Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kaća
    20. Srpanj 2020. 11:59

Žene moje jedno pitanje samo. Danas sam vadila hormone za prvi dio ciklusa, kaže sve će bit gotovo sutra, ali da dođem za 15 dana jer se jedan hormon toliko čeka nalaz. Jel znate možda koji je to hormon, vi koje ste vadile?

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

• lena2
    20. Srpanj 2020. 12:17

Cure zanima me u kojem mjesecu ili tjednu se moze znati dali je s bebom sve uredu da nema neki kromosomski poremecaj i to ? ( od moje prabake sestra je imala daunow sindrom i toga se bas uzasno bojim) 
    Ipak svaka mama zeli da s bebom bude sve uredu ali to mi ipak izaziva strah 

Sara 🌸
    20. Srpanj 2020. 12:23

lena2

Cure zanima me u kojem mjesecu ili tjednu se moze znati dali je s bebom sve uredu da nema neki kromosomski poremecaj i to ? ( od moje prabake sestra je imala daunow sindrom i toga se bas uzasno bojim)
    Ipak svaka mama zeli da s bebom bude sve uredu ali to mi ipak izaziva strah

Mislim da neinvazivne testove poput NIFTY, Panorama, Harmonya
    možes raditi vec od 10. tt. Ali popričaj sa gin kad budes bila na prvom pregledu. 🤞🏻

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• lena2
    20. Srpanj 2020. 12:26

Vec sam bila kod ginica ali srce se jos nije culo jer je bilo preprano . Idem za 2 dana pa cu pitat . Trenutno sam tek 5+4
    Dali je neko imao slicne situacije i dali je to nasljedno ili je to cista slucajnost

silver
    20. Srpanj 2020. 12:26

lena2 nisam sigurna kako to ide u Hrvatskoj ali u drugim zemljama možeš testirati (samo screening) u 10-14 tjednu trudnoće, ultrazvukom i davanjem krvi gdje će ti reći imaš li veću ili manju šansu. Ako imaš veću šansu onda ako želiš ideš na testiranje da bi saznala sigurno (nakon 15 tjedna trudnoće), ali testovi rezultiraju pobačajem u 1 na 100 slučajeva pa moraš razmisliti da li želiš testirati ili ne (amniocentezom i slično).

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

danchy1990
    20. Srpanj 2020. 12:29

Sara🌻

danchy, kako si ti? Ima li sta novog, koji si DC? Jel se jos prilagođavas poslu ili cete nastavit pokusavat?

4 DC,duuugi su mi ciklusi pa neznam ni sama kad da očekujem O. Imam neograničen ugovor tj. za stalno,pa što se tiče toga mogu odmah početi sa pokusavanjem.  Možda da pokušam ovaj mjesec Bajinu metodu 🤣🤣

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

silver
    20. Srpanj 2020. 12:31

Down sindrom nije nasljedan i događa se zbog kromosomskih poremećaja (trisomija 21) u jajnoj stanici ili spermiju, valja reći da što je žena starija to su šanse drastično veće. Kod mlađih žena šanse su jako male.

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Sara 🌸
    20. Srpanj 2020. 12:41

silver

Down sindrom nije nasljedan i događa se zbog kromosomskih poremećaja (trisomija 21) u jajnoj stanici ili spermiju, valja reći da što je žena starija to su šanse drastično veće. Kod mlađih žena šanse su jako male.

Enciklopedijo naša 🧡 
    Btw, aj škicni mi pliz graf, jel tako da luduje previse, ne znan sta da mislim 🙄 Al ne mogu niš učinit, sta je tu je.

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• lena2
    20. Srpanj 2020. 12:41

Citala sam da se moze vidjeti i pomocu ultrazvuka ako je neka mrlja 

Sara 🌸
    20. Srpanj 2020. 12:42

danchy1990

Sara🌻

danchy, kako si ti? Ima li sta novog, koji si DC? Jel se jos prilagođavas poslu ili cete nastavit pokusavat?

4 DC,duuugi su mi ciklusi pa neznam ni sama kad da očekujem O. Imam neograničen ugovor tj. za stalno,pa što se tiče toga mogu odmah početi sa pokusavanjem. Možda da pokušam ovaj mjesec Bajinu metodu 🤣🤣

Ja i muž krećemo 😂😂😂😂 Pa kud puklo da puklo 😁

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.