Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fancy
    20. Srpanj 2020. 14:39

Mattan28

@Bajo baš mi je drago da je sve ok, i nadam se da će se tako i nastaviti ❣️

Ja sam predložila doktorici da mi da Utrogestan kao potporu ovaj mjesec, i složila se ali mi uopće nije rekla kako treba uzimati, 3x2 to znam, ali zadnji put sam uzimala 3 tjedna od potvrđene O na folikulo.

Mislim da tako i sada, barem 2 tjedna, tj ako bude negativan test prestajem.
    Uglavnom bila je malo u elementu nekom pa je nisam pitala hoće li mi to sad nešto poremetiti ciklus? Tek sam ga vratila u normalu, šta vi mislite?

Hej ja sam ti krenula tako poslije zadnje biohemijske. Dr je rekla da, nakon sto je preko UZV utvrdila da je O oko 15DC, pocnem od 20DC 2×1 i da koristim 14 dana. Jer kao, i ako bude a i ako ne bude trudnoca, po njoj je ok da produzim jos 7 dana nakon dana ocekivane M a da test radim najranije s prvim danom zakasnjenja 🤭 naravno, ja sam krenula s testiranjem 8 dana prije😂

Not that fensi, ekšli..

Sara 🌸
    20. Srpanj 2020. 14:41

I ja sam imala takve plave, neke no name, al isto tako su se ponašale, baš su me zbunjivale. Sve dok nisan imala pik san bila zbunjena, al kad je pik, bas vidis razliku, ta testna skoro da ne eksplodira od te boje. 😁 Tako da Kona, nije ti jos   pik po trakicama. Nastavi dalje.. 

Chian bas mi je drago da je sve u redu 🧡
    Lucky, ne zaboravi da si ti u Bajinom 🔝3️⃣ Ima  jos nade 😁😁😁🙈

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Matkiša 😎
    20. Srpanj 2020. 14:42

Fancy

Mattan28

@Bajo baš mi je drago da je sve ok, i nadam se da će se tako i nastaviti ❣️

Ja sam predložila doktorici da mi da Utrogestan kao potporu ovaj mjesec, i složila se ali mi uopće nije rekla kako treba uzimati, 3x2 to znam, ali zadnji put sam uzimala 3 tjedna od potvrđene O na folikulo.

Mislim da tako i sada, barem 2 tjedna, tj ako bude negativan test prestajem.
    Uglavnom bila je malo u elementu nekom pa je nisam pitala hoće li mi to sad nešto poremetiti ciklus? Tek sam ga vratila u normalu, šta vi mislite?

Hej ja sam ti krenula tako poslije zadnje biohemijske. Dr je rekla da, nakon sto je preko UZV utvrdila da je O oko 15DC, pocnem od 20DC 2×1 i da koristim 14 dana. Jer kao, i ako bude a i ako ne bude trudnoca, po njoj je ok da produzim jos 7 dana nakon dana ocekivane M a da test radim najranije s prvim danom zakasnjenja 🤭 naravno, ja sam krenula s testiranjem 8 dana prije😂

Tako sam i ja taj ciklus kada sam uzimala, a to bi mi onda bio već stoti dan ciklusa 😂😂 meni se sad svidjela da traje 28 dana 😂😂😂

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Kona13
    20. Srpanj 2020. 14:43

Lucky🍀

Kona jos da napomenem da su ove easy@home trakice dosta osjetljive, evo cisto za usporedbu da vidis, ja sam ih tek sad nabavila, i usporedila sa trakicama koje inace koristim
    https://ibb.co/pL07Ftb
    Martina me upozorila na osjetljivost i da je pik tek kada je testna dosta tamnija od kontrolne.

Tnx, ma sva se izludih sa svim tim tehnologijama 😂.
    Pratimo BBT i sad je pala (dns) bila je stabilna.
    Kupit ću u još jedan test

👦2012💙

chiAn
    20. Srpanj 2020. 14:44

malala

chiAn

Evo i ja sam danas imala hsg…moje iskustvo je super…minimalna bol…i to samo kada su prvo napunili neki balončić u maternici…pa se proširila i ta bol je bila kao kada dobijem M…ovo drugo nista nije bolilo kada su ubrizgavali tekućinu…
    Poslije toga su me smjestili u sobu da malo ležim dok ne prođe…mislila sam da ce me cijeli dan boliti, ali nakon 15ak min je prestalo…i malo mi je bilo mukica…isto kratko…
    I da jajovodi su prohodni…
    Jedino mi je rekla da mi je desni jajnik malo iza maternice…ali nije bila zabrinuta zbog toga…
    Eee i da rekla je da ovaj ciklus preskocimo O i pokušaje da ne bi došlo do vanmaternične trudnoće zbog te sve tekućine koju su ubrizgali…
    Tako ću i poslušati…ne želim riskirati…

A meni je na mpo rekla da nemam što čekati. 🤔 Koji dc si bila na hsgu?

Danas mi je 9dc...dobila sam neke tablete da pijem 3 dana po 1...antibiotik...jer imam nježnu floru pa da ne dobijem neku infekciju...
    I tako mi je rekla da preskocimo ovaj ciklus da se ne dogodi VM trudnoća...

A muž i ja se jučer zezali da ćemo hopsati sinoć i ujutro prije pregleda...pa da sa hsgom pogura vojnike tamo na mjesto da čekaju 😁

url=https://lilypie.com]
    url=https://lilypie.com]

Dashuri

Mislim da je androstendion. 

05.12.2022 💗

Dashuri

Kaća

Žene moje jedno pitanje samo. Danas sam vadila hormone za prvi dio ciklusa, kaže sve će bit gotovo sutra, ali da dođem za 15 dana jer se jedan hormon toliko čeka nalaz. Jel znate možda koji je to hormon, vi koje ste vadile?

05.12.2022 💗

simba
    20. Srpanj 2020. 14:56

silver

Down sindrom nije nasljedan i događa se zbog kromosomskih poremećaja (trisomija 21) u jajnoj stanici ili spermiju, valja reći da što je žena starija to su šanse drastično veće. Kod mlađih žena šanse su jako male.

Moja prijateljica (30 god) ima dijete sa down sindromom. Išla je genetičaru. Ugl, down sindrom zna biti i genetski. Tako je meni rekla. 🤷‍♀️

👩33g
    👨42g
    👦4g

Sara 🌸
    20. Srpanj 2020. 14:59

Lucky🍀

Sara🌻

I ja sam imala takve plave, neke no name, al isto tako su se ponašale, baš su me zbunjivale. Sve dok nisan imala pik san bila zbunjena, al kad je pik, bas vidis razliku, ta testna skoro da ne eksplodira od te boje. 😁 Tako da Kona, nije ti jos pik po trakicama. Nastavi dalje..

Chianbas mi je drago da je sve u redu 🧡
    Lucky, ne zaboravi da si ti u Bajinom 🔝3️⃣ Ima jos nade 😁😁😁🙈

Hahaha da Bajinih slavnih top 3 čekat će mene još neko vrijeme čini mi se ali moram priznat da je malo frustrirajuće ovako kad nemaš pojma šta je s ciklusom i kad će M, makar smo trenutno dosta u nekim drugim stvarima ali tu i tamo me stignu misli i jebiga onda 🙈

Ma razumin skroz, evo je meni 15. DC i ja sva nekako u nadi bila da bi se mozda moglo nesto promijenit i da O bude ranije, kad ono, šipak. Trakica ne moze bit svijetlija😂 Prosla dva miseca san ja vec ludila u ove dane, radila sa svakon mokracom test, ne bi li se sta promijenilo. Ovaj misec zen, bas laganini. Radim trakiicu jednon dnevno, vidim da je blijeda, šutnen u smeće i nastavin dalje. Nema razmisljanja zasto. Sviđam si se takva. 😁
    Nekako sam sad okrenuta putu u HR, nada postaje veca jer me otac nazva i reka da ce  se on sa sestrom mojoj, pazi ovo, zaletit po nas. Samo 1000 km, al sta je to za njegovu prvorođenu🙈 Nemamo auto, rekli smo da nam ne triba dok ne dode bebica, jer ako ista, javni prijevoz u DE je odličan, pa bi bili ludi jos i to sebi na vrat stavit. Ali eto, u ovakvim situacijama dobro dode auto. 🥴

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Tommyfame
    20. Srpanj 2020. 15:02

Ekipa koja je isla na HSG..koliko su vam bili stari brisevi?

Ja imam briseve stare 4mj.koji su uredni pa me strah da bi tražili novije
    A trenutno mi je gin na bolovanju i vraca se tek na jesen a zamjenski je samo za trudnice..

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.