Mm se naručio da provjeri spremice, ima termin sli tjedan. Pa me zanima cure koje su u njemačkoj i kojima su muževi išli raditi spermiogram jeste morali platiti? Jer njemu su rekli da mu ne treba uputnicu od doktora i da svejedno mora sam platiti 60 eura..mislim nije puno, ali malo mi to čudno da mora platiti za to
Da platio je 120 eura. Barem je tak kod nas. I rekla je da nema veze ima li zdravstveno ili ne. Al moj nije bio kod Urologa prije. Mozda oni daju uputnice. Vidit ces sta ce rec ostale cure u Njemackoj.
E da tak je i njemu reklo da svejedno na zdravstveno da mora sam platiti…uh ali do ro kod nas je samo 60 eura…a ti si u augsburgu? Ili sam te pomijesala s nekim 😅
Je je u Augsburgu sam :)
E dobro me još pamćenje služi 😁
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Cure hvala vam, podigle ste me! ❤🙏
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Meni pamcenje danas na stand by 😂😂😂
Pisala sam da je i sestricna imala situaciju di se nista nije vidjelo zbog kasnije o i sve je u redu. Tako je i mojoj sestri bilo. Nju sam zaboravila. 😂 Ista stvar, eno malca sad ce 3 godine i najpametniji je u vrticu. 💪 Kasnija o, duzo ciklus... Panika u pocetku jer nema nista, iduci pregled sve ok!
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Cure hvala vam, podigle ste me! ❤🙏
Navijam za tebe.. ❤️
Bit će sve super.. Samo glavu gore.
Bit će kako je odlučeno unaprijed.. Ali razmišljati pozitivno..
Ja imam u četvrtak prvi pregled i isto idem sa dozom straha ali vjerujem da je sve ok..
Ajde.. Javljaj nam se❤️
Hallo cure,nova sam ovde!Naime mjesecnicu sam imala 14.02.sa trajanjem od 7 dana,odnos sa ejakulacijom 21.02.Sledeca mjesecnica treba doci 12.03.Test na trudnocu sam radila juce popodne-negativan je.Imam povremene bolove u dnu stomaka,i idem cesto mokriti ostali simptomi su kao pred PMS.Da napomenem ciklus mi varira od 26-31 dan...tako da nisam sigurna u dan ovulacije.Sad me muci jel sam test uradila prerano ili?Molim vas savjet ili komentar.
Hallo cure,nova sam ovde!Naime mjesecnicu sam imala 14.02.sa trajanjem od 7 dana,odnos sa ejakulacijom 21.02.Sledeca mjesecnica treba doci 12.03.Test na trudnocu sam radila juce popodne-negativan je.Imam povremene bolove u dnu stomaka,i idem cesto mokriti ostali simptomi su kao pred PMS.Da napomenem ciklus mi varira od 26-31 dan…tako da nisam sigurna u dan ovulacije.Sad me muci jel sam test uradila prerano ili?Molim vas savjet ili komentar.
Hej :) svakako si prerano radila ako M ocekujes tek 12.3 😊
Cure koje uzimate klomifen pitanje, uzimate ga jer nema ovulacije ili su jajne stanice loše ili ih nema?
Jer meni su to prepisali pa kad odlučim na inseminaciju..
A bila sam bar 3 puta na folikulometriji i po 3 čak JS budu i to baš dobre.. Pa, sad ne kužim
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Hallo cure,nova sam ovde!Naime mjesecnicu sam imala 14.02.sa trajanjem od 7 dana,odnos sa ejakulacijom 21.02.Sledeca mjesecnica treba doci 12.03.Test na trudnocu sam radila juce popodne-negativan je.Imam povremene bolove u dnu stomaka,i idem cesto mokriti ostali simptomi su kao pred PMS.Da napomenem ciklus mi varira od 26-31 dan…tako da nisam sigurna u dan ovulacije.Sad me muci jel sam test uradila prerano ili?Molim vas savjet ili komentar.
Hej :) svakako si prerano radila ako M ocekujes tek 12.3 😊
Hvala mnogo🤗 u kalendaru mi stoji pod znacima navoda da je vreme za test 10.03.Cekacu do tad pa cu videti😊
Pozz cure!
Ja friška tu, njuškam po iskustvima :-)
Jučer sam se manje natakala vodom i navečer ulovila 2 jednako tamne crtice na One step ovulacijskim trakicama. Znam da je preporuka seksati se između 24 do 36 (a negdje 48) sati. Najavila sam mužu blud večeras i sutra :-) Kad vi akcijate nakon što utvrdite O? Super mi je termin akcijanje :-)
Sortiraj odgovore
Najstariji