Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dinaa91
    03. Ožujak 2020. 13:36

Peggy drzim ti 🤞 da Sve bude ok u cetvrtak..ja imam jedno pitanja.. dali es nemoj desavalo da ciklus traje 30 dana i da ovulacija bude na 12 dc kod mene je tako otkako pratim ovulaciju trakicama...jel moguce da mi lutearna fast toliko dugo traje .😱  na kalendaru pise da mi je danas 15dpo ..28 dan mi je ciklusa 😱😨

28 godina/ 2,5 god pokusavanja /2 Biokemijske

03. Ožujak 2020. 13:37

Mattan28

Cure koje uzimate klomifen pitanje, uzimate ga jer nema ovulacije ili su jajne stanice loše ili ih nema?
    Jer meni su to prepisali pa kad odlučim na inseminaciju..
    A bila sam bar 3 puta na folikulometriji i po 3 čak JS budu i to baš dobre.. Pa, sad ne kužim

Ja uzimam jer su mi ciklusi dugi i bez Ovulacija. Uf to je super. Sa klomifenom mozda dobis i vise 🤭. Znam da Klomifen ubrzava rast folikula a sad kakvu ulogu ima na js ne znam. Znam samo da folikul moze biti prazan. 

working_mom
    03. Ožujak 2020. 13:50

Luteinska faza je najcesce fiksna (i ja pitala nedavno). Kad vam dojde M, vidjet cete da li je duza od 14 dana

sanja0508
    03. Ožujak 2020. 13:51

Cure moje mene bas zeza ovaj mj. Jos nisam dobila, znaci kasni jedno 7 dana. Test negativan. Sve me vise brine da mozda uopce necu nikada ni moci imati bebicu. Ali valjda je to samo faza iz koje cu izaci. Saljem vam svima puse 🥰

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

dinaa91
    03. Ožujak 2020. 13:59

working_mom

Luteinska faza je najcesce fiksna (i ja pitala nedavno). Kad vam dojde M, vidjet cete da li je duza od 14 dana

To me i brine jer mi lh trakica pokazala pik na 12 dan danas mi je 28 dan ciklusa ...ne znam sta da mislim ovulaciju pratim trakicama zadnja 2 ciklusa i oba ciklusa bio pik na 12 dan a dobijam inace na 30 dan M ..po tome  meni onda luteinska faza traje 17 dana 😨

28 godina/ 2,5 god pokusavanja /2 Biokemijske

LeLa2807
    03. Ožujak 2020. 14:00

dinaa91

working_mom

To me i brine jer mi lh trakica pokazala pik na 12 dan danas mi je 28 dan ciklusa …ne znam sta da mislim ovulaciju pratim trakicama zadnja 2 ciklusa i oba ciklusa bio pik na 12 dan a dobijam inace na 30 dan M ..po tome meni onda luteinska faza traje 17 dana 😨

pa nije, kad ti je pik na 12, tebi je O vjerojatno 14dc tocna u dan:) znaci nisi 15 dpo nego odbij dva dana :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

LeLa2807
    03. Ožujak 2020. 14:03

Dakle ja sam sad išla retroaktivno gledat datume kad mi nastupa O, ispada da je svaki mjesec na 17dc, a lut faza je tocna - 14. Ali 17 dc  meni su ciklusi 30dana

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

03. Ožujak 2020. 14:05

Uff al ste se raspisale jedva sam sve procitala😱
    peggy glavu gore i pozitivno 🥰
    Ana b joj crtica je tu i meni taj test nikad nije dao sjenu pa vjerujem da se nesto dogada🥰👉👉
    Mi u Ulmu nismo platili spermiograf u klinici😱😱😱
    Anitram bas sam se tebi veselila ovaj put😔
    Femisan je meni produzio M (a mozda i kapsule vrkute ).

Nova19
    03. Ožujak 2020. 14:25

P

Nova19
    03. Ožujak 2020. 14:26

Peggy vjerujem da će sve biti ok! Super za drugo mišljenje i simptomi su ti dalje tu... samo pozitivno i smireno i svakako nam javi sutra 🤞🏻🤞🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.