Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    chiAn
    21. Srpanj 2020. 11:03

Definitivno se slažem da svatko ima pravo na svoju odluku...ja isto ne znam kako bih se ponijela u određenoj situaciji...govorim samo kako ima i pozitivnih ishoda...

url=https://lilypie.com]
    url=https://lilypie.com]

silver
    21. Srpanj 2020. 11:42

Sara🌻

silver

Sara🌻

Silver, upravo o tome sam s mužem maloprije pričala, slažem se skroz.
    No, možda je stvarno bolje na ovoj temi ostavit svoje svjetonazore, uvjerenja, vjerovanja, štagod, sa strane. 🙈🙈🙈

Btw, jel ti bila O ovaj ciklus? Oces radi uopce trakice?

Moja O je vjerojatno sutra….ne radim trakice, bila jutros na folikulometriji! Nooooooo…želim ova sljedeća 2 tjedna bit u zenu…stvarno!! Možda smo ti i ja opet usklađene ovaj ciklus!

Mislim da ću ja kaskat za tobom par dana, ali nek budu pozitivni testići na kraju 🤞🏻

Ja sam opet u trigger ciklusu pa ne mogu ni testirati, ali ću testirati izlaz iz sistema negdje kasnije pred kraj...škicam te na FF!
    chiAn svakako, da, to su divne priče i ne mogu ni zamisliti kako su te majke hrabre i kako su sretne na kraju!! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

mmarie
    21. Srpanj 2020. 12:58

Sara🌻

chiAn

Mojoj prijateljici su u 12 tt rekli da mora pobaciti jer beba nece preživiti naredna 2 tjedna…pronasli su joj cistični higrom, rekli da ce imati zatajenje bubrega, da ce joj svi organi otkazati, downov sindrom, mentalnu retardaciju, rascjep na usni…ugl sve…
    Ona se odlučila dati sve u Božje ruke…njoj je nepojmljivo da pobaci dok bebi srce još kuca…
    Kaze da si nikad to ne bi oprostila i da bi ju patilo cijeli život…
    Ugl sada je u 28-29 tjednu trudnoće i nema ničega od toga što su joj nabrojali…doktori su u čudu i govore joj kako je hrabra žena…na bebi sve super…nema vise cisticnog higroma, bubrezi u redu, nema rascjepa na usni…razvija se u skladu sa tjednima najnormalnije….

Baš mi je drago. Ja sam samo odlučila da prestanem govorit "ja ne bih nikad tako odlučila/napravila/ itd…."
    Svatko donosi odluke za sebe i nije manje bolja niti je gora osoba od onog tko donese drukciju odluku. Jer nijedna situacija nikad nije u potpunosti ista. Na kraj krajeva, sa tim odlukama živiš do kraja života.

mmarie, ja sam odlično, šta i nije toliko bitno, kako si ti? Jel prestalo krvarenje? Jesi primjetila da ti je ovo bilo drukcije od menstralnog?
    Nadam se da si dobro i da je suprug promijenio mišljenje 😉🧡

Žene evo moja trakica napokon počela tamnit, 16. DC
    https://ibb.co/W6qY3vy 🤞🏻🎊, nadam se da ce pik uskoro.

Dobro sam,puno bolje. Ma predomislio se nakon 3 dana jedva dočekao. 😂 
    Obilnije punooo nego menstrualno,i duze. Evo danas na kontroli bila,sve izgleda uredno i cisto. Beta je skroz pala i cak mi je rekla da desni jajnik ovulira.. 😁
    Drzim ti fige na najjace 🤞🏻❤🤗

21. Srpanj 2020. 13:29

I ja se slazem da svatko ima prava izbora.♥️♥️♥️ Tko sam ja da bilo tkome sudim i osuđujem .
    Ali moja jako dobra prija ima malu s down , ja tu malu naprosto obozavam . Pa sam mozda osjetljiva na to.

21. Srpanj 2020. 13:29

mmarie

Sara🌻

chiAn

Mojoj prijateljici su u 12 tt rekli da mora pobaciti jer beba nece preživiti naredna 2 tjedna…pronasli su joj cistični higrom, rekli da ce imati zatajenje bubrega, da ce joj svi organi otkazati, downov sindrom, mentalnu retardaciju, rascjep na usni…ugl sve…
    Ona se odlučila dati sve u Božje ruke…njoj je nepojmljivo da pobaci dok bebi srce još kuca…
    Ugl sada je u 28-29 tjednu trudnoće i nema ničega od toga što su joj nabrojali…doktori su u čudu i govore joj kako je hrabra žena…na bebi sve super…nema vise cisticnog higroma, bubrezi u redu, nema rascjepa na usni…razvija se u skladu sa tjednima najnormalnije….

Baš mi je drago. Ja sam samo odlučila da prestanem govorit "ja ne bih nikad tako odlučila/napravila/ itd…."
    Svatko donosi odluke za sebe i nije manje bolja niti je gora osoba od onog tko donese drukciju odluku. Jer nijedna situacija nikad nije u potpunosti ista. Na kraj krajeva, sa tim odlukama živiš do kraja života.

mmarie, ja sam odlično, šta i nije toliko bitno, kako si ti? Jel prestalo krvarenje? Jesi primjetila da ti je ovo bilo drukcije od menstralnog?

Obilnije punooo nego menstrualno,i duze. Evo danas na kontroli bila,sve izgleda uredno i cisto. Beta je skroz pala i cak mi je rekla da desni jajnik ovulira.. 😁

Drzi se mmarie

21. Srpanj 2020. 13:30

bajo

mmarie

Sara🌻

chiAn

Drzi se mmarie

♥️♥️♥️

Maša🤰🏼
    21. Srpanj 2020. 13:40

Cure , dali mislite ako napravim clear blue sutra ujutro da ce se jasnije vidjet? 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Maša🤰🏼
    21. Srpanj 2020. 13:54

Ili je mozda bolje da napravim ovaj koji i danas? :/ neznamm 
    Ful sam netrpljiva jer zelim znat dali sam T 🙈👶🏼👶🏼👶🏼

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    12.07.2022. ➕

Sanjarka88
    21. Srpanj 2020. 14:04

maša25

Ili je mozda bolje da napravim ovaj koji i danas? :/ neznamm
    Ful sam netrpljiva jer zelim znat dali sam T 🙈👶🏼👶🏼👶🏼

Mozda onaj digitalni? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Maša🤰🏼
    21. Srpanj 2020. 14:55

Mislis da je taj najpouzdaniji? 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    12.07.2022. ➕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.