Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LeLa2807
    22. Siječanj 2020. 21:02

Marinalin

Ej cure sta ste rekle nakon O kad se dobije M nakon 14 dana
    Jer ovaj mjesec je uranila O onda ce i M jelda?

Ja kad gledam retroaktivno po kalendaru meni zaista bude od O 14 d do M... 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Mallla
    22. Siječanj 2020. 21:11

Hej ženske, evo i mene malo! Danas 15dc, mislim da bi pik mogao kroz 2-3 dana. Ove zelene trakice prvi put koristim (do sad sam roze). Malo me nervira što treba čekat da se osuše da bi vidila stanje. Ostalo: grudi postaju veće i po malo smetaju, osjetim tu i tamo jajnik, vlažnija sam i trenutno je iscjedak skoro egg, ajmo reć da je klizav i malo mliječan. Cerviks je negdje srednje tvrd i pomalo se otvara.... Po svemu tome O se bliži! 

url=https://lilypie.com]

• justagirl2201
    22. Siječanj 2020. 21:14

Malla ja mislim da bi ti mogla bit vec sutra po svim simptomima i jačini crtice! Akcijaaaaa....iskoristi vlažnost 😊💪❤

• justagirl2201
    22. Siječanj 2020. 21:15

Bas ti je naglo potamnila od 13 i 14dc! Jos maloooo

22. Siječanj 2020. 21:17

Malla jos malo✔️👍👍👍
    Vec se bacaj u akciju svaki 2 dan😂😂😂

Mallla
    22. Siječanj 2020. 21:26

Je baš je i mene iznenadilo kako je potamnila u dan i baš me zanima kako će bit sutra. Nisam ove koristila pa ne znam kako će bit al ovo je prvi put da jasno uočavam dolazak O. Akcija je u planu nema da nema! 

Aneee
    22. Siječanj 2020. 21:54

Ja od nedjelje do danas pojela 3 teglice cikle i pijem sok od ananasa 😅  nadam se da i to šta pomaže da se zakaci i hahahah

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Mallla
    22. Siječanj 2020. 22:47

ana.b ako ništa drugo imaš detox, dobro željezo i probavu 😉😄😂

jasamja
    22. Siječanj 2020. 22:51

Pitanje, jel neka od vas narucila lh trakice sa njuskala. Znate nekog provjerenog? Ja sam svoje narucila na aliexpressu pa sam mislila dok cekam one narucit si da imam. U dmu su malo pre skupe a drugdije nemam di kupit. 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• Anitor
    22. Siječanj 2020. 23:24

jasamja

Pitanje, jel neka od vas narucila lh trakice sa njuskala. Znate nekog provjerenog? Ja sam svoje narucila na aliexpressu pa sam mislila dok cekam one narucit si da imam. U dmu su malo pre skupe a drugdije nemam di kupit.

I mene zanima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.