Peggy drzim ti 🤞 da Sve bude ok u cetvrtak..ja imam jedno pitanja.. dali es nemoj desavalo da ciklus traje 30 dana i da ovulacija bude na 12 dc kod mene je tako otkako pratim ovulaciju trakicama...jel moguce da mi lutearna fast toliko dugo traje .😱 na kalendaru pise da mi je danas 15dpo ..28 dan mi je ciklusa 😱😨
28 godina/ 2,5 god pokusavanja /2 Biokemijske
Cure koje uzimate klomifen pitanje, uzimate ga jer nema ovulacije ili su jajne stanice loše ili ih nema?
Jer meni su to prepisali pa kad odlučim na inseminaciju..
A bila sam bar 3 puta na folikulometriji i po 3 čak JS budu i to baš dobre.. Pa, sad ne kužim
Ja uzimam jer su mi ciklusi dugi i bez Ovulacija. Uf to je super. Sa klomifenom mozda dobis i vise 🤭. Znam da Klomifen ubrzava rast folikula a sad kakvu ulogu ima na js ne znam. Znam samo da folikul moze biti prazan.
Luteinska faza je najcesce fiksna (i ja pitala nedavno). Kad vam dojde M, vidjet cete da li je duza od 14 dana
Cure moje mene bas zeza ovaj mj. Jos nisam dobila, znaci kasni jedno 7 dana. Test negativan. Sve me vise brine da mozda uopce necu nikada ni moci imati bebicu. Ali valjda je to samo faza iz koje cu izaci. Saljem vam svima puse 🥰
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Luteinska faza je najcesce fiksna (i ja pitala nedavno). Kad vam dojde M, vidjet cete da li je duza od 14 dana
To me i brine jer mi lh trakica pokazala pik na 12 dan danas mi je 28 dan ciklusa ...ne znam sta da mislim ovulaciju pratim trakicama zadnja 2 ciklusa i oba ciklusa bio pik na 12 dan a dobijam inace na 30 dan M ..po tome meni onda luteinska faza traje 17 dana 😨
28 godina/ 2,5 god pokusavanja /2 Biokemijske
To me i brine jer mi lh trakica pokazala pik na 12 dan danas mi je 28 dan ciklusa …ne znam sta da mislim ovulaciju pratim trakicama zadnja 2 ciklusa i oba ciklusa bio pik na 12 dan a dobijam inace na 30 dan M ..po tome meni onda luteinska faza traje 17 dana 😨
pa nije, kad ti je pik na 12, tebi je O vjerojatno 14dc tocna u dan:) znaci nisi 15 dpo nego odbij dva dana :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Dakle ja sam sad išla retroaktivno gledat datume kad mi nastupa O, ispada da je svaki mjesec na 17dc, a lut faza je tocna - 14. Ali 17 dc meni su ciklusi 30dana
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Uff al ste se raspisale jedva sam sve procitala😱
peggy glavu gore i pozitivno 🥰
Ana b joj crtica je tu i meni taj test nikad nije dao sjenu pa vjerujem da se nesto dogada🥰👉👉
Mi u Ulmu nismo platili spermiograf u klinici😱😱😱
Anitram bas sam se tebi veselila ovaj put😔
Femisan je meni produzio M (a mozda i kapsule vrkute ).
Peggy vjerujem da će sve biti ok! Super za drugo mišljenje i simptomi su ti dalje tu... samo pozitivno i smireno i svakako nam javi sutra 🤞🏻🤞🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji