Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nova19
    03. Ožujak 2020. 14:28

Sanja da možda odeš kod ginekologa da ti da nešto da potakne M i da ti pogleda šta se dešava... i GLAVU GORE, radite na bebici tek par mjeseci ako se ne varam, to je stvarno kratko i definitivno ti treba pozitiva!!

• dragana222
    03. Ožujak 2020. 14:37

Zenice jel moguce da se oseti taj momenat bas kad se oplodjeno jajasce kaci za matericu?Imala sam osecaj stipkanja na dan ovulacije.Hvala vam❤

Raštika
    03. Ožujak 2020. 14:41

dragana222

Zenice jel moguce da se oseti taj momenat bas kad se oplodjeno jajasce kaci za matericu?Imala sam osecaj stipkanja na dan ovulacije.Hvala vam❤

Implementacija se dogadja 6-12 dana nakon o tako da nema sanse da si ju osjetila tada. 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• dragana222
    03. Ožujak 2020. 14:53

Raštika

dragana222

Implementacija se dogadja 6-12 dana nakon o tako da nema sanse da si ju osjetila tada.

Svakako je to 7 dan nakon odnosa i ako su mi ciklusi neredovni...samim tim i ovulacije

Rita37🤰
    03. Ožujak 2020. 14:53

Raštika

Rita36

Rita36

Raštika

Rita, reci im da nisi spavala. Lako moguce da ti to bude imalo utjecaj. Ipak su to hormoni, znamo kako oni rade. Na vadjenje treba doci odmoran i ne bi smjela uzimati nikakve preparate biljne.
    Sretno!
    Cure, nista od moje Marte, lagano na papiru neka mutna boja dok se brisem. Al gledat cu to s druge strane, smanjilo se smedjarenje prije M za razliku od prijasnjih ciklusa. 🤘

Nisam uzimala od sedam sinoc bas nista osim vode… Tak da od glavobolje i Menge nisam mogla spavat. Izvadila sam krv pa kad budu rezultati reci cu doktoru da nisam spavala. Pa valda nisam puno pogrijesila. .. Ima li neko da je vadio hormone nenaspavan?

Zvala sam prijateljicu koja je dugo radila u labaratoriju. Smirila me i rekla da ne spavanje jedne noci ne moze znatno utjecat na hormonsku sliku… Vjerujem da nije lagala samo da me smiri. Uff sad odo jest tableta i spavat ostatak dana koma sam. Pusaaa svima

Super onda. 😉 Ja sam tsh vadila nenaspavana, nazivcirana od kise i guzve i vrijednost je bila preko 5! Odem par dana nakon toga opet na provjeru, naspavana, smirena,bas sam kulirala i tsh je bio 3. 😂😂😂

Jesi li pod terapiom tsh? Moj je ispod jedan vec dvije god.   Jedino ako sam doska pod stresom onda je 1,6 bio. . Prije terapije je bio  max 4,0..      Znaci ako povisi zbog ovoga nece dalje od dva nadam se pa ce sve bit ok.    Naglasit cu da nisam spavala i nece se nista tu dogodit je vec imam terapiju a svjesni su oni zasto pada il raste tsh.... Hvalaa
    🥰

03. Ožujak 2020. 14:54

Meni je neki dan trudnica rekla da je sljedeci dan nakon O imala ko neki cudan zvuk iz trbuha,kaze nije kruljenje nego drukcije i stipkanje ,a kad je bila impl onda grcevi poceli

Rita37🤰
    03. Ožujak 2020. 14:58

peggy95

Narucila sam se sutra u 13:30 u polikliniku na drugo mišljenje!

Sretnoo od srca! 💞 

• dragana222
    03. Ožujak 2020. 15:01

Marinalin

Meni je neki dan trudnica rekla da je sljedeci dan nakon O imala ko neki cudan zvuk iz trbuha,kaze nije kruljenje nego drukcije i stipkanje ,a kad je bila impl onda grcevi poceli

Mislim da je sve individualno,zavisi od mnogo faktora.

Raštika
    03. Ožujak 2020. 15:03

dragana222

Raštika

dragana222

Svakako je to 7 dan nakon odnosa i ako su mi ciklusi neredovni…samim tim i ovulacije

Nismo se razumijele cini mi se.... Znaci ovulacija ide po skolski na 14 dan. Znaci 6-12 dana nakon ovulacije bi se trebala dogoditi implementacija ukoliko je jajna stanica oplodjenja. Recimo o je bila 14 dc, ako je implantacija bila na 6 dan onda pada na 21 dan ciklusa. Ne dogadja se oplodnja i ugnjezdjivanje oplodjenje stanice isti dan. 😉

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• anaid
    03. Ožujak 2020. 15:03

dragana222

Marinalin

Mislim da je sve individualno,zavisi od mnogo faktora.

Implatacija nikako nemoze bit- stipkanja, pulsiranja, bol - to moze biti znak ovulacije, nikako implazacije.

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.