Cure, pridružujem vam se. :) Pratim vas, ali nisam bas aktivna u zadnje vrijeme. Evo da podjelim s vama svoju trenutnu situaciju. Ovaj ciklus sam pratila ovulaciju sa Clearblue testom. Smile se pojavio ujutro 12.1, a bili smo aktivni taj dan navečer i dan prije. Kako smo nakon toga bili na putu i puno hodali, MM je bio umoran za akciju. 😡 E sad mene kopka da li smo odradili dovoljno da bi se nečemu nadala? Znači, 12.1 se pojavio smile ujutro, a navečer me počeo probadati desni jajnik i bolovi su trajali još neka 3 dana uz obilan iscjedak. 13.1 sam ponovila ujutro ov test i bio je negativan. Da li to znaci da je onda ovulacija bila 12.1???? Totalno su me zbunili ti bolovi i iscjedak i nakon negativnog testa. 🙈
Možete me dodati na odbrojavanje 26.1 pa da čekam s vama? 😊
Kakve simptome imas sad? Pa ok je pokrili ste dosta. Mene je npr probadalo ned na pon nisam radila trakice imali odnos petak sub ned. Ali pon dan O ili utorak ne jer nismo bili skupa...
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Kristinakšta ste sve koristili od vitamina? Kako ste pokrili plodne dane i tako sve me zanima 😂
Marinalin jedva čekam…pa nek bude +😁😁😁
Ja sam prosle god pocela sa vrkutom, pila sam ju jedno 3mj ali sam prestala jer mi se ciklus skroz poremetio od nje. Preko ljeta nista nisam pila i onda sam u 9mj pocela piti folnu a muz cink, od tad stalno pijemo bez prestanka. Sok od cikle pijem uz to i femisan a kapi zadnjih mjesec dana. Plodne dane smo pokrivali kako kad, bas kad smo trebali njemu se nije dalo 😂 sad u prvom mj smo prije pika pokrili jedno 3 dana prije i dva poslije. Govori muz da je vec i vrijeme da se pojavi kakav plus koliko se naradio 😂😂😂
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Kristina tako smo i mi imali odnose slicno i dan poslje O
Kazu da i dan poslje O upali jer se spermij moze sastat s plutajucim jajascem koje je krenulo u jajovod i oplodit😂
Cure, pridružujem vam se. :) Pratim vas, ali nisam bas aktivna u zadnje vrijeme. Evo da podjelim s vama svoju trenutnu situaciju. Ovaj ciklus sam pratila ovulaciju sa Clearblue testom. Smile se pojavio ujutro 12.1, a bili smo aktivni taj dan navečer i dan prije. Kako smo nakon toga bili na putu i puno hodali, MM je bio umoran za akciju. 😡 E sad mene kopka da li smo odradili dovoljno da bi se nečemu nadala? Znači, 12.1 se pojavio smile ujutro, a navečer me počeo probadati desni jajnik i bolovi su trajali još neka 3 dana uz obilan iscjedak. 13.1 sam ponovila ujutro ov test i bio je negativan. Da li to znaci da je onda ovulacija bila 12.1???? Totalno su me zbunili ti bolovi i iscjedak i nakon negativnog testa. 🙈
Naravno da mozemo👍. Ja bi rekla da ste lijepo to odakcijali i imas se cemu nadat. Nada umire zadnja. Drzim 🤞
1. ODBROJAVANJE 2020 .
Nemo ➕
Slee - 16.1.2020 - ➕
Crnerupe - 16.1.2020 - 6 dana kasni 🤞
Marina - 18.1.2020 - 4 dan kasni 🤞
Mrvica2019 - 22.1. 2020. - ➕
Anitor - 25.1.2020 - 3 dana 🤞
Vuky - 26.1.2020. - 4 dana🤞
Nada23 - 26.1.2020 - 4 dana 🤞
Lilo23 - 27.1.2020. - 5 dana🤞
Lela2807 - 27.1.2020 - 5 dana 🤞
MarinaStam - 27.1.2020 - 5 dana 🤞
Martina1982 - 29.1.2020 - 7 dana 🤞
Irma90 - 30.1.2020 - 8 dana 🤞
2. Odbrojavanje 2020.
Tera - 3.2.2020. - 12 dana 🤞
Ana.b - 3.2.2020 - 12 dana 🤞
Marinalin - 3.2.2020. - 12 dana 🤞
Malela - 5.2.2020 - 14 dana 🤞
Tonia - 8.2.2020 - 17 dana 🤞
Mallla - 9.2.2020. - 18 dana🤞
Breskva - 10.2.2020 - 20 dana 🤞
Anaid - 14.2.2020 - 22 dana 🤞
Malena0908 - 16.2.2020 - 25 dana 🤞
Nova19 - 17.2.2020 - 26 dana 🤞
Tockicaa - 19.2.2020 - 28 dana 🤞
Sanja0508 - 27.2.2020 - 36 dana 🤞
Kristinakšta ste sve koristili od vitamina? Kako ste pokrili plodne dane i tako sve me zanima 😂
Marinalin jedva čekam…pa nek bude +😁😁😁
Ja sam prosle god pocela sa vrkutom, pila sam ju jedno 3mj ali sam prestala jer mi se ciklus skroz poremetio od nje. Preko ljeta nista nisam pila i onda sam u 9mj pocela piti folnu a muz cink, od tad stalno pijemo bez prestanka. Sok od cikle pijem uz to i femisan a kapi zadnjih mjesec dana. Plodne dane smo pokrivali kako kad, bas kad smo trebali njemu se nije dalo 😂 sad u prvom mj smo prije pika pokrili jedno 3 dana prije i dva poslije. Govori muz da je vec i vrijeme da se pojavi kakav plus koliko se naradio 😂😂😂
Kako si ti pila femisan kapi? Samo do O ili čitav ciklus?
I mi smo tako nekako pokrili ovaj mj 😁 i ovaj puta smo smo gledali da odnos bude baš u jutro 😁
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
https://hrv.insideouthealthsolutions.com/nastuplenie-beremennosti-posle-ovuljacii.html
Evo cure ovdje bas detaljno pise sve
Imate citat pola sata al sve se ovdje nauci😂👍👍👍
Kakve simptome imas sad? Pa ok je pokrili ste dosta. Mene je npr probadalo ned na pon nisam radila trakice imali odnos petak sub ned. Ali pon dan O ili utorak ne jer nismo bili skupa…
Nemam neke posebne simptome, samo iscjedak... iskreno, vise sam “simptoma”imala prošli mjesec pa ništa... 😂
Mene jedino kopka da li je moguće da je ovulacija bila npr.u utorak ili srijedu, a ne u nedjelju navečer? 🤷♀️ Jer tad me isto probadao jajnik uz obilan iscjedak... ali ako je test bio neg već u pon, onda je ipak bila u ned?
LeLa, nadam se da će vam se posrećiti ovaj mjesec. Tu smo negdje na istom sa ovulacijom. 😀
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
https://ibb.co/T2z9Ywn
Mislila sam da vas necu zamarat ali ipak trebam pomoc 🤷
Vidite i vi nekakvu wanna be sjenu na testu?
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Naravno da mozemo👍. Ja bi rekla da ste lijepo to odakcijali i imas se cemu nadat. Nada umire zadnja. Drzim 🤞
Hvala Martina. 😍 Nadam se da jesmo ako je O stvarno bila u nedjelju, 12.1. Inače ta 2 dana su sve sto smo imali od akcije do sada. 🙈
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji