Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita37🤰
    03. Ožujak 2020. 15:35

Kako ucitate sliku? Da ti posaljem sto si radila
    🙃 🤭 😂 😂 

• anaid
    03. Ožujak 2020. 15:36

Marinalin

Anaid pa napisala sam da je frendica rekla da je dan nakon O imala stipkanje ,mozda je u biti tad imala O sta ja znam😂😂uglavnom trudna je i kaze da je dan nakon O imala ko neko drukcije kruljenje

Ma.to sam htjela dragani na odgovor stavit pa sam valda tebi...
    Ma da, nase tjelo je cudo, tek kad se upustis u svakava proucavanja i osluskivanja i ovo i ono, tek onda to vidimo... 😁

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

03. Ožujak 2020. 15:37

Na ibbc odi pa tamo unesi sliku,kopiraj i ovdje zaljepi😂
    Ajd bas me zanima prekosutra da su i meni sve radili u krvi ko i tebi😂😂😂😂😂
    Neznam zeno al njemu su u klinici uzeli spermu i odma je pregledali sve besplatno nije morao platit😂

03. Ožujak 2020. 15:38

Nismo nista dogovarali s krankenkasom😂😂😂

Rita37🤰
    03. Ožujak 2020. 15:40

Marinalin

Nismo nista dogovarali s krankenkasom😂😂😂

Onda se mislim da otkazemoć temrin kod urologa...  Pa kad klinika treba nalaz nek ga radi kod njih.    Za 120 e ja kupim puno testova hahhahahaha vidjet cu... 

03. Ožujak 2020. 15:45

Pa da klinika ce ti sigurno radit nalaz spermiografa bez sumnje😂
    Ja jucer isla u Rosmman po destiliranu vodu i izadjem s testom  trudnoce a M jos nije ni zavrsila😿😹😹😹😹

• Malela
    03. Ožujak 2020. 15:47

Peggy samo hrabro i sretno😍❤️❤️

Rita37🤰
    03. Ožujak 2020. 15:48

Marinalin

Pa da klinika ce ti sigurno radit nalaz spermiografa bez sumnje😂
    Ja jucer isla u Rosmman po destiliranu vodu i izadjem s testom trudnoce a M jos nije ni zavrsila😿😹😹😹😹

Hahhahahaa svaka cast... Maa mi smo placali i svake godine odradili po jedan spermiogram.... I ok nasa zelja nismo bili pri klinici... Nalaz oba puta bio odlican... I sad je ovaj u klinici rekao moze radit i ne mora.     A ja se zaletjela 🤭.... Jer sam ga klukala vitaminima pa i mene zanima kakav je hahahhahaa a u biti sig sam da je sve ok.. 

03. Ožujak 2020. 15:50

Ma onda je ok njegov spermiograf kad je vec dosad radio dva puta😂😂😂
    A kad imas ultrazvuk?
    Meni su prvo ultrazvuk pa nakon 2 dana hormone.

Rita37🤰
    03. Ožujak 2020. 15:53

Marinalin

Ma onda je ok njegov spermiograf kad je vec dosad radio dva puta😂😂😂
    A kad imas ultrazvuk?
    Meni su prvo ultrazvuk pa nakon 2 dana hormone.

Meni je ovaj ciklus kao za invalida napravljen 😂😂😂 dobila 1.3. Vadika hormone 3.3. Na treci dan dc.... Uzv mi je 11.3 na 11dc.... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.