Uoravo mi prijateljica objavila da je trudnaaaa... Bas sam happy...
Koja app je dobra za pracenje trudnoce.. da joj kazem... Zna točan datum kad su to "zakuhali"
Brunobrankica a koji je to dan zakuhano😂
Odma nam izvjestaj napisi😂
Lela, evo imas ovdje. Ja sam tu kupovala vec par puta i super su! 😊
https://www.ebay.com/itm/First-Response-In-Stream-Early-Result-Pregnancy-Test-6-1-Test-Pack/123905384417?epid=18032583461&hash=item1cd9561fe1:g:dRcAAOSwvUhdezQ3
Hvala ti puno!!!! :)))
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ma ja kad sam ostala trudna isto sam točno znala kad je to bilo. Još je meni muž baš taj dan rekao kak mu je bilo nekak drugačije nego inaće hahaha kaže on kao da mu se nekaj kod mene dole više otvorilo i da je uspio dublje uć hahahaha
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Hahahhah onda nisam trudna ja nemam taj osjecaj kad bi to moglo bit😂
Ma ja kad sam ostala trudna isto sam točno znala kad je to bilo. Još je meni muž baš taj dan rekao kak mu je bilo nekak drugačije nego inaće hahaha kaže on kao da mu se nekaj kod mene dole više otvorilo i da je uspio dublje uć hahahaha
Bas si me nasmijala 😂😂 budem ja svojem rekla nek prati dubinu 😅 jucer me iz cista mira upitao "kad ti je onaj dan" a ja nemam pojma da on misli na O 🤦♀️
Bas si me nasmijala 😂😂 budem ja svojem rekla nek prati dubinu 😅 jucer me iz cista mira upitao "kad ti je onaj dan" a ja nemam pojma da on misli na O 🤦♀️
A slaaadak :D
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Sad sam citala da samo 30% zena ima implantacijsko grcenje i
A takoder tako i krvavi trag jako malo zena.
Od 1-3 dana osjete lagane grceve a neko samo ko bockanje .
I onda pocinju simptomi bolne cicke,glad ,vene pojacane itd
Ma ja sam se i svome tad nasmijala, i kažem ja njemu, da kaj on to osjeti, i kaže on meni, ovo do sad kao nikad tak nije bilo... i puf ostade tad trudna :)))))) ahhhh točno znam bio je 03.08 :DDDDD
Nadam se da će opet tak neš osjetit
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla