ovoj temi ostavit svoje svjetonazore, uvjerenja, vjerovanja, štagod, sa strane. 🙈🙈🙈

Moja O je vjerojatno sutra….ne radim trakice, bila jutros na folikulometriji! Nooooooo…želim ova sljedeća 2 tjedna bit u zenu…stvarno!! Možda smo ti i ja opet usklađene ovaj ciklus!

Mislim da ću ja kaskat za tobom par dana, ali nek budu pozitivni testići na kraju 🤞🏻 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.