Rita, reci im da nisi spavala. Lako moguce da ti to bude imalo utjecaj. Ipak su to hormoni, znamo kako oni rade. Na vadjenje treba doci odmoran i ne bi smjela uzimati nikakve preparate biljne.
Sretno!
Cure, nista od moje Marte, lagano na papiru neka mutna boja dok se brisem. Al gledat cu to s druge strane, smanjilo se smedjarenje prije M za razliku od prijasnjih ciklusa. 🤘
Nisam uzimala od sedam sinoc bas nista osim vode… Tak da od glavobolje i Menge nisam mogla spavat. Izvadila sam krv pa kad budu rezultati reci cu doktoru da nisam spavala. Pa valda nisam puno pogrijesila. .. Ima li neko da je vadio hormone nenaspavan?
Zvala sam prijateljicu koja je dugo radila u labaratoriju. Smirila me i rekla da ne spavanje jedne noci ne moze znatno utjecat na hormonsku sliku… Vjerujem da nije lagala samo da me smiri. Uff sad odo jest tableta i spavat ostatak dana koma sam. Pusaaa svima
Super onda. 😉 Ja sam tsh vadila nenaspavana, nazivcirana od kise i guzve i vrijednost je bila preko 5! Odem par dana nakon toga opet na provjeru, naspavana, smirena,bas sam kulirala i tsh je bio 3. 😂😂😂
Jesi li pod terapiom tsh? Moj je ispod jedan vec dvije god. Jedino ako sam doska pod stresom onda je 1,6 bio. . Prije terapije je bio max 4,0.. Znaci ako povisi zbog ovoga nece dalje od dva nadam se pa ce sve bit ok. Naglasit cu da nisam spavala i nece se nista tu dogodit je vec imam terapiju a svjesni su oni zasto pada il raste tsh…. Hvalaa
🥰
Nisam. Ne mogu se sjetit jel mi tsh bio 3 ili 2 taj drugi put... Al dr je rekao kad sam mu rekla da bi trebao bit manji za zarudnjivanje kao mogu ti ja dat najslabiju dozu eutiroxa ali sta ces se sopat umjetnim hormonom... 🤷♂️ Ali sad cu ja ovih dana opet u kontrolu i ak bude veci trazit cu terapiju jer sve ostale vrijednosti su mi bile dobre.
A kad sam ga pitala kako tolika razlika u vrijednostima od proslog puta rekao je: a sve je to sklop svega u tom momentu. Mislim si super. 😂😂😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Zenice jel moguce da se oseti taj momenat bas kad se oplodjeno jajasce kaci za matericu?Imala sam osecaj stipkanja na dan ovulacije.Hvala vam❤
Implementacija se dogadja 6-12 dana nakon o tako da nema sanse da si ju osjetila tada.
Svakako je to 7 dan nakon odnosa i ako su mi ciklusi neredovni…samim tim i ovulacije
Nismo se razumijele cini mi se…. Znaci ovulacija ide po skolski na 14 dan. Znaci 6-12 dana nakon ovulacije bi se trebala dogoditi implementacija ukoliko je jajna stanica oplodjenja. Recimo o je bila 14 dc, ako je implantacija bila na 6 dan onda pada na 21 dan ciklusa. Ne dogadja se oplodnja i ugnjezdjivanje oplodjenje stanice isti dan. 😉
Da sory,tolika mi je zbrka u glavi od ovog iscekivanja
Zenice jel moguce da se oseti taj momenat bas kad se oplodjeno jajasce kaci za matericu?Imala sam osecaj stipkanja na dan ovulacije.Hvala vam❤
Implementacija se dogadja 6-12 dana nakon o tako da nema sanse da si ju osjetila tada.
Svakako je to 7 dan nakon odnosa i ako su mi ciklusi neredovni…samim tim i ovulacije
Nismo se razumijele cini mi se…. Znaci ovulacija ide po skolski na 14 dan. Znaci 6-12 dana nakon ovulacije bi se trebala dogoditi implementacija ukoliko je jajna stanica oplodjenja. Recimo o je bila 14 dc, ako je implantacija bila na 6 dan onda pada na 21 dan ciklusa. Ne dogadja se oplodnja i ugnjezdjivanje oplodjenje stanice isti dan. 😉
Da sory,tolika mi je zbrka u glavi od ovog iscekivanja
Eeeeee znam kako ti je. 😉😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Anaid pa napisala sam da je frendica rekla da je dan nakon O imala stipkanje ,mozda je u biti tad imala O sta ja znam😂😂uglavnom trudna je i kaze da je dan nakon O imala ko neko drukcije kruljenje
Rastika ja sam prije dvije god imala 4,0 i odmah me stavila na terpaiju. U suglasbosti sa ginekologom pojacavala sve dok nisam dosla ispod 1,0 jer je to idealno za zatrudnjivanje. A sve do 2,5 je normalno. Jedna kolegica ostala trudna sa 2,5 bez terapije odbila ju je. A druga uz terapiju nikad nije imala nize od 1,7 i ostala obje trudnoce bez problema trudna. Pa eto... Al ni sama nisam sretna sto to moram piti. Al bar kad je i stres opet je uvijek ispod 2,0. A 90posto vremena je ispod 1,0. Al bebe jos nema.
Od kad pijem te hormone za tsh sve je svanulo nekako sam stalno puna energije... Prije tog i zeljezo skupa sa tsh bilo lose... To kad smo popravili ja sam nova osoba.. Jedino sto osjetim da su zivci tanji ali to je vjerojatno od toliko cekanja i neuspjeli ciklusa. Vidjet cemo sto ce bit sad... Ovaj ciklus rade se hormoni stitnjaca i uzv... Prati se sve... Znat cu rez krajem mjeseca... Nadam se ne znam ni cemu....
Anaid pa napisala sam da je frendica rekla da je dan nakon O imala stipkanje ,mozda je u biti tad imala O sta ja znam😂😂uglavnom trudna je i kaze da je dan nakon O imala ko neko drukcije kruljenje
E da tebi sam htjela Marinalin napisat da sam dobila racun za obradu hornona 139e. Jesi ti morala platit u klinici? Al kad sam vidjela sto ce se sve sa tim rezultatom vidjeti platila bi koliko god da jeste. Kad naucim ubacit sliku posaljem. A vjerujem da su i tebi takvu obradu radili.
Cekaj kako 139!!
ja nista😱
ja placam prekosutra 210 e prohodnost
I ako budem isla na pracenje ciklusa 100e
Al spermigraf,hormoni ,uzv nisam placala.
Iskreno prekosutra cu je sve pitat sta su mi pregledali u hormonima😱samo znam da je rekla sve je u redu savrsenomi znam da su mi 3,4 bocice krvi vadili😂
I znam da su na krvi vidili da nemam klamidije itd😂
Kako to na krvi vide nemam pojma😱
I znam da su na krvi vidili da nemam klamidije itd😂
Kako to na krvi vide nemam pojma😱
Ma ista njem pretraga kao i kod tebe rade i kod mene klamidiju Al zasto placam ne znam. . Jeste vi sto dogovarali za Krankenkassom ili? Pojma nemam.... Muz placa spermiogram 120e kod svog urologa. Misla sam da sad nece jer smo pri klinici. A u biti nece vise placat kad bude radjena inseminacija ili sto vec. A sad je doktor rekao da moze i nemora radit nalaz pa valda zato placa jer to ispada samo da mi hocemo....
Sortiraj odgovore
Najstariji