Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Luna55
    03. Ožujak 2020. 11:50

Bok cure, evo da se i ja javim🤗zavrsila jucer prvi ciklus sa klomifenima i danas bila na pregledu..ginekolog je prezadovoljan kako je jajnik reagirao na klomifen😀i na lijevom i desnom imam po 16mm,a tek je 8 dan ciklusa..

Rekao da imamo odnose sub,ned,pon,uto..i onda cekati da ne dodje menstruacija..😄kako je kod drugih?😘

Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏

03. Ožujak 2020. 11:50

RedRobin

Žene, ja sam danas bila na histeroskopiji, počistio mi ostatke polipa koji su ostali nakon pobačaja. Moguće da su i ti zaboravljeni neviđeni polipi uzrok pobačaja. Ali mi je isto rekao da za takav ishod trudnoće može biti i loš spermo-materijal pa je rekao da muž napravi spermiogram. Kad sam pitala svoju redovnu doktoricu jel to može biti uzrok (loš spermij) rekla je da ne. Malo sam zbunjena.

Da tako je. Los spermij koji se probio moze oploditi jajasce ali plod ne uspije jer spermij nije bio dobar.

03. Ožujak 2020. 11:52

Luna55

Bok cure, evo da se i ja javim🤗zavrsila jucer prvi ciklus sa klomifenima i danas bila na pregledu..ginekolog je prezadovoljan kako je jajnik reagirao na klomifen😀i na lijevom i desnom imam po 16mm,a tek je 8 dan ciklusa..

Rekao da imamo odnose sub,ned,pon,uto..i onda cekati da ne dodje menstruacija..😄kako je kod drugih?😘

Hej Klomifenka. Super je to. 👍👍👍 ja cekam da procurim (a krenulo je lagano vec) pa da krenem sa Klomifenima. Koji ti je to ciklus na Klomifenu? Meni ce biti peti 🤭

03. Ožujak 2020. 11:55

ana.b.

Mm se naručio da provjeri spremice, ima termin sli tjedan. Pa me zanima cure koje su u njemačkoj i kojima su muževi išli raditi spermiogram jeste morali platiti? Jer njemu su rekli da mu ne treba uputnicu od doktora i da svejedno mora sam platiti 60 eura..mislim nije puno, ali malo mi to čudno da mora platiti za to

Da platio je 120 eura. Barem je tak kod nas. I rekla je da nema veze ima li zdravstveno ili ne. Al moj nije bio kod Urologa prije. Mozda oni daju uputnice. Vidit ces sta ce rec ostale cure u Njemackoj. 

03. Ožujak 2020. 11:57

peggy95

Bok cure, evo ja sam obavila pregled.. beta mi je 1700 i nesto, ne znam tocno.. vjerojatno u petak kiretaza 😥😭

A koliko je bila prije? Ides na pregled opet? 

• justagirl2201
    03. Ožujak 2020. 11:59

Peggy u kojem tjednu T ti je beta bila 184? I znas li kad ti je bila O? Da vidim po tablicama...po ovome ti je beta dosta narasla! I mozda je samo stvar kasne oplodnje pa se jos nista ne vidi....drzim ti najvece moguce fige!!!! 

03. Ožujak 2020. 11:59

peggy95

Prosla beta mi je bila 184.. u cetvrtak na moj zahtjev jos jednom vadim betu, pa ako se uduplala ne idem na kiretazu, a ako ne onda idem.. rekla je doktorica da misli da nije u redu ali cemo jos vidit.. po zadnjoj mengi mi je danas 7+4, no ja imam kasne ovulacije… al mislim da je kraj 😔

Drzimo 🤞 da se udupla. Nemoj se sekirati. Znam da je tesko i da je skoro nemoguce sekirati se ali moras. Jer stres ti samo skodi. Uz tebe smo 😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗

03. Ožujak 2020. 12:00

Anitram1982

peggy95

Prosla beta mi je bila 184.. u cetvrtak na moj zahtjev jos jednom vadim betu, pa ako se uduplala ne idem na kiretazu, a ako ne onda idem.. rekla je doktorica da misli da nije u redu ali cemo jos vidit.. po zadnjoj mengi mi je danas 7+4, no ja imam kasne ovulacije… al mislim da je kraj 😔

Drzimo 🤞 da se udupla. Nemoj se sekirati. Znam da je tesko i da je skoro nemoguce sekirati se ali moras. Jer stres ti samo skodi. Uz tebe smo 😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗

Krivo sam napisala. Znam da je skoro nemoguce ne sekirati se ali moras da se ne sekiras. 

peggy95
    03. Ožujak 2020. 12:01

Prva beta je bila 184 koju sam vadila 13.2 
    Mislim da mi je ovulacija bila 27.1

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

• Luna55
    03. Ožujak 2020. 12:03

Anitram1982

Luna55

Hej Klomifenka. Super je to. 👍👍👍 ja cekam da procurim (a krenulo je lagano vec) pa da krenem sa Klomifenima. Koji ti je to ciklus na Klomifenu? Meni ce biti peti 🤭

Meni prvi😀.sto je kod tebe bio problem da nije dosad islo sa klomifenom?

Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.