Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    03. Ožujak 2020. 15:54

Kako ste rekli šta je bitno da radi spermiogram i spermiokulturu? To? Ili šta još mogu? ...pa da sve testira hahahh

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

03. Ožujak 2020. 15:56

Rita36 ko invalida😂😂😂😂
    Meni ima prekosutra da vidi i dal ima folikul pred O😂😂
    E da ja znam njemacki svasta bi ja vec nju ispitala😂
    Ana b pa dosta je to za muza pretraga😂😂😂

Aneee
    03. Ožujak 2020. 15:58

A šta znam 😅 to je i za broj i pokretljivost ? 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Rita37🤰
    03. Ožujak 2020. 15:59

Marina a gdje na nadjem taj ibbc za ubacit sliku 🤭 moj ni test nebi vidjeli da sam trudna hahhahahhaha  al mogu ti ispisat.   Isto.    Rade TPO antikörper, anti-müller-hormon, homocystein, clamydien, i vitamin d..... Super je objansjeno iapod svakoga sto je sto i sto ce sto pokazat.    Ma ti si odlicno ako ti je ovo sve u redu.    Trudna si vec za par ciklusa prirodno vjeruj mi na rijec! Jer bas je velika analiza 

Tommyfame
    03. Ožujak 2020. 15:59

Curee,
    kako ste? 
    E sta mislite jel ovo pik ili ce uskoro biti: 
    https://ibb.co/wMgCNBN

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

• dragana222
    03. Ožujak 2020. 16:00

Raštika

dragana222

Raštika

dragana222

Raštika

dragana222

Zenice jel moguce da se oseti taj momenat bas kad se oplodjeno jajasce kaci za matericu?Imala sam osecaj stipkanja na dan ovulacije.Hvala vam❤

Implementacija se dogadja 6-12 dana nakon o tako da nema sanse da si ju osjetila tada.

Svakako je to 7 dan nakon odnosa i ako su mi ciklusi neredovni…samim tim i ovulacije

Nismo se razumijele cini mi se…. Znaci ovulacija ide po skolski na 14 dan. Znaci 6-12 dana nakon ovulacije bi se trebala dogoditi implementacija ukoliko je jajna stanica oplodjenja. Recimo o je bila 14 dc, ako je implantacija bila na 6 dan onda pada na 21 dan ciklusa. Ne dogadja se oplodnja i ugnjezdjivanje oplodjenje stanice isti dan. 😉

Da sory,tolika mi je zbrka u glavi od ovog iscekivanja

Eeeeee znam kako ti je. 😉😂😂😂

Uhh...jedva cekam jos par dana da ponovim test.😊

03. Ožujak 2020. 16:03

Tommyfame da,meni se cini navece da je crrica jos tamnija alo ti brzo tamni kao meni😂
    Rita36 ja ni neznam ovo dvoje sto si nabrojala prvo sta znaci😂kuzim vitamin d i clamidija samo😂
    Ma joj neznam cudno minje da si ti placala pa su mozda tebi nesto opseznije onda radili.
    Kad ce tvoj nalaz bit gotov???
    Hvala ti na utjehi al iako su nalazi ok svejedno ne dode do trudnoce tako da me nisi utjesila😂

• dragana222
    03. Ožujak 2020. 16:03

anaid

dragana222

Marinalin

Meni je neki dan trudnica rekla da je sljedeci dan nakon O imala ko neki cudan zvuk iz trbuha,kaze nije kruljenje nego drukcije i stipkanje ,a kad je bila impl onda grcevi poceli

Mislim da je sve individualno,zavisi od mnogo faktora.

Implatacija nikako nemoze bit- stipkanja, pulsiranja, bol - to moze biti znak ovulacije, nikako implazacije.

Da sory zbrka mi je u glavi od cekanja i svega...cekam jos par dana pa ponovo radim test😊

Rita37🤰
    03. Ožujak 2020. 16:06

Marinalin

Tommyfame da,meni se cini navece da je crrica jos tamnija alo ti brzo tamni kao meni😂
    Rita36 ja ni neznam ovo dvoje sto si nabrojala prvo sta znaci😂kuzim vitamin d i clamidija samo😂
    Ma joj neznam cudno minje da si ti placala pa su mozda tebi nesto opseznije onda radili.
    Kad ce tvoj nalaz bit gotov???
    Hvala ti na utjehi al iako su nalazi ok svejedno ne dode do trudnoce tako da me nisi utjesila😂

Evo prevodim jedno po jedno ti. Tj sveti Google 😂😂😂  
    TPO antitijela U antitijelima protiv TPO štitne žlijezde (tiroksin peraksidaza) imunološki sustav napada vlastite stanice štitnjače u tijelu.  To se obično događa kao dio autoimune upale štitne žlijezde (Hashimotov tiroiditis) i dovodi do neaktivne štitnjače, što smanjuje vjerojatnost trudnoće ili čak dovodi do pobačaja (smrt ploda).

Protiv-mullerski hormon (AMH) formiran je od primarnih jajnih mjehurića u jajniku  ,  Ove bočice s jajima sadrže jajne stanice koje bi u budućnosti mogle skočiti na ovulaciju.  Rezerva čitavog bazena jajnih ćelija može se odrediti mjerenjem AMH.  Niže vrijednosti nalaze se neposredno prije menopauze, a veće vrijednosti kada se muški hormoni prekomjerno proizvode u jajnicima.  AMH ne podliježe fluktuacijama u ciklusu, pa se može uzimati bilo kojeg dana. 

Homocistein  je produkt metabolizma aminokiselina, koji se u tijelu može razviti zbog oštećenja metabolizma folne kiseline.  Visoki homocistein obično je povezan s oštećenjem metabolizma folne kiseline.  Češće se promatra u slučaju pobačaja i neispunjene želje za djecom. 

03. Ožujak 2020. 16:09

Rita 36 preluda si 😂😂😂😂😂😂👍👍👍
    Bas si google pravi hahhahah
    Hvala ti od srca.
    Bitno da je sve ok i da smo barem zdrave a kad zatrudnimo cemo festat😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.