Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita37🤰
    03. Ožujak 2020. 16:12

Rita36

Marinalin

Tommyfame da,meni se cini navece da je crrica jos tamnija alo ti brzo tamni kao meni😂
    Rita36 ja ni neznam ovo dvoje sto si nabrojala prvo sta znaci😂kuzim vitamin d i clamidija samo😂
    Ma joj neznam cudno minje da si ti placala pa su mozda tebi nesto opseznije onda radili.
    Kad ce tvoj nalaz bit gotov???
    Hvala ti na utjehi al iako su nalazi ok svejedno ne dode do trudnoce tako da me nisi utjesila😂

Evo prevodim jedno po jedno ti. Tj sveti Google 😂😂😂
    TPO antitijela U antitijelima protiv TPO štitne žlijezde (tiroksin peraksidaza) imunološki sustav napada vlastite stanice štitnjače u tijelu. To se obično događa kao dio autoimune upale štitne žlijezde (Hashimotov tiroiditis) i dovodi do neaktivne štitnjače, što smanjuje vjerojatnost trudnoće ili čak dovodi do pobačaja (smrt ploda).

Protiv-mullerski hormon (AMH) formiran je od primarnih jajnih mjehurića u jajniku , Ove bočice s jajima sadrže jajne stanice koje bi u budućnosti mogle skočiti na ovulaciju. Rezerva čitavog bazena jajnih ćelija može se odrediti mjerenjem AMH. Niže vrijednosti nalaze se neposredno prije menopauze, a veće vrijednosti kada se muški hormoni prekomjerno proizvode u jajnicima. AMH ne podliježe fluktuacijama u ciklusu, pa se može uzimati bilo kojeg dana.

Homocistein je produkt metabolizma aminokiselina, koji se u tijelu može razviti zbog oštećenja metabolizma folne kiseline. Visoki homocistein obično je povezan s oštećenjem metabolizma folne kiseline. Češće se promatra u slučaju pobačaja i neispunjene želje za djecom.

Klamidija je bakterija koja se javlja u genitalnom traktu i često uzrokuje malu nelagodu.  Unatoč tome, može doći do toga da se jajovodi sjedine tako da trudnoća ne može nastupiti prirodnim putem.  Antitijela protiv klamidije znak su da naš imunološki sustav ima memoriju i da je ranije prolazila infekcija klamidijom.  Pozitivan titar klamidije stoga je pokazatelj mogućeg oštećenja jajovoda. 

Vitamin D je presudan vitamin za koštani metabolizam.  Posljednjih godina također je postalo jasno da su odgovarajuće razine važne za sazrijevanje, implantaciju i uspjeh trudnoće.  

Rita37🤰
    03. Ožujak 2020. 16:13

Marinalin

Rita 36 preluda si 😂😂😂😂😂😂👍👍👍
    Bas si google pravi hahhahah
    Hvala ti od srca.
    Bitno da je sve ok i da smo barem zdrave a kad zatrudnimo cemo festat😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Ja jos ne znam jesam li zdrava.    Rekao je da prvo se radi ova obrada pa uzv pa 21.3 cu jos progesteron radit a onda je razgovor o rezultatima i planovima za dalje. 

03. Ožujak 2020. 16:15

A vidis meni taj progrsteron uopce nisu jos spomenuli😂😂😂
    Ja cu se ranit😂
    Svasta

Rita37🤰
    03. Ožujak 2020. 16:19

Marinalin

Ja cu se ranit😂
    Svasta

Odmah mi je rekao da se radi obrada cijelog ciklusa na nacin da u istom ciklusu pregledaju sve.    A ne iz jendog hormone iz drugog uzv...  Zadovoljna sam iako mi krivo sto moram platiti.. Mora postojat neka caka, pobogu ovo je obecana zemlja Deutschland 🤭🤭😂🤭😂🤭😂.    A jezik i meni je prepreka cesto zbog toliko strucni rijeci.... 

Aneee
    03. Ožujak 2020. 16:29

Rita36

Marinalin

Ja cu se ranit😂
    Svasta

Odmah mi je rekao da se radi obrada cijelog ciklusa na nacin da u istom ciklusu pregledaju sve.  A ne iz jendog hormone iz drugog uzv… Zadovoljna sam iako mi krivo sto moram platiti.. Mora postojat neka caka, pobogu ovo je obecana zemlja Deutschland 🤭🤭😂🤭😂🤭😂.  A jezik i meni je prepreka cesto zbog toliko strucni rijeci….

Blago tebi...ja kod svog jedva dobijem termin kad je uvijek sve puno, ja nez kako bi meni pratio čitav ciklus...i sada imam tek krajem 5.mj termin jer mu sve puno 😒

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Rita37🤰
    03. Ožujak 2020. 16:32

ana.b.

Rita36

Marinalin

Ja cu se ranit😂
    Svasta

Odmah mi je rekao da se radi obrada cijelog ciklusa na nacin da u istom ciklusu pregledaju sve. A ne iz jendog hormone iz drugog uzv… Zadovoljna sam iako mi krivo sto moram platiti.. Mora postojat neka caka, pobogu ovo je obecana zemlja Deutschland 🤭🤭😂🤭😂🤭😂. A jezik i meni je prepreka cesto zbog toliko strucni rijeci….

Blago tebi…ja kod svog jedva dobijem termin kad je uvijek sve puno, ja nez kako bi meni pratio čitav ciklus…i sada imam tek krajem 5.mj termin jer mu sve puno 😒

Hvala ti.   Meni je ovo prva takva obrada pa ne znam ni za bolje ni za gore.... Al cini se da ide kako treba i to me smiruje.     Sretno tebi i samo sve javljajte...
    🙆‍♀️❤️

03. Ožujak 2020. 16:33

rita36 mozda te racune mozes prilozit u kranken kase pa ti vrate lovu,raspitaj se malo kod njih👍
    Ma ja vjerujem da su meni svi nalazi ok i da sam zdrava i necu vise se bojat ,jbt zadnja 3 mj sam brijala da mi ne valja ni uzv ni hormoni pa vidi sve mi valja😂
    Kad sam glupa jer brijem zbog godina da mi je sve pokvareno u tijelu😂😂😂😂😂😹😂

Rita37🤰
    03. Ožujak 2020. 16:37

Marinalin

rita36 mozda te racune mozes prilozit u kranken kase pa ti vrate lovu,raspitaj se malo kod njih👍
    Ma ja vjerujem da su meni svi nalazi ok i da sam zdrava i necu vise se bojat ,jbt zadnja 3 mj sam brijala da mi ne valja ni uzv ni hormoni pa vidi sve mi valja😂
    Kad sam glupa jer brijem zbog godina da mi je sve pokvareno u tijelu😂😂😂😂😂😹😂

Ma ti si super! Ja da dobijem takve rez kao ti zatrudnila bi od srce! Marina samooo pozitivno i sigurna sam da ce bit! Ne mogu.... Jer dole pise jos par recenica da se ovim racunom ne obracam krankenkassi 😂😂😂😂😂 pu! Pu! 🤭..... Jedino spermiogram ako bude kod urologa radio poslat cu ima racun pa sta bude.  Al to cu jos odlucit. 

03. Ožujak 2020. 16:43

Rita36 a zasto ti sumnjas u svoje nalaze ???jel to isto ona paranoja kao i kod mene u glavi????
    Ajoj znaci pise znaci sipak od kranken kase😤😤😤

Aneee
    03. Ožujak 2020. 16:50

Marinalin ti se previše opterećujes godinama..😅
    Rita a mom mužu su rekli da im je svejedno imal ili nemam zdravstveno da mora sam plaćati i da ti Krankenkasse ništa ne vraća 🤷🏼‍♀️

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.