Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LeLa2807
    22. Siječanj 2020. 16:19

nada23

Cure, pridružujem vam se. :) Pratim vas, ali nisam bas aktivna u zadnje vrijeme. Evo da podjelim s vama svoju trenutnu situaciju. Ovaj ciklus sam pratila ovulaciju sa Clearblue testom. Smile se pojavio ujutro 12.1, a bili smo aktivni taj dan navečer i dan prije. Kako smo nakon toga bili na putu i puno hodali, MM je bio umoran za akciju. 😡 E sad mene kopka da li smo odradili dovoljno da bi se nečemu nadala? Znači, 12.1 se pojavio smile ujutro, a navečer me počeo probadati desni jajnik i bolovi su trajali još neka 3 dana uz obilan iscjedak. 13.1 sam ponovila ujutro ov test i bio je negativan. Da li to znaci da je onda ovulacija bila 12.1???? Totalno su me zbunili ti bolovi i iscjedak i nakon negativnog testa. 🙈
    Možete me dodati na odbrojavanje 26.1 pa da čekam s vama? 😊

Kakve simptome imas sad?  Pa ok je pokrili ste dosta. Mene je npr probadalo ned na pon nisam radila trakice imali odnos petak sub ned. Ali pon dan O ili utorak ne jer nismo bili skupa... 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Kiky 🥰
    22. Siječanj 2020. 16:41

ana.b.

Kristinakšta ste sve koristili od vitamina? Kako ste pokrili plodne dane i tako sve me zanima 😂
    Marinalin jedva čekam…pa nek bude +😁😁😁

Ja sam prosle god pocela sa vrkutom, pila sam ju jedno 3mj ali sam prestala jer mi se ciklus skroz poremetio od nje. Preko ljeta nista nisam pila i onda sam u 9mj pocela piti folnu a muz cink, od tad stalno pijemo bez prestanka. Sok od cikle pijem uz to i femisan a kapi zadnjih mjesec dana. Plodne dane smo pokrivali kako kad, bas kad smo trebali njemu se nije dalo 😂 sad u prvom mj smo prije pika pokrili jedno 3 dana prije i dva poslije. Govori muz da je vec i vrijeme da se pojavi kakav plus koliko se naradio 😂😂😂

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

22. Siječanj 2020. 16:50

Kristina tako smo i mi imali odnose slicno i dan poslje O 
    Kazu da i dan poslje O upali jer se spermij moze sastat s plutajucim jajascem koje je krenulo u jajovod i oplodit😂

22. Siječanj 2020. 17:02

nada23

Cure, pridružujem vam se. :) Pratim vas, ali nisam bas aktivna u zadnje vrijeme. Evo da podjelim s vama svoju trenutnu situaciju. Ovaj ciklus sam pratila ovulaciju sa Clearblue testom. Smile se pojavio ujutro 12.1, a bili smo aktivni taj dan navečer i dan prije. Kako smo nakon toga bili na putu i puno hodali, MM je bio umoran za akciju. 😡 E sad mene kopka da li smo odradili dovoljno da bi se nečemu nadala? Znači, 12.1 se pojavio smile ujutro, a navečer me počeo probadati desni jajnik i bolovi su trajali još neka 3 dana uz obilan iscjedak. 13.1 sam ponovila ujutro ov test i bio je negativan. Da li to znaci da je onda ovulacija bila 12.1???? Totalno su me zbunili ti bolovi i iscjedak i nakon negativnog testa. 🙈

Naravno da mozemo👍. Ja bi rekla da ste lijepo to odakcijali i imas se cemu nadat. Nada umire zadnja. Drzim 🤞 

22. Siječanj 2020. 17:04

1. ODBROJAVANJE 2020 .
    Nemo ➕
    Slee - 16.1.2020 - ➕
    Crnerupe - 16.1.2020 - 6 dana kasni 🤞
    Marina - 18.1.2020 - 4 dan kasni 🤞
    Mrvica2019 - 22.1. 2020. -  ➕
    Anitor - 25.1.2020 - 3 dana 🤞
    Vuky - 26.1.2020. - 4 dana🤞
    Nada23 - 26.1.2020 - 4 dana 🤞
    Lilo23 - 27.1.2020. - 5 dana🤞
    Lela2807 - 27.1.2020 - 5 dana 🤞
    MarinaStam - 27.1.2020 - 5 dana 🤞
    Martina1982 - 29.1.2020 - 7 dana 🤞
    Irma90 - 30.1.2020 - 8 dana 🤞
    2. Odbrojavanje 2020.
    Tera - 3.2.2020. - 12 dana 🤞
    Ana.b - 3.2.2020 - 12 dana 🤞
    Marinalin - 3.2.2020. - 12 dana 🤞
    Malela - 5.2.2020 - 14 dana 🤞
    Tonia - 8.2.2020 - 17 dana 🤞
    Mallla - 9.2.2020. - 18 dana🤞
    Breskva - 10.2.2020 - 20 dana 🤞
    Anaid - 14.2.2020 - 22 dana 🤞
    Malena0908 - 16.2.2020 - 25 dana 🤞
    Nova19 - 17.2.2020 - 26 dana 🤞
    Tockicaa - 19.2.2020 - 28 dana 🤞
    Sanja0508 - 27.2.2020 - 36 dana 🤞

Aneee
    22. Siječanj 2020. 17:04

kristinak

ana.b.

Kristinakšta ste sve koristili od vitamina? Kako ste pokrili plodne dane i tako sve me zanima 😂
    Marinalin jedva čekam…pa nek bude +😁😁😁

Ja sam prosle god pocela sa vrkutom, pila sam ju jedno 3mj ali sam prestala jer mi se ciklus skroz poremetio od nje. Preko ljeta nista nisam pila i onda sam u 9mj pocela piti folnu a muz cink, od tad stalno pijemo bez prestanka. Sok od cikle pijem uz to i femisan a kapi zadnjih mjesec dana. Plodne dane smo pokrivali kako kad, bas kad smo trebali njemu se nije dalo 😂 sad u prvom mj smo prije pika pokrili jedno 3 dana prije i dva poslije. Govori muz da je vec i vrijeme da se pojavi kakav plus koliko se naradio 😂😂😂

Kako si ti pila femisan kapi? Samo do O ili čitav ciklus?
    I mi smo tako nekako pokrili ovaj mj 😁 i ovaj puta smo smo gledali da odnos bude baš u jutro 😁

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

22. Siječanj 2020. 17:08

https://hrv.insideouthealthsolutions.com/nastuplenie-beremennosti-posle-ovuljacii.html
    Evo cure ovdje bas detaljno pise sve
    Imate citat pola sata al sve se ovdje nauci😂👍👍👍

nada23
    22. Siječanj 2020. 17:15

PLeLa2807

nada23

Kakve simptome imas sad? Pa ok je pokrili ste dosta. Mene je npr probadalo ned na pon nisam radila trakice imali odnos petak sub ned. Ali pon dan O ili utorak ne jer nismo bili skupa…

Nemam neke posebne simptome, samo iscjedak... iskreno, vise sam “simptoma”imala prošli mjesec pa ništa... 😂
    Mene jedino kopka da li je moguće da je ovulacija bila npr.u utorak ili srijedu, a ne u nedjelju navečer? 🤷‍♀️ Jer tad me isto probadao jajnik uz obilan iscjedak... ali ako je test bio neg već u pon, onda je ipak bila u ned? 
    LeLa, nadam se da će vam se posrećiti ovaj mjesec. Tu smo negdje na istom sa ovulacijom. 😀

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

jasamja
    22. Siječanj 2020. 17:16

https://ibb.co/T2z9Ywn
    Mislila sam da vas necu zamarat ali ipak trebam pomoc 🤷
    Vidite i vi nekakvu wanna be sjenu na testu? 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

nada23
    22. Siječanj 2020. 17:20

Martina1982

nada23

Naravno da mozemo👍. Ja bi rekla da ste lijepo to odakcijali i imas se cemu nadat. Nada umire zadnja. Drzim 🤞

Hvala Martina. 😍 Nadam se da jesmo ako je O stvarno bila u nedjelju, 12.1. Inače ta 2 dana su sve sto smo imali od akcije do sada. 🙈

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.