Evo sad sam citala
Test ocitava iznad 5miu
A kad nema trudnoce onda imamo 2miu u krvi
Jedva cekam i ja da ga isprobas da vidimo kak ce odreagirat 👍👍👍
E cure kratko da se ubacim… LH trakica nije test ovulacije tj. Ne potvrđuje da je ovulacija sad nego je predviđanje da bi ovulacija mogla biti u idućih 12 do 48 sati, znači ako vam je pik bio u nedjelju najizglednija je ovulacija u ponedjeljak ili utorak, nekad nekome bude isti dan kao i pik al nije pravilo. Vjerujem da ovo uglavnom znate al evo samo jedna napomena.
Još sam Marinalin tila tebi reć da jedva čekam tvoj 5mlu inače ne bi preporučila tj, njemu vjeruj ako baš bide turbo crta a ne sjena jer možemo imati hcg u urinu bez trudnoće al najčešće do 5ml/u
Pa bas to mene i muči jer mi se smile pojavio u ned ujutro, a isti dan navečer me probadao jajnik i to je trajalo do srijede. U pon ujutro je test bio negativan. Da li je onda O bila ipak u ned navečer ili je mogla biti i u uto?
Hmmm...tesko je to reci tocno bez ultrazvuka. Ja bi ovako kao laik rekla da je bila negdje s ponedjeljka na utorak a buduci si do srijede imala probadanje onda bi rekla da si mozda osjetila pucanje folikula. Eto to bi mi bilo logicno objasnjenje.
Znam Malla
To sam i ja citala na netu danas za te od 5miu😂😂😂
Hvala svejedno testirat cu se s dvi vrste jedan 10 jedan 5😂
Veselim se eksperimentu... Obožavam eksperimente. Čitala sam da kinezi koji su 10mlu zapravo reagiraju na 5 i manje pa da zato često baca sjene!
url=https://lilypie.com]
E cure kratko da se ubacim… LH trakica nije test ovulacije tj. Ne potvrđuje da je ovulacija sad nego je predviđanje da bi ovulacija mogla biti u idućih 12 do 48 sati, znači ako vam je pik bio u nedjelju najizglednija je ovulacija u ponedjeljak ili utorak, nekad nekome bude isti dan kao i pik al nije pravilo. Vjerujem da ovo uglavnom znate al evo samo jedna napomena.
Još sam Marinalin tila tebi reć da jedva čekam tvoj 5mlu inače ne bi preporučila tj, njemu vjeruj ako baš bide turbo crta a ne sjena jer možemo imati hcg u urinu bez trudnoće al najčešće do 5ml/u
Pa bas to mene i muči jer mi se smile pojavio u ned ujutro, a isti dan navečer me probadao jajnik i to je trajalo do srijede. U pon ujutro je test bio negativan. Da li je onda O bila ipak u ned navečer ili je mogla biti i u uto?
Sve je moguće... Ne bi se oslonila samo na trakice i bolove... Ovulaciju jedino može potvrdit ultrazvuk. A mi neki pokušavamo potvrdit prateći temperaturu. Nego ti sebi možeš računati da je bila s nedjelje na ponedjeljak i onda si najmirnija zapravo.... Ako ste imali akciju super baciš se na odbrojavanje i dobro.
url=https://lilypie.com]
Hmmm…tesko je to reci tocno bez ultrazvuka. Ja bi ovako kao laik rekla da je bila negdje s ponedjeljka na utorak a buduci si do srijede imala probadanje onda bi rekla da si mozda osjetila pucanje folikula. Eto to bi mi bilo logicno objasnjenje.
Da, teško je to znati, ali računat ću da je O bila 12.1 navečer pa što bude, bude... Da MM nije bio umoran, akcija bi pala i u utorak, pa bi barem bila sigurna da smo sve pokrili. Eeee, nisam nikad razmisljala da će mi biti ovako kada se odlučimo raditi na T. 🤷♀️ Uvijek se činilo sve tako jednostavno.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Sve je moguće… Ne bi se oslonila samo na trakice i bolove… Ovulaciju jedino može potvrdit ultrazvuk. A mi neki pokušavamo potvrdit prateći temperaturu. Nego ti sebi možeš računati da je bila s nedjelje na ponedjeljak i onda si najmirnija zapravo…. Ako ste imali akciju super baciš se na odbrojavanje i dobro.
Mislim da je najbolje imati akciju svaki drugi dan i onda smo sigurne. Ali to nije uvijek moguće ako se muževima ne da. 😂 Imaš pravo, svakako računam da je ovulacija bila sa 12.1 na 13.1.i odbrojavam skupa s vama. 🤗🍀
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Lilo gdjeee si, šta ima novo kod tebe jesi radila test? :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Pozz cure evo mene da se javim nakon malog odmora od foruma i svega. Prvo,cestitke curama koje su ugledale plusice❤️❤️🥰
Ne stignem sve procitat,Ali cu pokusat bit u toku.
Justagirl,sretan rodendan!! Neka ti plusic bude pravi poklon ❤️➕
Crnerupe,sta jos nista od menge koliko sam skuzila? Si vadila betu mozda?
Ja sam danas 8 dc sve ide svojim tokom, kavu ne pijem izbacila sam junk food ali to uvijek tako odlucim u ovo vrijeme,zapalim samo za vikend eventualno uz cugu koju.
Trakica mi pomalo vec tamni, ocekujem pik za 5/6dana.
Osjecam se dobro,okupirana sam poslom sto mi je lakse nego da samo razmisljam o T. I naravno kupila sam si first response tako da je to za sad jedini test koji nisam jos pisnula i nadam se posljednji 😅
Cure,kako vi stojite? Ima li kojih crtica na vidiku? 😉
Pozz cure evo mene da se javim nakon malog odmora od foruma i svega. Prvo,cestitke curama koje su ugledale plusice❤️❤️🥰
Ne stignem sve procitat,Ali cu pokusat bit u toku.
Justagirl,sretan rodendan!! Neka ti plusic bude pravi poklon ❤️➕
Crnerupe,sta jos nista od menge koliko sam skuzila? Si vadila betu mozda?
Ja sam danas 8 dc sve ide svojim tokom, kavu ne pijem izbacila sam junk food ali to uvijek tako odlucim u ovo vrijeme,zapalim samo za vikend eventualno uz cugu koju.
Trakica mi pomalo vec tamni, ocekujem pik za 5/6dana.
Osjecam se dobro,okupirana sam poslom sto mi je lakse nego da samo razmisljam o T. I naravno kupila sam si first response tako da je to za sad jedini test koji nisam jos pisnula i nadam se posljednji 😅
Cure,kako vi stojite? Ima li kojih crtica na vidiku? 😉
gdje si kupila first response i je li taj od 10mlU jer ja takve trazim :D
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Kristinakšta ste sve koristili od vitamina? Kako ste pokrili plodne dane i tako sve me zanima 😂
Marinalin jedva čekam…pa nek bude +😁😁😁
Ja sam prosle god pocela sa vrkutom, pila sam ju jedno 3mj ali sam prestala jer mi se ciklus skroz poremetio od nje. Preko ljeta nista nisam pila i onda sam u 9mj pocela piti folnu a muz cink, od tad stalno pijemo bez prestanka. Sok od cikle pijem uz to i femisan a kapi zadnjih mjesec dana. Plodne dane smo pokrivali kako kad, bas kad smo trebali njemu se nije dalo 😂 sad u prvom mj smo prije pika pokrili jedno 3 dana prije i dva poslije. Govori muz da je vec i vrijeme da se pojavi kakav plus koliko se naradio 😂😂😂
Kako si ti pila femisan kapi? Samo do O ili čitav ciklus?
I mi smo tako nekako pokrili ovaj mj 😁 i ovaj puta smo smo gledali da odnos bude baš u jutro 😁
Ja pijem od Bozica svaki dan bez prekida
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji