Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiky 🥰
    22. Siječanj 2020. 18:46

jasamja

https://ibb.co/T2z9Ywn
    Mislila sam da vas necu zamarat ali ipak trebam pomoc 🤷
    Vidite i vi nekakvu wanna be sjenu na testu?

Vidim sjenu!!!!

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Breskva
    22. Siječanj 2020. 18:55

Stranica je plusiliminus.com
    Stigao na adresu za 4 dana, sad sam isla vidjet osjetljivost pise  6.3 mIU/mL
    Uzela sam paket sa 2 testa, i sa dostavom sve me izaslo 120 kn

Aneee
    22. Siječanj 2020. 19:00

kristinak

ana.b.

kristinak

ana.b.

Kristinakšta ste sve koristili od vitamina? Kako ste pokrili plodne dane i tako sve me zanima 😂
    Marinalin jedva čekam…pa nek bude +😁😁😁

Ja sam prosle god pocela sa vrkutom, pila sam ju jedno 3mj ali sam prestala jer mi se ciklus skroz poremetio od nje. Preko ljeta nista nisam pila i onda sam u 9mj pocela piti folnu a muz cink, od tad stalno pijemo bez prestanka. Sok od cikle pijem uz to i femisan a kapi zadnjih mjesec dana. Plodne dane smo pokrivali kako kad, bas kad smo trebali njemu se nije dalo 😂 sad u prvom mj smo prije pika pokrili jedno 3 dana prije i dva poslije. Govori muz da je vec i vrijeme da se pojavi kakav plus koliko se naradio 😂😂😂

Kako si ti pila femisan kapi? Samo do O ili čitav ciklus?
    I mi smo tako nekako pokrili ovaj mj 😁 i ovaj puta smo smo gledali da odnos bude baš u jutro 😁

Ja pijem od Bozica svaki dan bez prekida

Očito je zaslužan za tvoj plus 😊

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

22. Siječanj 2020. 19:04

Breskva znaci i firstrespon je ispod 10 mIU   Super info da znam za deugi put narucit s amazona✔️👌👌

johan
    22. Siječanj 2020. 19:06

Poz svima 

Evo imam pitanje u vezi lh trakica,menstruaciju trebam dobit za 2 dana ,no danas mi dosle sa E baya lh trakice i reko idem vidjet kaj ce pokazati i ujuTro oko 11h 2 crtice i sad oko 18h 2 crtice ,molim pomoc ovulaciju nemam jer mi treba doc sta bi to znacilo??

Aneee
    22. Siječanj 2020. 19:10

johan

Poz svima

Evo imam pitanje u vezi lh trakica,menstruaciju trebam dobit za 2 dana ,no danas mi dosle sa E baya lh trakice i reko idem vidjet kaj ce pokazati i ujuTro oko 11h 2 crtice i sad oko 18h 2 crtice ,molim pomoc ovulaciju nemam jer mi treba doc sta bi to znacilo??

Stavi nam slike da vidimo

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

22. Siječanj 2020. 19:11

Kakve imas dvije crtice kolko su ti tamne ?
    Slikaj
    Nemozemo ovako znat
    Ako je jedna svijetla a jedna jako tamna to onda nista ne znaci

johan
    22. Siječanj 2020. 19:18

Ma nece mi ucitat slike 🤨

johan
    22. Siječanj 2020. 19:20

Marinalin

Kakve imas dvije crtice kolko su ti tamne ?
    Slikaj
    Nemozemo ovako znat
    Ako je jedna svijetla a jedna jako tamna to onda nista ne znaci

• Pepika
    22. Siječanj 2020. 19:25

Ima neka cura provjeren link za trakice an ebayu ili aliexpresu? Da imam za dr mjesec ako ne upali ovaj ciklus 😅

Menst.kalendar mi poslao obavjest da pocinju danas plodni dani pa se bacamo na posao 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.