Peggy uzasno mi je zao :( pa kolika ti je bila prosla beta? Jel krvaris? Sta kazu dr.? Drzi se...tu smo!!!
Peggy bas mi je zao, drzi se 😥
Uputnicu za spermice daje muskima dr opce prakse. Samo u napad nek se vidi bojno stanje 😁
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Aha i da, trazite 2 uputnice.
Za spermiogram i spermiokulturu. Tak je meni moj rekao jer ako je spermiogram recimo los,,.moze biti uzrok i bakterija koja se vidi u spermiokulturi. S tim da smo nosili 2 puta, treba 2 epruvete napunit i za svako apstinencija prema uputama.
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Cure, dva pitanja:
Može li mi dr. opće prakse dat uputnice za vadit spolne hormone (estrogen progesteron etc) i tko daje uputnicu za spermiogram?
Za hormone može kod doktora opće prakse ali evo za spermiogram i ja baš pitala 🤣
Mom mužu je uputnicu dala njegova dr opće prakse
url=https://lilypie.com]
Cure, dva pitanja:
Može li mi dr. opće prakse dat uputnice za vadit spolne hormone (estrogen progesteron etc) i tko daje uputnicu za spermiogram?
Za hormone može kod doktora opće prakse ali evo za spermiogram i ja baš pitala 🤣
I nije morao ništa platiti? U kojem dijelu njemačke ste vi?
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Prosla beta mi je bila 184.. u cetvrtak na moj zahtjev jos jednom vadim betu, pa ako se uduplala ne idem na kiretazu, a ako ne onda idem.. rekla je doktorica da misli da nije u redu ali cemo jos vidit.. po zadnjoj mengi mi je danas 7+4, no ja imam kasne ovulacije... al mislim da je kraj 😔
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
I da, gestacijska vrecica je prazna a velicina joj je 10mm
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Prosla beta mi je bila 184.. u cetvrtak na moj zahtjev jos jednom vadim betu, pa ako se uduplala ne idem na kiretazu, a ako ne onda idem.. rekla je doktorica da misli da nije u redu ali cemo jos vidit.. po zadnjoj mengi mi je danas 7+4, no ja imam kasne ovulacije… al mislim da je kraj 😔
Pa po tome beta dosta raste? Nije jos nista vidjela pa je zato zabrinuta? Evo mi se sve nadamo s tobom do cetvrtka, saljem ti hrpu pozitivnih misli!
Cure, dva pitanja:
I nije morao ništa platiti? U kojem dijelu njemačke ste vi?
Sorry, nisam skužila da si pitala nešto za Njemačku...mi smo u Hr...i tu nije ništa platio...
Prosla beta mi je bila 184.. u cetvrtak na moj zahtjev jos jednom vadim betu, pa ako se uduplala ne idem na kiretazu, a ako ne onda idem.. rekla je doktorica da misli da nije u redu ali cemo jos vidit.. po zadnjoj mengi mi je danas 7+4, no ja imam kasne ovulacije… al mislim da je kraj 😔
To nije još kraj...nemoj se previše brinuti moze ti samo naškoditi...i sama si rekla da si imala kasnu ovulaciju...k to je onda normalno da je plod manji nekad i oni naprave strah bez razloga...Tako da molim te smiri se bar do četvrtka jer ti do sad baš fino raste beta...ja mislim da će sve biti u redu 😘😘
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji