https://ibb.co/T2z9Ywn
Mislila sam da vas necu zamarat ali ipak trebam pomoc 🤷
Vidite i vi nekakvu wanna be sjenu na testu?
Vidim sjenu!!!!
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Stranica je plusiliminus.com
Stigao na adresu za 4 dana, sad sam isla vidjet osjetljivost pise 6.3 mIU/mL
Uzela sam paket sa 2 testa, i sa dostavom sve me izaslo 120 kn
Kristinakšta ste sve koristili od vitamina? Kako ste pokrili plodne dane i tako sve me zanima 😂
Marinalin jedva čekam…pa nek bude +😁😁😁
Ja sam prosle god pocela sa vrkutom, pila sam ju jedno 3mj ali sam prestala jer mi se ciklus skroz poremetio od nje. Preko ljeta nista nisam pila i onda sam u 9mj pocela piti folnu a muz cink, od tad stalno pijemo bez prestanka. Sok od cikle pijem uz to i femisan a kapi zadnjih mjesec dana. Plodne dane smo pokrivali kako kad, bas kad smo trebali njemu se nije dalo 😂 sad u prvom mj smo prije pika pokrili jedno 3 dana prije i dva poslije. Govori muz da je vec i vrijeme da se pojavi kakav plus koliko se naradio 😂😂😂
Kako si ti pila femisan kapi? Samo do O ili čitav ciklus?
I mi smo tako nekako pokrili ovaj mj 😁 i ovaj puta smo smo gledali da odnos bude baš u jutro 😁
Ja pijem od Bozica svaki dan bez prekida
Očito je zaslužan za tvoj plus 😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Breskva znaci i firstrespon je ispod 10 mIU Super info da znam za deugi put narucit s amazona✔️👌👌
Poz svima
Evo imam pitanje u vezi lh trakica,menstruaciju trebam dobit za 2 dana ,no danas mi dosle sa E baya lh trakice i reko idem vidjet kaj ce pokazati i ujuTro oko 11h 2 crtice i sad oko 18h 2 crtice ,molim pomoc ovulaciju nemam jer mi treba doc sta bi to znacilo??
Poz svima
Evo imam pitanje u vezi lh trakica,menstruaciju trebam dobit za 2 dana ,no danas mi dosle sa E baya lh trakice i reko idem vidjet kaj ce pokazati i ujuTro oko 11h 2 crtice i sad oko 18h 2 crtice ,molim pomoc ovulaciju nemam jer mi treba doc sta bi to znacilo??
Stavi nam slike da vidimo
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Kakve imas dvije crtice kolko su ti tamne ?
Slikaj
Nemozemo ovako znat
Ako je jedna svijetla a jedna jako tamna to onda nista ne znaci
Kakve imas dvije crtice kolko su ti tamne ?
Slikaj
Nemozemo ovako znat
Ako je jedna svijetla a jedna jako tamna to onda nista ne znaci
Ima neka cura provjeren link za trakice an ebayu ili aliexpresu? Da imam za dr mjesec ako ne upali ovaj ciklus 😅
Menst.kalendar mi poslao obavjest da pocinju danas plodni dani pa se bacamo na posao 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji