Evo i ja sam danas imala hsg...moje iskustvo je super...minimalna bol...i to samo kada su prvo napunili neki balončić u maternici...pa se proširila i ta bol je bila kao kada dobijem M...ovo drugo nista nije bolilo kada su ubrizgavali tekućinu...
Poslije toga su me smjestili u sobu da malo ležim dok ne prođe...mislila sam da ce me cijeli dan boliti, ali nakon 15ak min je prestalo...i malo mi je bilo mukica...isto kratko...
I da jajovodi su prohodni...
Jedino mi je rekla da mi je desni jajnik malo iza maternice...ali nije bila zabrinuta zbog toga...
Eee i da rekla je da ovaj ciklus preskocimo O i pokušaje da ne bi došlo do vanmaternične trudnoće zbog te sve tekućine koju su ubrizgali...
Tako ću i poslušati...ne želim riskirati...
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
danchy, kako si ti? Ima li sta novog, koji si DC? Jel se jos prilagođavas poslu ili cete nastavit pokusavat?
4 DC,duuugi su mi ciklusi pa neznam ni sama kad da očekujem O. Imam neograničen ugovor tj. za stalno,pa što se tiče toga mogu odmah početi sa pokusavanjem. Možda da pokušam ovaj mjesec Bajinu metodu 🤣🤣
Ja i muž krećemo 😂😂😂😂 Pa kud puklo da puklo 😁
Tko preživi pričat će 🤣🤣🤞🤞
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Bajo prekrasno srce malo 🥰🥰
p.s.ovaj ciklus smo na tvojoj metodi 🤣🤣💪
😂😂😂 Ma bitno je da upali nije bitna metoda ♥️♥️♥️♥️🤞🤞🤞
danchy, kako si ti? Ima li sta novog, koji si DC? Jel se jos prilagođavas poslu ili cete nastavit pokusavat?
4 DC,duuugi su mi ciklusi pa neznam ni sama kad da očekujem O. Imam neograničen ugovor tj. za stalno,pa što se tiče toga mogu odmah početi sa pokusavanjem. Možda da pokušam ovaj mjesec Bajinu metodu 🤣🤣
😂😂😂 cilj opravdava sredstvo
Vec sam bila kod ginica ali srce se jos nije culo jer je bilo preprano . Idem za 2 dana pa cu pitat . Trenutno sam tek 5+4
Dali je neko imao slicne situacije i dali je to nasljedno ili je to cista slucajnost
Ja sam danas bila 5+4 i vidila sam titraje srca♥️♥️♥️
A prosle obe sam s 7 tt ♥️♥️♥️
😂😂😂 cilj opravdava sredstvo
Da izbacimo trakice i samo tvoju metodu da prakticiramo? Iduci mjesec otvaramo podforum sa imenom Trudnice by Bajo 🤣
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Ja sam na 28dc i nemam pojma ni di sam ni sta sam 😂 eto samo da se malo ubacim bezveze 😂😂
haha kraljice :D
Ovo je drugi mj da koristim app i trakice pa trebam mišljenje.
App kaže da je O bila, iako nisam ocitala LH peak. LH ujutro kaže https://ibb.co/j6cLGbg
Inače, imam M svakih 26-30dana, DC15 danas... nisam luda, ali app me laze jel?
👦2012💙
Sortiraj odgovore
Najstariji