I ja sam se opskrbili teticima 😂 pa ćemo od idućeg tjedna u lov na sjene 😂
1. pa imaš mopsonjuuuuu ahahahahaha I JA ISTO :D hahaha :))))))
ok hvala na odgovoru, bacit ću oko svakako
Da moja njuskica sve je zanima 😂 najbolja rasa na svijetu 😊
Doslovno kao malo dijete 😁
Definitivno potpisujem :) <3
Evo ubacujem se na ovo 😊 Jednom sam od bivše kolegice čula najgluplji, po meni, savjet koji starija žena mlađoj dati može. Mi odlučili nabaviti psa (sad ga imamo već 2g). Ona je pola dana meni solila pamet kako NIKAKO NIJE DOBRO imati psa prije no što dobijemo dijete..... Ni dan danas ne shvaćam što je pisac htio reći, mislim da je pas baš dobar za "vježbicu" odgovornosti.
Lijep psic al nemojmo ovdje zatrpavat grupu ipak smo ovdje zbog testica👌
Ajmo cure simptome u testice dal je netko radio ista😂😂😂😂
Lijep psic al nemojmo ovdje zatrpavat grupu ipak smo ovdje zbog testica👌
Ajmo cure simptome u testice dal je netko radio ista😂😂😂😂
Meni se pojavila nada jer sam na netu pročitala da 8-10 od O razina HCGa je 1-10 mlU što znači da moj od 25 nije mogao očitat (nadam se da je imao šta) ahahhahahahaa.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Barbara198 definitivno najbolja vježba odgovornosti 👍🏻
Marinalin ispričavam se 😂 ali kad mi je 2dpo pa se mogu samo pripremati za sljedeći tjedan 😅
I sad imam 40 hcg trakica i čak razmišljam da počnem od 6dpo i sve do 14dpo pa da provjerimo kad se počinje pojavljivati sjenica i crtica (ako dođe do toga) 😅 i imam 2 razlicite vrste sa 10 osjetljivosti pa i to mozemo vidjeti koje trakice su bolje 😂
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Mene grudi bole za poludit nesmjem ih taknut i dalje me bocka jajnik i osjecam kao da cu dobiti svaki cas. Ja cu sutra opet radit ujutro test da vidimo dali se sjena pretvorila u malo jacu sjenu :)
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Ana b samo testiraj pa nas obavjestavaj😂😂😂
Meni je sutra 6 dan PO al jos necu zapocet 😂
Ja cu 9 dan pocet s 5miu
Jer kontam da mi mozda O bude devetog dana 😂
Pardon implantacija devetog dana nakon O
Pa cu bezveze trosit testove a nemam ih ko ti 40😂
Kristinak šta ste sve koristili od vitamina? Kako ste pokrili plodne dane i tako sve me zanima 😂
Marinalin jedva čekam...pa nek bude + 😁😁😁
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Cure, pridružujem vam se. :) Pratim vas, ali nisam bas aktivna u zadnje vrijeme. Evo da podjelim s vama svoju trenutnu situaciju. Ovaj ciklus sam pratila ovulaciju sa Clearblue testom. Smile se pojavio ujutro 12.1, a bili smo aktivni taj dan navečer i dan prije. Kako smo nakon toga bili na putu i puno hodali, MM je bio umoran za akciju. 😡 E sad mene kopka da li smo odradili dovoljno da bi se nečemu nadala? Znači, 12.1 se pojavio smile ujutro, a navečer me počeo probadati desni jajnik i bolovi su trajali još neka 3 dana uz obilan iscjedak. 13.1 sam ponovila ujutro ov test i bio je negativan. Da li to znaci da je onda ovulacija bila 12.1???? Totalno su me zbunili ti bolovi i iscjedak i nakon negativnog testa. 🙈
Možete me dodati na odbrojavanje 26.1 pa da čekam s vama? 😊
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Cure, pridružujem vam se. :) Pratim vas, ali nisam bas aktivna u zadnje vrijeme. Evo da podjelim s vama svoju trenutnu situaciju. Ovaj ciklus sam pratila ovulaciju sa Clearblue testom. Smile se pojavio ujutro 12.1, a bili smo aktivni taj dan navečer i dan prije. Kako smo nakon toga bili na putu i puno hodali, MM je bio umoran za akciju. 😡 E sad mene kopka da li smo odradili dovoljno da bi se nečemu nadala? Znači, 12.1 se pojavio smile ujutro, a navečer me počeo probadati desni jajnik i bolovi su trajali još neka 3 dana uz obilan iscjedak. 13.1 sam ponovila ujutro ov test i bio je negativan. Da li to znaci da je onda ovulacija bila 12.1???? Totalno su me zbunili ti bolovi i iscjedak i nakon negativnog testa. 🙈
Možete me dodati na odbrojavanje 26.1 pa da čekam s vama? 😊
Naravno da je, bitnije je prije nego na sam dan ovulacije. Ako mene pitas idealno ste upikirali!
Sortiraj odgovore
Najstariji