Sad sam citala da samo 30% zena ima implantacijsko grcenje i
A takoder tako i krvavi trag jako malo zena.
Od 1-3 dana osjete lagane grceve a neko samo ko bockanje .
I onda pocinju simptomi bolne cicke,glad ,vene pojacane itd
ja se točno sjećam da sam ja nekih 10 dana nakon tog dobitnog sexa, osjetila grčeve dole onak podmuklo ko da će doć vještica za par dana...i jednom mi se zavrtilo kad sam se ustala, kaže meni muž, da nisi trudna, a ja njemu, ma kaj bi bila trudna, vidiš da me trbuh počeo bolit i cice, doći će M kao za par dana :))))
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Eto vecinom je svima 10 dana nakon O implantacija 😂😂
A mi prerano radimo testove😂
A jesi od O do Impl imala ikakve simptome? Jelda da nisi😂
Eto vecinom je svima 10 dana nakon O implantacija 😂😂
A mi prerano radimo testove😂
A jesi od O do Impl imala ikakve simptome? Jelda da nisi😂
Evo iskreno stvarno nisam...isti filling ko da ću dobit M...cice bole, tu i tam je bio koji taj grč i to je to...baš ništa
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
+ 28.10.
Ma ja kad sam ostala trudna isto sam točno znala kad je to bilo. Još je meni muž baš taj dan rekao kak mu je bilo nekak drugačije nego inaće hahaha kaže on kao da mu se nekaj kod mene dole više otvorilo i da je uspio dublje uć hahahaha
Bas si me nasmijala 😂😂 budem ja svojem rekla nek prati dubinu 😅 jucer me iz cista mira upitao "kad ti je onaj dan" a ja nemam pojma da on misli na O 🤦♀️
Vidiš kak on lijepo misli :)))) ma pusti ti ovog mog, tko zna kaj je on osjetio...al rekao je on meni, budeš ti vidjela, ti buš trudna :DDDD
Ma svako tijelo je drugačije, neke žene doslovno znaju da su trudne, ja iskreno nisam niš znala... Još smo na moru bili i onak, mozak svugdje po malo, laganini :D
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
+ 28.10.
Tonia eto nadam se i sad da ces tako imat feeling tek iza implantacije😂😂😂
Svu srecu zelim❤️
Ej cure sta ste rekle nakon O kad se dobije M nakon 14 dana
Jer ovaj mjesec je uranila O onda ce i M jelda?
Hej cure :) meni dns tocno 13.dan od PIK-a....zadnjih godinu dana uvijek dobijem točno i bez iznimke 13.dan od PIK-a.....osjecam grceve, sise ne bole uopce, ispuhala se, vjestice jos nema....ak ne dobijem vcrs sutra ce bit 1.dan kašnjenja što je neobično al evo bas imam feeling da samo sto nije
Ej cure sta ste rekle nakon O kad se dobije M nakon 14 dana
Jer ovaj mjesec je uranila O onda ce i M jelda?
Zavisi od zene do zene...od Ovulacije nekih 12 do 16 dana bi se smatralo normalno da dode M. Inace bi idealno bilo da je ta zadnja faza ciklusa 14 dana
Brunoibrankica čestitam prijateljici i da možda ima nekih novih app al meni je Pregnancy+ bila omiljena samo što je na engleski. I da ja znam točan datum kad smo napravili našu srećicu 26.3.2016. a rodila se 22.12.2016.!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji