Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Raštika
    03. Ožujak 2020. 12:26

Ma i ja mislim da ce sve biti okej. Puno njih je imalo kasniju O i ne bas dobre prognoze u pocetku i sve je bilo dobro. Samo hrabro i pozitivno! 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• Luna55
    03. Ožujak 2020. 12:32

Anitram1982

Luna55

Anitram1982

Luna55

Bok cure, evo da se i ja javim🤗zavrsila jucer prvi ciklus sa klomifenima i danas bila na pregledu..ginekolog je prezadovoljan kako je jajnik reagirao na klomifen😀i na lijevom i desnom imam po 16mm,a tek je 8 dan ciklusa..

Rekao da imamo odnose sub,ned,pon,uto..i onda cekati da ne dodje menstruacija..😄kako je kod drugih?😘

Hej Klomifenka. Super je to. 👍👍👍 ja cekam da procurim (a krenulo je lagano vec) pa da krenem sa Klomifenima. Koji ti je to ciklus na Klomifenu? Meni ce biti peti 🤭

Meni prvi😀.sto je kod tebe bio problem da nije dosad islo sa klomifenom?

Wuhuuu sretno onda. Vjerojatno spermio. Al pokusat cemo jos ovaj i sljedeci mjesec ali sa inseminacijom. Pa cemo vidit. Sto je kod vas na stvari?

Kod mene je ustanovljeno da imam blago policisticne jajnike.spermiogram je uredan..vec 15 ciklusa pokusavamo..

Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏

• Miakamo
    03. Ožujak 2020. 12:33

Peggy nadam se da ce sve biti uredu 💗.

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

peggy95
    03. Ožujak 2020. 12:39

Narucila sam se sutra u 13:30 u polikliniku na drugo mišljenje!

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

Mallla
    03. Ožujak 2020. 12:45

Peggy podržavam drugo mišljenje... Žao mi je što prolaziš ovaj stres i svim srcem vjerujem da je mrva tu, samo se još odlučila malo skrivati. ❤️ Ako ti je O bila kasnije onda na taj 7+4 možeš računati da je 6+0 ili manje... U svakom slučaju mislim na tebe i nadam se s curama pozitivnim vijestima! 😘

url=https://lilypie.com]

Aneee
    03. Ožujak 2020. 12:50

Anitram1982

ana.b.

Mm se naručio da provjeri spremice, ima termin sli tjedan. Pa me zanima cure koje su u njemačkoj i kojima su muževi išli raditi spermiogram jeste morali platiti? Jer njemu su rekli da mu ne treba uputnicu od doktora i da svejedno mora sam platiti 60 eura..mislim nije puno, ali malo mi to čudno da mora platiti za to

Da platio je 120 eura. Barem je tak kod nas. I rekla je da nema veze ima li zdravstveno ili ne. Al moj nije bio kod Urologa prije. Mozda oni daju uputnice. Vidit ces sta ce rec ostale cure u Njemackoj.

E da tak je i njemu reklo da svejedno na zdravstveno da mora sam platiti...uh ali do ro kod nas je samo 60 eura...a ti si u augsburgu? Ili sam te pomijesala s nekim 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    03. Ožujak 2020. 12:52

Raštika

peggy95

Prosla beta mi je bila 184.. u cetvrtak na moj zahtjev jos jednom vadim betu, pa ako se uduplala ne idem na kiretazu, a ako ne onda idem.. rekla je doktorica da misli da nije u redu ali cemo jos vidit.. po zadnjoj mengi mi je danas 7+4, no ja imam kasne ovulacije… al mislim da je kraj 😔

Oprosti, nek se ljuto ko hoce ali ja ne mogu vjerovat da tako razmisljas.stvarno… Kao prvo imala si kasniju O, dr ti je rekla da MISLI i ti sad brijes da je kraj. Oprosto ali uzasno mi je samo za procitat to.
    Kakve su ti misli, takav ti je zivot.
    Razmisljaj pozitivno, mislima pruzi snagu plodu da se odrzi.

Da tako i ja mislim da treba biti pozitivnija. Kao što sam već napisala ginekologica je malo glupava kad je već u početku toliko plaši a to je sasvim normalno ako joj je bila kasnije O

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

03. Ožujak 2020. 12:55

ana.b.

Anitram1982

ana.b.

Mm se naručio da provjeri spremice, ima termin sli tjedan. Pa me zanima cure koje su u njemačkoj i kojima su muževi išli raditi spermiogram jeste morali platiti? Jer njemu su rekli da mu ne treba uputnicu od doktora i da svejedno mora sam platiti 60 eura..mislim nije puno, ali malo mi to čudno da mora platiti za to

Da platio je 120 eura. Barem je tak kod nas. I rekla je da nema veze ima li zdravstveno ili ne. Al moj nije bio kod Urologa prije. Mozda oni daju uputnice. Vidit ces sta ce rec ostale cure u Njemackoj.

E da tak je i njemu reklo da svejedno na zdravstveno da mora sam platiti…uh ali do ro kod nas je samo 60 eura…a ti si u augsburgu? Ili sam te pomijesala s nekim 😅

Je je u Augsburgu sam :) 

working_mom
    03. Ožujak 2020. 12:58

peggy95

Drzim 🤞 i navijam da sve bude ok! 

Aneee
    03. Ožujak 2020. 12:58

peggy95

E super to ti je odlična odluka...ne mogu vjerovati da ti ginekologica može biti tako glupa i plašiti te ako nije 100% sigurna...jer samo tako od stresa koji ti ona napravi možeš izgubiti bebu...Tako da samo smireno i javi šta ti oni kažu 🤞🏻🤞🏻😘

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.