Prosla beta mi je bila 184.. u cetvrtak na moj zahtjev jos jednom vadim betu, pa ako se uduplala ne idem na kiretazu, a ako ne onda idem.. rekla je doktorica da misli da nije u redu ali cemo jos vidit.. po zadnjoj mengi mi je danas 7+4, no ja imam kasne ovulacije… al mislim da je kraj 😔
Oprosti, nek se ljuto ko hoce ali ja ne mogu vjerovat da tako razmisljas.stvarno... Kao prvo imala si kasniju O, dr ti je rekla da MISLI i ti sad brijes da je kraj. Oprosto ali uzasno mi je samo za procitat to.
Kakve su ti misli, takav ti je zivot.
Razmisljaj pozitivno, mislima pruzi snagu plodu da se odrzi.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Ak ti je O bila tada prva beta ti je i vise nego dobra...meni je prva na 14dpo bila 186...jesi vadila poslije toga betu? I pretpostavljam da ne krvariš i nemaš nikakav smeđi iscjedak? Ja mislim da je tvoja Mrvica tu...samo je jos rano da se vidi...iskreno ti to od srca želim...a i s obzirom da ti je beta sad preko 1700...sve mi se to čini ok
Bok cure, evo da se i ja javim🤗zavrsila jucer prvi ciklus sa klomifenima i danas bila na pregledu..ginekolog je prezadovoljan kako je jajnik reagirao na klomifen😀i na lijevom i desnom imam po 16mm,a tek je 8 dan ciklusa..
Rekao da imamo odnose sub,ned,pon,uto..i onda cekati da ne dodje menstruacija..😄kako je kod drugih?😘
Hej Klomifenka. Super je to. 👍👍👍 ja cekam da procurim (a krenulo je lagano vec) pa da krenem sa Klomifenima. Koji ti je to ciklus na Klomifenu? Meni ce biti peti 🤭
Meni prvi😀.sto je kod tebe bio problem da nije dosad islo sa klomifenom?
Wuhuuu sretno onda. Vjerojatno spermio. Al pokusat cemo jos ovaj i sljedeci mjesec ali sa inseminacijom. Pa cemo vidit. Sto je kod vas na stvari?
Ak ti je O bila tada prva beta ti je i vise nego dobra…meni je prva na 14dpo bila 186…jesi vadila poslije toga betu? I pretpostavljam da ne krvariš i nemaš nikakav smeđi iscjedak? Ja mislim da je tvoja Mrvica tu…samo je jos rano da se vidi…iskreno ti to od srca želim…a i s obzirom da ti je beta sad preko 1700…sve mi se to čini ok
Slazem se sa Justagirl. 👍👍👍👍
Bok cure, evo ja sam obavila pregled.. beta mi je 1700 i nesto, ne znam tocno.. vjerojatno u petak kiretaza 😥😭
A joj draga....zao mi jakooooo...😞😞☹☹☹
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Peggy ako nisam nešto pobrkala, mislim da je beta okej i da raste, ja ti držim palčeve na najjače.
Nebi htjela da su moje poruke ispale nezahvalne i znam ja da je 4mj kao još sasvim normalno, ali ono nisam očekivala eto. Javim mužu za ovih 25% i samo napiše "U jebote pa to su male šanse", i onak pa stvarno jesu, u šoku sam.
Nakon menge idem na kontrolu da čujem što će dr reći, mene je strah da se trombofilije možda ne može ni primiti.
Netko je spominjalo za mpo i 1 ili 2 stanice, ja osobno bi sigurno dvije uzela. Možda se jedna ni ne primi recimo, ma svakako bi svoje uzela.
Što se tiče lijekova nakon O, ja ih ful izbjegavam evo i sada prije O. Rasturaju me i trbuh i leđa ali si zabrijacam da sva ta kemija smeta pa ne želim.
Cure, sve vi koje pokušavate više od 12mj, ja vam se divim, stvarno ste jake i hrabre. Svaka čast ❤️❤️❤️❤️
Raštika ne ljutim se.. ali po njenom stavu bi svako mislio da je kraj. Ta doktorica mi još i pozna moju obitelj, i sama je rekla ona misli da nije u redu, ali daj Bože da griješi. Razmišljam da u četvrtak odem na 4d nakon drugog nalaza.
Justagirl nisam vadila između betu, samo ovu danas i onu 13.2 .. daj Bože da je mrva tu, ali ne znam što bi mislila.. smirila sam se, naravno da sam se isplakala čim sam izašla iz ordinacije.. nemam nikakva krvarenja, normalan mi je iscjedak, bole me grudi isto kao i prvog dana i povremena boluckanja i stezanja u maternici u jajnicima.
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Raštika ne ljutim se.. ali po njenom stavu bi svako mislio da je kraj. Ta doktorica mi još i pozna moju obitelj, i sama je rekla ona misli da nije u redu, ali daj Bože da griješi. Razmišljam da u četvrtak odem na 4d nakon drugog nalaza.
Justagirl nisam vadila između betu, samo ovu danas i onu 13.2 .. daj Bože da je mrva tu, ali ne znam što bi mislila.. smirila sam se, naravno da sam se isplakala čim sam izašla iz ordinacije.. nemam nikakva krvarenja, normalan mi je iscjedak, bole me grudi isto kao i prvog dana i povremena boluckanja i stezanja u maternici u jajnicima.
Draga tek sam sad procitala za betu,,,heeeej pa to nije kraj...drzim fige da se udupla..i bit ce sve ok....moras pozitivno razmisljati...drzi se tu smo sve za tebe💞💞
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
ne razumin se u nista od toga al drzim fige peggy da sve bude ok, rekla si da je kasna ovulacija bila , jos ima nade, ne razmisljaj crno
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
A da pitas drugo misljenje? Ne znam od kuda si ali da odes u neku ginekolosku polikliniku ili bolnicu na pregled?
Sortiraj odgovore
Najstariji